24.02.15, 22:40
Czy ktoś może mi powiedzieć, czy jeszcze ktoś tu ma fajny towar w dobrej cenie mówię o niesorcie ale nie Niemiec bo to masakra, Anglik też już sobą nic nie reprezentuje. Nie wiem czy ktoś ma podobnie ale tyle oszukanego towaru dawno nie widziałam :(
Obserwuj wątek
    • niesort-irlandia2014 Re: Lubelskie 25.02.15, 10:29
      zapraszam po nie sort z irlandii
    • neomi32 Re: Lubelskie 25.02.15, 15:43
      gdzie?
    • neomi32 Re: Lubelskie 25.02.15, 15:48
      A może ktoś ma jakąś Holandlię lub Szwjcara?
      • jb1230 Re: Lubelskie 25.02.15, 16:42
        Witam
        Jeśli jest Pan/Pani z Lublina to zapraszam do współpracy. Przywożę z Londynu odzież sortowaną, młodzieżową. Jakiej jakości rto można po prostu onbejrzeć bo towar przywiozę do sklepu. Istnieje moźliwość rozliczenń częściowo po sprzedaży. Wg mnie ciuszki sa jakości crem. Cena 20 zł/kg. Nie jestem hurtownikiem ilości są niewielkie około 150 kg tygodniowo. W przypadku zainteresowania proszę o mail.
        • neomi32 Re: Lubelskie 25.02.15, 20:29
          mój mail to w.agata@wp.pl jestem zainteresowana szczegółami
    • liras2013 Re: Lubelskie 26.02.15, 09:43
      Witam , pisiadam na sprzedaz towar ze szwecji 1€ plus transport i zalezy jeszcze jakie ilosci Pania interesuja.
      jesli bedzie Pani zainteresowana prosze o kontakt 509 660 958 pozdrawiam
      • neomi32 Re: Lubelskie 01.03.15, 20:44
        Bardziej interesuje mnie Dania, Szwajcaria, Holandia lub już sama nie wiem
      • mini.moda Re: Lubelskie 01.03.15, 20:54
        Oj Liras, w sklepach słabiutko to próbujecie hurtem?
        • neomi32 Re: Lubelskie 01.03.15, 21:32
          tak to liras prowadzi sklep?
          • mini.moda Re: Lubelskie 01.03.15, 21:37
            SKLEPY! SIECI sklepów
            • neomi32 Re: Lubelskie 01.03.15, 21:46
              dziękuje już wiem
              • neomi32 Re: Lubelskie 01.03.15, 21:47
                mini.moda a Ty czym handlujesz?może czymś ciekawym?
    • importer.pl Re: Lubelskie 09.03.15, 13:25
      a może ciekawa opcja Belgii w wersji c4c czyli bezodpadowym markowym mixie porównywanym do sortu w niezłej cenie.
      niesortc4c@gmail.com
    • swedishoriginal22 Re: Lubelskie 13.03.15, 20:12
      Halo
      Jesteśmy firmą z Litwy i szukamy nowych partnerów.
      Oferujemy dobrej jakości używane ubrania ze Szwecji. Kolekcja pojemniki, tylko ze Sztokholmu. Nieposortowane, nietknięte torby.
      100% oryginalny.

Cena uzależniona od kupowania ilości. Zakup 2 ton i więcej - cena 1,10 eur / kg
      Ubrania są na Litwie, miasta Alytus. To jest około 60 km od Litwa - granicy Polski.
      Za każdym razem chcesz, możesz odwiedzić nasz magazyn, aby sprawdzić jakość.
      Nie ma celu minimum, Możesz kupić tyle, ile chcesz.
      Zapraszam do kontaktu dla każdego więcej informacji e-mail lub zadzwonić / napisać sms +37060703238 (mówi po rosyjsku), +37060703239 (mówi po angielsku).
    • cashnclothesuk Re: Lubelskie 16.03.15, 09:35
      witam Recycling point uk mamy towar z wlasnych skupow towar jest kontrolowany bez odzotow +7717315117
      cash2clothesuk@gmail.com
    • najlepszy.next Oryginalny Angielski Niesort 16.03.15, 11:34
      Angielska firma z siedzibą w Polsce oferuje oryginalny , niegrzebany niesort ( Londyn , Esex , Liverpool ) solidny dostawca który poszukuje stałych odbiorców w Polsce . Możliwość sprawdzenia towaru przed zakupem . Minimalny zakup 100 kg .
      Zapraszamy do magazynu w Sandomierzu gdzie można ocenić towar
      kontakt 509828368
    • ayrton1977 Re: Lubelskie 17.03.15, 11:59
      witam
      prowadzimy własny skup w Wielkiej Brytanii,szczegółowe info na email
      aniamal1970@wp.pl
    • moniczkaone Re: Lubelskie 18.03.15, 15:28
      Odzież nowa z metkami, 80% małe defekty !
      torebki reserved MOHITO z bieżącej kolekcji !!
      Buty reserved mohito również z bieżącej kolekcji !!

zapraszamy serdecznie !!!!!

www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl
      www.bonmar.com.pl

602112413
      609730805
    • dawid349 Re: Lubelskie 18.10.15, 20:35
      Odzież z własnego skupu w Angli 536 868 658
    • hurtownia-cream Re: Lubelskie 19.10.15, 10:09
      Nasza firma zajmuje się sprzedażą sortownej odzieży używanej oraz odzieży typu CREAM pochodzącej z bogatych rejonów Europy jakimi są kraje skandynawskie takie jak Norwegia, Dania i Szwecja. Zarówno odzież sortowana jak i cream (dużo odzieży nowej z metkami!) to odzież, ktorą możecie Państwo od razu po rozpakowaniu eksponować na wieszakach w swoich sklepach. Aby zapewnić Państwu zakup towaru najwyższej jakości współpracujemy tylko ze sprawdzonymi przez nas osobiście dostawcami.W towarze oferowanym przez naszą hurtownię znajduje się odzież znanych i cenionych marek takich jak ZARA, H&M, Cubus, Bik Bok, Tara, Ginatricot, Desigual, Elisa Cavaletti, Napapijri, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren oraz szeroki wachlarz odzieży sportowej (w tym także polarowej) takich firm jak: Nike, Adidas, Converse, Helly Hansen, Stormberg. Znajdą też Państwo sporo ubrań wykonanych ze szlachetnych materiałów jak jedwab, len, wełna merinosów, alpaka, a firmy te są znanymi w Europie zachodniej skandynawskimi markami i tu wymienić można między innymi Chillnorway, Noa Noa, Gudrun Sjoden, Ilse Jacobsen, Day Birger et Mikkelsen, Uno Danmark, Masai. Skandynawowie lubią nosić dobre ubrania więc nie brakuje też marek z domów mody Missoni, Prada, Armani, Dolce & Gabbana, Christian Lacroix, Marc Jacobs i wielu innych! Zapraszamy serdecznie do współpracy z naszą Hurtownią Odzieży Używanej CREAM zarówno tych z Państwa, którzy znają i cenią sobie najwyższej jakości odzież sknadynawską jak i osoby pragnące urozmaicić swój asortyment wyselekcjonowaną odzieżą. Istnieje możliwość przesłania ubrań kurierem w atrakcyjnej cenie.

Cream damski wiosna/ lato pakowane po 15 kg cena 40 zł/kg
      Cream damski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 40 zł / kg
      Cream męski wiosna/lato pakowane po 15 kg cena 35 zł/kg
      Cream męski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 35 zł / kg
      Cream dziecko 0-6 lat mix pakowane po 10kg cena 40 zł / kg
      Cream dziecko 6-12 lat mix pakowane po 10kg cena 35 zł/ kg
      Sort torebki / paski pakowane po 10kg cena 25 zł / kg
      Sort obuwie wiosna/lato mix pakowane po 10kg cena 25 zł / kg
      Sort obuwie jesień/zima mix pakowane po 10 kg cena 25 zł / kg
      Sort damski wiosna/ lato pakowane po 15 kg cena 25 zł / kg
      Sort damski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 22 zł/ kg
      Sort męski wiosna/lato pakowane po 15 kg cena25 zł / kg
      Sort męski jesień/zima pakowane po 15 kg cena 22 zł/ kg
      Sort dziecko wiosna /lato pakowane po 15 kg cena 25 zł / kg
      Sort dziecko jesien /zima pakowane po 15 kg cena 25 zł / kg
      *cenna kg brutto
      Oferujemy wysyłkę towaru za pośrednictwem firmy kurierskiej w cenie 18,50 brutto za paczkę do 30 kg

W celu poznania aktualnych cen oraz dostępności interesującego Państwa towaru, prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy.
      Zadzwoń , napisz , chętnie odpowiemy na każde z Twoich pytań
      Iwona: + 48 502-862-555
      info@hurtownia-cream.pl
      hurtownia-cream.pl/
      ZAPRASZAMY NA ZAKUPY!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka