madzi1 06.02.06, 14:14 jak to jest z takimi malymi roamiarami? bo dopiero planuje zaczac buszowac po lumpeksach i pojecia nie mam czy latwo takie male ciuchy dostac czy nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doda1983 Re: rozmiar 34-36 07.02.06, 16:31 Łatwo nie jest ;) Ale zdarzaja się. Najwięcej jest jednak 38-40-42. Przynajmniej w tych SH w których ja bywam. Dużo rzeczy mozesz kupić za to na wieszakach i w boksach z ciuchami dziecięcymi :). Generalnie łatwiej o "góry" tj. bluzki, topy, sweterki, ciężej natomiast znaleźć spodnie. Aha, no i te najmniejsze rozmiary sprzedają się błyskawicznie, więc trzeba przyjść jak jest dostawa towaru. Odpowiedz Link
madzi1 Re: rozmiar 34-36 07.02.06, 20:24 dzieki :) hym...generalnie z takim rozmiarem ciezko sie ubrac nawet w normalnym sklepie wiec w sumie jestem przyzwyczajona :) Odpowiedz Link
doda1983 Re: rozmiar 34-36 07.02.06, 21:01 Doskonale Cię rozumiem, bo sama noszę ten rozmiar :) Dziś upolowałam: Spodnie New Look, top z jedwabiu Atmosphere, sweterek River Island, spódnica dżinsowa H&M. Wszystko właśnie w rozmiarze 34/36. Odpowiedz Link
madzi1 Re: rozmiar 34-36 08.02.06, 19:38 i pewnie nie zdradzisz gdzie takie lowy udane?? Odpowiedz Link
doda1983 Re: rozmiar 34-36 08.02.06, 20:41 A czemu nie?? Nie wiem tylko czy ci sie to przyda, bo to w Rzeszowie :) ul. Hetmańska i Grunwaldzka - 2 sklepy jednej "sieci". Dziś tam poszłam i dokupiłam jeszcze spódniczke czarną, lnianą w sam raz na wiosnę, w kolano, firma angielska BAY, roz.34 za 5,20zł :) Odpowiedz Link
ela3311 Re: rozmiar 34-36 08.03.06, 18:42 Doda, ja też chodzę na łowy w Rzeszowie. Najczęściej na W. Pola, we wtorek był tam nowy towar, myślałm, że z tamtąd są twoje zdobycze. Napisz jeśli możesz ile kosztuje kg w tych co byłaś, bo z tego co piszesz tam też są super ciuchy. Odpowiedz Link
doda1983 Re: rozmiar 34-36 09.03.06, 20:28 Elu, szczerze mówiąc to nie jestem pewna ile kosztuje kg :/ Ale jak się nie mylę to w granicach 36 zł w pierwszy dzień. Dodatkowo jak masz ulotkę rabatową to jest 15% taniej. Towar co 2 tygodnie. Są rzeczy wycenione na wieszakach, a w drugim tygodniu towaru one też są na wagę. We wtorki nowy towar, w czwartki bielizna, w piątki buty i torebki. Rzeczy są bardzo ładne, bardzo dużo angielskich marek (Next, Marks&Spencer, George, new Look, Bay) oraz tradycyjnie dużo H&M. Własnie niedawno kupiłam tam cudowną czarną sukienkę z wstawkami z koronki Nexta za 25zł. Odpowiedz Link
ela3311 Re: rozmiar 34-36 10.03.06, 18:19 Dzięki, Byłam tam dzisiaj, rzeczywiście są tam też fajne ciuchy markowe, już prawie miałam coś kupic, ale zrezygnowałam. Chyba za bardzo przyzwyczaiłam się do W.Pola, tam kupuje też dla dieci (jestem od ciebie o dekadę starsza i mam na głowie też rodzinę) i boksy są większe więc lepiej jest szukac. Odpowiedz Link
doda1983 Re: rozmiar 34-36 15.03.06, 16:04 Byłam wczoraj na zakupach i zauważyłam cos takiego, że trafienie na małe rozmiary 34-36 zależy chyba od dostawy, tzn. czasem przy towarze jest dużo S-ek a czasem zaledwie kilka sztuk i nic nie można kupić (przynajmniej w tych ciucholanadach do których ja chodzę). Nie wiem od czego to zależy ;) Chyba od szczęścia. Podobnie z markami odzieży: wczoraj w każdym z "moich" ciucholandów było zatrzęsienie odzieży dżinsowej Jackpota: spodnie, spódnice, kurtki, rybaczki itp. praktycznie 1/3 czy 1/4 boksu to był jackpot. Z moich "małych" zdobyczy kupiłam wczoraj dwie koszulki-topy i jeansy Miss Sixty też małe. Odpowiedz Link