Dodaj do ulubionych

rozmiar 34-36

06.02.06, 14:14
jak to jest z takimi malymi roamiarami? bo dopiero planuje zaczac buszowac po
lumpeksach i pojecia nie mam czy latwo takie male ciuchy dostac czy nie?
Obserwuj wątek
    • doda1983 Re: rozmiar 34-36 07.02.06, 16:31
      Łatwo nie jest ;)
      Ale zdarzaja się. Najwięcej jest jednak 38-40-42. Przynajmniej w tych SH w
      których ja bywam. Dużo rzeczy mozesz kupić za to na wieszakach i w boksach z
      ciuchami dziecięcymi :). Generalnie łatwiej o "góry" tj. bluzki, topy,
      sweterki, ciężej natomiast znaleźć spodnie. Aha, no i te najmniejsze rozmiary
      sprzedają się błyskawicznie, więc trzeba przyjść jak jest dostawa towaru.
      • madzi1 Re: rozmiar 34-36 07.02.06, 20:24
        dzieki :) hym...generalnie z takim rozmiarem ciezko sie ubrac nawet w normalnym
        sklepie wiec w sumie jestem przyzwyczajona :)
        • doda1983 Re: rozmiar 34-36 07.02.06, 21:01
          Doskonale Cię rozumiem, bo sama noszę ten rozmiar :)
          Dziś upolowałam: Spodnie New Look, top z jedwabiu Atmosphere, sweterek River
          Island, spódnica dżinsowa H&M. Wszystko właśnie w rozmiarze 34/36.
          • madzi1 Re: rozmiar 34-36 08.02.06, 19:38
            i pewnie nie zdradzisz gdzie takie lowy udane??
            • doda1983 Re: rozmiar 34-36 08.02.06, 20:41
              A czemu nie??

Nie wiem tylko czy ci sie to przyda, bo to w Rzeszowie :) ul. Hetmańska i
              Grunwaldzka - 2 sklepy jednej "sieci". Dziś tam poszłam i dokupiłam jeszcze
              spódniczke czarną, lnianą w sam raz na wiosnę, w kolano, firma angielska BAY,
              roz.34 za 5,20zł :)
              • ela3311 Re: rozmiar 34-36 08.03.06, 18:42
                Doda, ja też chodzę na łowy w Rzeszowie. Najczęściej na W. Pola, we wtorek był
                tam nowy towar, myślałm, że z tamtąd są twoje zdobycze. Napisz jeśli możesz ile
                kosztuje kg w tych co byłaś, bo z tego co piszesz tam też są super ciuchy.
                • doda1983 Re: rozmiar 34-36 09.03.06, 20:28
                  Elu, szczerze mówiąc to nie jestem pewna ile kosztuje kg :/ Ale jak się nie
                  mylę to w granicach 36 zł w pierwszy dzień. Dodatkowo jak masz ulotkę rabatową
                  to jest 15% taniej. Towar co 2 tygodnie. Są rzeczy wycenione na wieszakach, a w
                  drugim tygodniu towaru one też są na wagę. We wtorki nowy towar, w czwartki
                  bielizna, w piątki buty i torebki. Rzeczy są bardzo ładne, bardzo dużo
                  angielskich marek (Next, Marks&Spencer, George, new Look, Bay) oraz tradycyjnie
                  dużo H&M. Własnie niedawno kupiłam tam cudowną czarną sukienkę z wstawkami z
                  koronki Nexta za 25zł.
                  • ela3311 Re: rozmiar 34-36 10.03.06, 18:19
                    Dzięki, Byłam tam dzisiaj, rzeczywiście są tam też fajne ciuchy markowe, już
                    prawie miałam coś kupic, ale zrezygnowałam. Chyba za bardzo przyzwyczaiłam się
                    do W.Pola, tam kupuje też dla dieci (jestem od ciebie o dekadę starsza i mam na
                    głowie też rodzinę) i boksy są większe więc lepiej jest szukac.
                    • doda1983 Re: rozmiar 34-36 15.03.06, 16:04
                      Byłam wczoraj na zakupach i zauważyłam cos takiego, że trafienie na małe
                      rozmiary 34-36 zależy chyba od dostawy, tzn. czasem przy towarze jest dużo S-ek
                      a czasem zaledwie kilka sztuk i nic nie można kupić (przynajmniej w tych
                      ciucholanadach do których ja chodzę). Nie wiem od czego to zależy ;) Chyba od
                      szczęścia. Podobnie z markami odzieży: wczoraj w każdym z "moich" ciucholandów
                      było zatrzęsienie odzieży dżinsowej Jackpota: spodnie, spódnice, kurtki,
                      rybaczki itp. praktycznie 1/3 czy 1/4 boksu to był jackpot.
                      Z moich "małych" zdobyczy kupiłam wczoraj dwie koszulki-topy i jeansy Miss
                      Sixty też małe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka