13272340m 03.09.06, 16:12 WITAM.CZY KTOS Z WAS BRAL TOWAR Z TEJ HURTOWNI?ANGLIE ALBO IRLANDIE?JAKA JEST JAKOSC TOWARU,CZY JESTESCIE ZADOWOLENI? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
protex11 Re: HURTOWNIA TMJ TEXTILES OPINIE 04.09.06, 09:32 ja byłem w oddziale pod Warszawą, próbnie wziąłem 500kg anglia door i Irlandia door towar ok cena jak na jakość towaru zadowalająca , jedno w ich ofercie jest zastanawiające - mieszanki door z sercami, door z szkolnym , u innych też już to się pojawia , następna próba wciskania czegoś co nie idzie wraz z chodliwym towarem? Odpowiedz Link
greentea77 Re: HURTOWNIA TMJ TEXTILES OPINIE 12.09.06, 23:05 Mieliśmy okazję ostatnio wziąść od nich dość sporą ilość i angielska zbiórka szkolna była fajna, bardzo ładne ciuszki dziecięce i damskie, męskiego nie za dużo ale tez ładny i dość mały odpad, natomiast Irlandia door to door bardzo słabe...większość jest sprzed kilkunastu lat...nie modne, śmierdzące, osobiście Irlandii nie polecam a niestety tej wzieliśmy najwięcej :-( To jest nasze zdanie być może ktoś trafił lepiej ale było to ponad tonę towaru więc raczej niemożliwością jest trafić pechowo w taką ilość. Pozdrawiamy Odpowiedz Link