pixel20 03.10.05, 22:22 Zapraszam do serwisu dla hurtowników i dobiorców odziezy uzywanej w Polsce. W serwisie istnieje mozliwosc darmowego skorzystania z forum oraz dodania ogloszenia (informacji o firmie) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi355 Re: Serwis www.odziez-uzywana.pl 04.10.05, 10:50 jesteście niepowazni!!! mam nadzieje ,że to forum się rozrosnie i nikt nie będzie korzystał z Waszego...płatnego i to słono!!! mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link
pixel20 Re: Serwis www.odziez-uzywana.pl 04.10.05, 16:00 hmmm.... chciałem zaznaczyć, że forum nie jest płatne :) Płatne jest tylko wykupienie miejsca reklamowego w dziale VIP, dostawcy, odbiorcy lub inne na stronie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
michal202 Re: Serwis www.odziez-uzywana.pl 05.10.05, 22:33 Ależ właśnie wydają się niebo bardziej poważni niż Ty, czy Szanowna Założycielka tego forum! Pierwsze primo, po obejrzeniu odzez-uzywana.pl i porównaniu do obecnych na tym forum wątków, założonych na wejściu przez Szanowną Założycielkę, znajduję uderzające wręcz podobieństwo. Powiedziałbym, iż kuje w oczy. Co ciekawe, odziez-uzywana.pl była na necie sporo wcześniej... Z tego, co wiem, ludzie kulturalni określają coś takiego mianem "plagiatu"; ja jednak nie jestem kulturalny i nazwałbym to raczej "kradzieżą pomysłu", "podpięciem", czy nawet "robieniem z siebie palanta/palantki". Drugie primo: jakby na to nie patrzeć, utworzenie takiego serwisu zajmuje sporo czasu i pieniędzy. A serwis wygląda na zrobiony całkiem nieźle. I NA PEWNO jest niebo bardziej używalny i użyteczny niż forum Gazety - choćby dlatego, że powstał SPECJALNIE na potrzeby firm handlujących odzieżą używaną. Trzecie primo: wcale nie tak słono. Spójrz na ceny i porównaj do rocznego obrotu hurtowni, czy miesięcznego obrotu detalisty. Sory, ale to jest MAŁO. Szczególnie zważywszy na drobny fakt, że tam ogłoszenie nie zaginie w wodolejstwie i obrzucaniu się błotem przez pozostałych userów. Nie żebym znał się na handlu odzieżą używaną. Po prostu moje 3 grosze. Pozdrawiam michal202 Odpowiedz Link
jopsl Re: Serwis www.odziez-uzywana.pl 12.01.06, 16:09 Ale ta strona to chala !!! To nic innego jak platne forum i nie broncie go bo tak jest. A wykonanie? hehehhe do profesjonalizu mu jeszcze troszke brakuje hehehehe. Pozdro. Odpowiedz Link
shilla01 link 20.01.06, 16:31 daje linka, zajrzyjcie, przekonajcie się sami. www.forum.odziez-uzywana.pl/index.php?act=idx Odpowiedz Link