cashnclothesuk Re: szukam dostawców 24.06.14, 13:26 witam zapraszam do wspolpracy. prosze podac email wyszle pani oferte dziekuje Odpowiedz Link
idekodziez1 Re: szukam dostawców 25.06.14, 14:00 kubuspu-chatek napisał(a): > Szukam pilnie dostawców dobrego towaru na terenie DOLNEGO ŚLĄSKA do nowo otwart > ego sklepu!!!! prosze o pomoc!! Zapraszam na www.idekodziez.pl Mix damski lato - 25zł/kg ( prawdziwy bez swetrów ciężkich spódnic itp) pozdrawiam Odpowiedz Link
cashnclothesuk Re: szukam dostawców 30.06.14, 12:18 +441214480180 mamy skup-hurtownie. sami skupujemy i sami sortujemy . prosze podac emaila tp wyszle oferte pozdrawiam Odpowiedz Link
zwke Re: szukam dostawców 30.06.14, 18:40 witam. proszę o oferę ze zdjęciami na meila zwke@interia.pl Odpowiedz Link
mati663_66 dowóz do klienta na terenie całego kraju 30.06.14, 18:53 Oferujemy nie sort z bogatych terenów Szwecji - towar w odróżnieniu od oklepanej Anglii czysty i jest mało odrzutu. Cena 5,50zł netto za 1kg. Towar pakowany w BIG-BAG'i a w nich reklamówki i worki. Na życzenie klienta rozcinamy nowy BIG-BAG. Minimalny zakup - 50kg Możliwy transport na terenie całego kraju. Zapraszamy do naszej hurtowni i na www.houszamocin.pl tel 509080309 Transport : Mateusz - 503101512 Odpowiedz Link
ciuchysortuk Re: szukam dostawców 22.07.14, 12:56 Witam Odzież używana wysyłka prosto z uk do klienta w pl ubrania bez dziur i plam 5.99 zł za kg ciuchy.sort.uk@gmail.com Odpowiedz Link
tresspo Re: szukam dostawców 22.07.14, 13:00 Dziękuje za śmietnik w tej cenie proszę szukać naiwnych dalej. Odpowiedz Link
ciuchysortuk Re: szukam dostawców 22.07.14, 13:10 tresspo napisał: > Dziękuje za śmietnik w tej cenie proszę szukać naiwnych dalej. Darmowa wysyłka prosto z uk towar nie przebrany przez polskie lepkie ręce jeśli jest gdzieś leprzy w tej cenie prosze pokazać wtedy obniże cene :) Odpowiedz Link
cashnclothesuk Re: szukam dostawców 22.07.14, 13:39 znajdzie jezeli bedzie kupowal towar besposrednio. nie bedzie przebrany pozdrawiam Odpowiedz Link
ciuchysortuk Re: szukam dostawców 22.07.14, 13:55 cashnclothesuk napisał(a): > znajdzie jezeli bedzie kupowal towar besposrednio. > > nie bedzie przebrany > pozdrawiam bezpośrednio czyli z kąt ? Towar jest z angielskich zbiórek :) można odebrać osobiście w uk wtedy 2 zł za kg :) zainteresowanym mogę podesłać parę zdjęć na maila pozdrawiam Odpowiedz Link
cashnclothesuk Re: szukam dostawców 22.07.14, 13:58 ja mam cash 4 clothes skupuje towar i sortuje firma znajdujesie w anglii, i wiem jaki towar wkladam do workow. cena 2 zl za kg to troche dziwne. za niska cena na dobry towar. pozdrawiam Odpowiedz Link
ciuchysortuk Re: szukam dostawców 22.07.14, 14:10 ludzie nie rozumiem waszego myślenia towar tani to od razu szajs ,jest dużo firm sprzedających sort po 15 zł za kg 10 zł za kg ja sprzedaje po 5,99 zł brutto z wysyłką do polski zainteresowanym mogę przesłać przykładowe zdjęcia a w uk jestem już parę lat i mam już pojecie o tym towarze dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link
