Dodaj do ulubionych

WROCŁAW -DOLNY ŚLĄSK

28.06.11, 19:54
Poszukuje dobrego niesortu z okolic wrocławia o ile takowy wogóle istnieje .Dotychczas bazowałam na creamie damskim i dzieciecym a jestem w tym biznesie juz dobrych pare lat.
Nie wiem czy to wogóle dobry pomsł gdyz z opini ludzi z branzy słyszałam ,ze aktualnie nie ma szans na dobry nieoszukany niesort,ale aktualnie nawet z towarem najwyzszego gatunku jest problem.
Dotychczas zaopatrywałam sie w TEKTIL TRADE w Krynicznie ,ale niesortu nigdy od nich nie brałam,tylko cream- uważam.
Moze jest ktos kto na bieżąco bierze od nich cream?
Prosze o szczere opinie i oferty hutrowników
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • denis444a Re: WROCŁAW -DOLNY ŚLĄSK 29.06.11, 00:00
      mieszkam w Irlandii,dwa razy w miesiącu jadę własnym vanem do Polski po towar,oferuję się przywiezc niesort prosto z Irlandii po 10PLN za kg lub cream 25PLN za kg,warunkiem jest wzięcie 1 tony.Zaznaczam,że naprawde na tym nie zarabiam,tylko jade po kosztach,gdyż ściągam swój towar(inna branża) prosto z PL.info na:denis44a@wp.pl lub tel.00353857495963 Robert
      • ecotexpoland Re: WROCŁAW -DOLNY ŚLĄSK 29.06.11, 09:02
        Polecam odzież niemiecką.Firma Ecotex Poland w Żaganiu .W ofercie posiadamy mix wiosenno letni oraz niesort .Odzież pochodzi ze zbiórek na Zagłębiu Ruhry.Nr.tel. 68 477 22 19
    • iwona.szynklarz Re: WROCŁAW -DOLNY ŚLĄSK 29.06.11, 18:28
      Mam do zaoferowania szkocki nie sort orginal w 100 %. Prosze o kontakt pod numerem 603702168. Jestem z okolic Wrocławia.
    • skandynawska-odziez.pl Re: WROCŁAW -DOLNY ŚLĄSK 30.06.11, 10:07
      Posiadamy w naszej ofercie niesort norweski z duza iloscia ubran dzieciecych i damskich. Bardzo duzo rzeczy markowych (H&M, Kapp-Ahl, Adidas, Puma, Vero Moda, Nike itp), ubrania czyste pochodzace ze zbiorki charytatywnej tj nie odpady ale ubrania przekazane z mysla o dalszym uzytkowaniu.

Lokalizacja Krakow, lecz po uzgodnieniu istnieje mozliwosc transportu do Wrocławia.

Zapraszam do kontaktu:
      tel 603 99 88 49, e-mail: biuro(malpa)skandynawska-odziez.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka