marvellous 21.10.05, 23:00 gdzie spotykacie ładne, nieznoszone swetry najczęsciej?? interesuje mnie zwłaszcza Kraków :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: fajowe SWETRY...... 22.10.05, 01:46 na warzynca sa calkiem fajne i w ich drugim lumpeksie na Starowislnej, zaraz za rogiem z Dietla. Fajne swetry widzialm tez w Robanie na Grodzkiej ( tylko dosc drogie) Odpowiedz Link
kaja_ Re: fajowe SWETRY...... 23.10.05, 13:28 ja też szukam! kupiłam super ładny jak nowy wełniany na tyłach makdonalda na wałbrzyskiej (Służew nad Dolinką), właściwie blisko puławskiej, 14 zł, natomiast sama chcę więcej cieplusich miękkich swetrów i na razie widzę bardzo zniszczone Odpowiedz Link
klymenystra Re: fajowe SWETRY...... 24.10.05, 07:55 mi sie udalo kupic dwa bardzo fajne w robanie na wielopolu- i to na czesci z odzieza nie-ekstra :). a jeden na placu szczepanskim- wszystkie 3 praktycznie nowe i zaden nie drozszy niz 8 zlotych :) Odpowiedz Link
milkavanilka Re: fajowe SWETRY...... 24.10.05, 10:13 Szczerze mówiąc nie widziałam w SH jeszcze fajnych swetrów,zwykle są bardzo znoszone,może dlatego,że po swetrach zużycie najbardziej widać. Odpowiedz Link