tresspo Re: szukam dostawców 22.07.14, 14:14 Okazuje się że wszyscy mają pojęcie,towar bez plam czy dziur nie znaczy to że jest to świetny towar,zwłaszcza za tą cenę,kilka super zdjęć a w paczce reszta syfu,jak to większość robi.Zbiór łachów których nie idzie sprzedać,dziś lumpex to nie to co 10 lat temu,brali jak idzie,dziś Pani la 70 chce ładną bluzeczkę a nie szmatławiec z lat 80 za przeproszeniem.Więc zapewnienia o bdb towarze w tej cenie to naiwniakom. Odpowiedz Link
cashnclothesuk Re: szukam dostawców 22.07.14, 14:23 u mnie mozna ogladac towar nie mam nic do ukrycia handluje z wieloma sklepami i hurtowniami w polsce i nie mam reklamacjii ludzie byli widzieli i znaja mnie osobiscie.nie wysylam szdiec bo to jest nawet nieprofesionalne.poniewaz zdziecia mozna zrobic a towar bedzie inny. na rzyczenie klijenta pokazuje towar na skypie.jaki posiadam. pozdrawiam Odpowiedz Link
ciuchysortuk Re: szukam dostawców 22.07.14, 14:24 tresspo napisał: > Okazuje się że wszyscy mają pojęcie,towar bez plam czy dziur nie znaczy to że j > est to świetny towar,zwłaszcza za tą cenę,kilka super zdjęć a w paczce reszta s > yfu,jak to większość robi.Zbiór łachów których nie idzie sprzedać,dziś lumpex t > o nie to co 10 lat temu,brali jak idzie,dziś Pani la 70 chce ładną bluzeczkę a > nie szmatławiec z lat 80 za przeproszeniem.Więc zapewnienia o bdb towarze w tej > cenie to naiwniakom. człowieku dlaczego piszesz jak nie widziałeś mojego towaru , jesteś śmieszny mam klientów którzy kupują ode mnie towar ze zdjęć płaca za sztuki czyli kupujesz to co widzisz cena 8,99 za kg (różnica 3 zł na kg bo mam więcej z tym roboty ) wiec nie pisz o jakimś syfie :) Odpowiedz Link
cashnclothesuk Re: szukam dostawców 22.07.14, 14:17 nikt nie mysli tak ale jak obliczyc koszty produ. wynajecia lokalu (joz nie wspomne o pracownikach ktorych trzeba oplacic) to nierealna taka cena. chyba ze to jest tylo gatunek 2. pozdrawiam Odpowiedz Link
ciuchysortuk Re: szukam dostawców 22.07.14, 14:37 cashnclothesuk napisał(a): > nikt nie mysli tak ale jak obliczyc koszty produ. wynajecia lokalu (joz nie wsp > omne o pracownikach ktorych trzeba oplacic) to nierealna taka cena. chyba ze t > o jest tylo gatunek 2. pozdrawiam Prowadzenie firmy w uk jest dużo tańsze :) Jeśli mam własny lokal czynsz odchodzi :) Już nie bedę wypowiadał się na ten temat jeżeli podaje cenę 8,99 zł za kg z zakupu ze zdieć a na nich wszystko widać :) pozdrawiam Odpowiedz Link
cashnclothesuk Re: szukam dostawców 22.07.14, 14:40 w poprzedniej wiadomosci napisales ze 5.99 zdecyduj jaka naprawde masz cene Odpowiedz Link
ciuchysortuk Re: szukam dostawców 22.07.14, 14:49 cashnclothesuk napisał(a): > w poprzedniej wiadomosci napisales ze 5.99 zdecyduj jaka naprawde masz cene Oj problemy z czytaniem ;) Normalnie 5,99 za kg A druga opcja to zakupy z zdjęć kupujesz co widzisz :) Cytuje : człowieku dlaczego piszesz jak nie widziałeś mojego towaru , jesteś śmieszny mam klientów którzy kupują ode mnie towar ze zdjęć płaca za sztuki czyli kupujesz to co widzisz cena 8,99 za kg (różnica 3 zł na kg bo mam więcej z tym roboty ) wiec nie pisz o jakimś syfie :) Odpowiedz Link
sekator31 Re: szukam dostawców 22.07.14, 15:55 Z kąt? Czyli z Kątów? Wrocławskich? proszę o adres. Odpowiedz Link
moka1982 Re: szukam dostawców 22.07.14, 13:34 Art-ww. Hurtownia Odzieży Używanej i Outletowej zaprasza do odwiedzin po nowej dostawie towaru typu CREAM, towar jest bardzo dobrej jakości (prosto na wieszak w 100%) Jest duży wybór, posiadamy wszystkie rodzaje odzieży CREAM jak i odzież outletową dla najmłodszych (m.in firmy Cubus,FF). Towar prosto z Anglii. Serdecznie zapraszam do kontaktu tel. 607328344 i odwiedzin. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
niesort-irlandia2014 Re: szukam dostawców 30.07.14, 14:36 WITAM OFERUJE NIE SORT Z WŁASNEGO SKUPU W IRLANDII CENA 1,70 €/KG ZAPRASZAM Odpowiedz Link
szwecja.hurt Re: szukam dostawców 30.09.14, 09:03 NIESORT - SZWECJA 5,00 - WLKP Witam Polecam hurtownię rodzinną z tradycją sięgającą lat 90 będącą jednocześnie bezpośrednim importerem. Towar w 100% nie sortowany. Na przełomie lat, jakość została doceniona została przez wielu bezpośrednich odbiorców na terenie Polski. Towar wysyłany bezpośrednio ze źródeł w Szwecji - Sztokholm, Malmo, Goeteborg lub odbiór z placówki w Wielkopolsce w Lesznie. Możliwy dowóz. Towar również bezpośrednio z TIRa, możliwość informowania. Pozdrawiam Piotr Langner Kontakt: 665 829 101 szwecja.hurt@gmail.com www.odziezszwedzka.pl Odpowiedz Link
zwke Re: szukam dostawców 22.07.15, 10:49 Witam. Oferuje odziez uzywana bezposrednio z Anglii worki ok 30kg w tym kilkanaście sztuk odzieży męskiej. Cena 20zł /kg . zwke@interia.pl Odpowiedz Link
cashnclothesuk Re: szukam dostawców 22.07.14, 13:37 odziez uzywana sort i niesort sort£2.60 niesort£1.20-£1.70 zapraszam recyclingpointuk@gmail.com Odpowiedz Link
hurtownia_mosina Re: szukam dostawców 22.07.14, 14:17 www.textiltrade.eu/kontakt/ dowozimy towar do klienta Odpowiedz Link
krystianwww Re: szukam dostawców 24.07.14, 11:08 Mam do sprzedania około 900 par damskich spodni, koszulki chłopięce, piżamki dziewczęce. Wszystko NOWE i OMETKOWANE, pakowane w woreczki i w kartony. Ceny od 4 zł netto, sztukę. Jestem z Dolnego Śląska. Więcej informacji i zdjęć wyślę na maila. Kontakt do mnie: cws@os.pl Odpowiedz Link
kasiaro10 Re: szukam dostawców 28.07.14, 13:42 Witam likwiduję sklep z odzieżą używaną towar bardzo ładny moje namiary katarzynaro3@gmail.com Odpowiedz Link
euromoda Re: szukam dostawców 29.07.14, 08:31 Hurtownia odziezy Euro-Moda w Kwidzynie oferuje towar angielskich firm oraz odziez ekskluzywna typu Boden . COS zapraszamy Odpowiedz Link
moka1982 Re: szukam dostawców 30.07.14, 14:25 Witam serdecznie. Hurtownia Odzieży Używanej i Outletowej zaprasza wszystkich detalistów na zakupy wysokiej jakości odzieży używanej typu CREAM i odzieży outletoej dla najmłodszych. Posiadamy wszystkie rodzaje odzieży typu CREAM. Art-ww Hurtownia Łódź tel.607328344 wanda-wojcik@o2.pl Odpowiedz Link
niesort-irlandia2014 Re: szukam dostawców 30.07.14, 14:29 niesort z irlandii zapraszam Odpowiedz Link
fred1020 Re: szukam dostawców 04.02.15, 13:55 Uwaga na hurtownię EURO MODA z Kwidzyna !!! Zamówiłem nowe rzeczy a przysłali mi używane lumpy. Nie kupujcie od nich przez telefon bo można się mocno zdziwić. Teraz nie ma z nimi żadne kontaktu właścicielka nie jest uchwytna telefonu nie odbiera. Odpowiedz Link
niesort-irlandia2014 Re: szukam dostawców 04.02.15, 14:05 do fred 1020 zapraszam po nie sort bezposrednio do Irlandii Odpowiedz Link
szwecja.hurt Re: szukam dostawców 06.08.14, 15:03 Witam Polecam hurtownię rodzinną z tradycją sięgającą lat 90. Towar w 100% nie sortowany. Na przełomie lat, jakość została doceniona została przez wielu bezpośrednich odbiorców na terenie Polski. Towar wysyłany bezpośrednio ze źródła ze Szwecji - Malmo lub odbiór z placówki w Wielkopolsce w Lesznie. Pozdrawiam Piotr Langner Kontakt: 665 829 101 szwecja.hurt@gmail.com www.odziezszwedzka.pl Odpowiedz Link
szwecja.hurt Re: szukam dostawców 07.08.14, 11:10 NIESORT - SZWECJA 5,50 - WLKP Witam Polecam hurtownię rodzinną z tradycją sięgającą lat 90. Towar w 100% nie sortowany. Na przełomie lat, jakość została doceniona została przez wielu bezpośrednich odbiorców na terenie Polski. Towar wysyłany bezpośrednio ze źródła ze Szwecji - Malmo lub odbiór z placówki w Wielkopolsce w Lesznie. Pozdrawiam Piotr Langner Kontakt: 665 829 101 szwecja.hurt@gmail.com www.odziezszwedzka.pl Odpowiedz Link
szwecja.hurt Re: szukam dostawców 08.08.14, 09:08 Witam Przekazuję namiar towar bezpośrednio ze źródła odzieży z Malmo. Odzież niesortowana, duża ilość creamu oraz wysoko gatunkowej I klasy. Odzież nie poniszczona, czysta. Przy pierwszej wizycie można rozeznać się co znajduje się w proponowanym towarze. Odzież pakowana w czarne worki, reklamówki, siatki itd. Pozdrawiam Piotr Langner 665 829 101 szwecja.hurt@gmail.com Leszno wlkp Odpowiedz Link
najlepszy.next Re: szukam dostawców 08.08.14, 14:30 Sortownia odzieży używanej zaprasza do współpracy sklepy oraz osoby zajmujące się handlem odzieżą używaną Oferujemy wysokiej jakości sorty odzieży pakowane tematycznie ; tshirty ,sport , spodnie rurki , kurtki , szorty , sukienki +spódnice , leginsy , polary , swetry , pościel , extra mix i wiele innych Wyróżnia nas wysoka jakość sortowanej odzieży Sprawdź jakość naszego towaru Serdecznie zapraszamy do współpracy Informacje pod numerem telefonu 509 828 368 biuro@next-sandomierz.pl Odpowiedz Link
kup-ciuszek2 Re: szukam dostawców 29.09.14, 17:09 Witam.Jesteśmy polską firmą działającą na terenie Wielkiej Brytanii.Zajmujemy się hurtową sprzedażą odzieży używanej.Odzież dziecięca, męska,damska,obuwie. pościel,odzież egzotyczna.Cream AA, grade2-oczywiscie w bardzo atrakcyjnych cenach,oraz jestesmy w stanie dostarczyc od 90kg.do 20Ton tygodniowo. Jesli są Państwo zainteresowani prosimy o kontakt. Pozdrawiamy i zapraszamy do wspolpracy. secondhand.hurt@gmail.com gg- 51614387 Odpowiedz Link
cieman13 Re: szukam dostawców 19.10.14, 22:52 Witam Zapraszam na zaktualizowana strone internetowa naszej hurtowni na której znajda Panstwo informacje o naszej hurtowni, przykładowe zdjęcia odzieży, obuwia, torebek, cennik, koszta wysylki oraz adres. www.alicjaipawel.pl Pozdrawiamy i zapraszamy do wspolpracy Odpowiedz Link
bozuchna20 Re: szukam dostawców 22.01.15, 21:43 Witam Szukam odbiorców odzieży używanej (najlepiej sklepy). Ilość jaką dysponuję tygodniowo to ok. 500 szt. (czasami więcej) Cena jaka mnie interesuje to 5 zł/szt. (również odzież nowa z metką) Zajmuję się sprzedażą odzieży damskiej, jednakże gdyby była taka potrzeba mogłabym zdobyć w niewielkich ilościach odzież męską i dziecięcą. Odzież całoroczna, z przewagą odzieży wiosenno-letniej. W większości jest to odzież angielskich marek tj. Atmosphere, H&m, Papaya, Next, New Look, River Island, Jane Norman, Kappahl, Dorothy Perkins, Marks&Spencer, George, Morgan, Denim_co, Bm ... Odzież w rozmiarach od 34 do 46 Wszystkie ubrania są w stanie dobrym, bardzo dobrym, idealnym i nowe z metką. Nie segreguję rzeczy cenowo. Gdyby tak było, niektóre rzeczy musiałyby kosztować więcej niż 5 zł. Cena jest więc wypośrodkowana i dlatego cena odzieży nowej z metką jak i bez to 5 zł./szt. Interesuje mnie stała współpraca i odbiór całości tygodniowo. Jest to idealna oferta dla osób prowadzących sklep z wycenioną odzieżą używaną. Minimum 100% narzutu przy dalszej odsprzedaży. Prowadzę działalność, więc na życzenie klienta wystawiam rachunek. Jestem z województwa dolnośląskiego (blisko lubuskiego i wielkopolskiego). Oczywiście byłaby możliwość odbioru osobistego jak i wysyłki przez kuriera. Zdaję sobie sprawę jak trudno dzisiaj znaleźć dobrego dostawcę odzieży i w ogóle komuś zaufać także proponuję na próbę wziąć 200 sztuk odzieży, aby przekonać się jaki towar oferuję. Osoby zainteresowane lub chcące podjąć współpracę proszę o kontakt mailowy. Mój e-mail: boza2@op.pl lub numer tel. 663717295 Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
moniczkaone Re: szukam dostawców 23.01.15, 13:59 Hurtownia odzieży angielskiej końcówka kolekcji, OUTLET! konkurencyjne ceny ! River Island, New Look, George, Atmosphere , i wiele innych !!!!!!! Obuwie nowe, używane - Outletowe MIX MAREK ! ZAPRASZAM ZAPRASZAM ZAPRASZAM WWW.BONMAR.COM.PL WWW.BONMAR.COM.PL WWW.BONMAR.COM.PL WWW.BONMAR.COM.PL WWW.BONMAR.COM.PL WWW.BONMAR.COM.PL Odpowiedz Link
biorecepta NIESORT NIEMIECKI 3,8 zl , mozliwosc obejrzenia 23.01.15, 17:33 Oferujemy Panstwu oryginalny niesort z niemiec ze zbiórek domowych ( nie kontenerowe z beznadziejna jakością) w cenie 3,80 zl za kilogram. dobrej jakosci prosto z tira. nie posiadamy wlasnych sklepow więc nie zajmujemy się sortowaniem towaru. Otrzymuja Panstwo towar w nienaruszonym stanie. Woj.Świętokrzyskie Robimy zamówienia próbne z dowozem bądź wysyłką kurierska. Zapraszam do współpracy ! Kontakt : Tel. 697183342 Odpowiedz Link
ubraniazirlandii Re: szukam dostawców 04.02.15, 14:40 www.facebook.com/profile.php?id=100008512748127 Odpowiedz Link
londynek.uk Re: szukam dostawców 04.02.15, 16:35 Witam serdecznie Wysyłam z Londynu odzież damską,męską i dziecięcą CREAM+I GATUNEK. Odzież w bardzo dobrym stanie-czyściutka,gotowa na wieszak. Co tydzień mogę dostarczyc ok.500 kg.odzieży. Cena 35 zł./kg,zakup powyżej 60 kg. 33 zł/kg ,wysyłka gratis. Szukam poważnych odbiorców. Pozdrawiam. natka374@vp.pl 00447448153018 Odpowiedz Link
seb36 Re: szukam dostawców 05.02.15, 17:25 Witam pracuje w angielskiej firmie posiadmy super door A ogolnie zajmujemy sie outletami markowymi i bezmarkowymi koncowki kolekcji Od 19 lutego bedziemy w posiadaniu firmy next od bizuterji po obuwie caly asortyment Zpraszam do wspolpracy E-mail- kamilkopaczewski27@gmail.com E-mail- heartkett2@gmail.com Mob- +4407410979527 Odpowiedz Link
moniczkaone Re: szukam dostawców 10.02.15, 15:08 Nowo otwarta hurtownia oferuje z bieżącej kolekcji torebki naprawialne czyli małe defekty, które można łatwo naprawić. Polecamy także obuwie używane i nowe ze zwrotów sklepowych. Ponadto oferujemy odzież z angielskich firm ze zwrotów sklepowych- małe, łatwe naprawy z firmy River Island, New Look itd. kontakt. 602112413 609730805 zapraszamy na naszą stronę WWW.BONMAR.COM.PL Zapraszamy na nasza stronę Odpowiedz Link
najlepszy.next Odzież uzywana - sorty w super cenie 18.02.15, 08:51 Sortownia odzieży używanej zaprasza do współpracy sklepy oraz osoby zajmujące się handlem odzieżą używaną Oferujemy wysokiej jakości sorty odzieży pakowane tematycznie ; tshirty ,sport , spodnie rurki , kurtki , szorty , sukienki +spódnice , leginsy , polary , swetry , pościel , bieliznę Wyróżnia nas wysoka jakość sortowanej odzieży Sprawdź jakość naszego towaru Serdecznie zapraszamy do współpracy Zapraszamy w godzinach od 8 do 16 Sandomierz ul. Ostrówek 2a Informacje pod numerem telefonu 509 828 368 Odpowiedz Link
euromoda Re: szukam dostawców 04.03.15, 11:57 hurtownia EURO-MODA w Kwidzynie , zaprasza do pieknego towaru angielskich firm /outlet , mix, cream /tel 664467289 Odpowiedz Link
swedishoriginal22 Re: szukam dostawców 13.03.15, 20:17 Halo Jesteśmy firmą z Litwy i szukamy nowych partnerów. Oferujemy dobrej jakości używane ubrania ze Szwecji. Kolekcja pojemniki, tylko ze Sztokholmu. Nieposortowane, nietknięte torby. 100% oryginalny. Cena uzależniona od kupowania ilości. Zakup 2 ton i więcej - cena 1,10 eur / kg Ubrania są na Litwie, miasta Alytus. To jest około 60 km od Litwa - granicy Polski. Za każdym razem chcesz, możesz odwiedzić nasz magazyn, aby sprawdzić jakość. Nie ma celu minimum, Możesz kupić tyle, ile chcesz. Zapraszam do kontaktu dla każdego więcej informacji e-mail lub zadzwonić / napisać sms +37060703238 (mówi po rosyjsku), +37060703239 (mówi po angielsku). Odpowiedz Link
odziezuzywana1987 Re: szukam dostawców 14.03.15, 14:52 posiadam polską oraz niemiecką zbiórkę. Odzież pozbawiona odpadu. 0,70 gr kg. Ilości tirowe.Zainteresowanych proszę o kontakt 784 773 712... Odpowiedz Link
najlepszy.next Niesort angielski - Oryginał 16.03.15, 11:35 Angielska firma z siedzibą w Polsce oferuje oryginalny , niegrzebany niesort ( Londyn , Esex , Liverpool ) solidny dostawca który poszukuje stałych odbiorców w Polsce . Możliwość sprawdzenia towaru przed zakupem . Minimalny zakup 100 kg . Zapraszamy do magazynu w Sandomierzu gdzie można ocenić towar kontakt 509828368 Odpowiedz Link