Dodaj do ulubionych

NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtowni

21.09.06, 02:17
jestem bezpośrednim importerem nowej odzieży typu OUTLET, końcówek kolekcji,
nadprodukcji, nadwyżek magazynowych firmy NEXT.
towar importowany jest bezpośrednio z magazynów outlet firmy NEXT z Anglii -
bez żadnych pośredników.
obecnie w ofercie jest nowa odzież - mix damski, pakowany w paletach (w
palecie mieści się od 450-550szt. odzieży - w zależności od asortymentu)
palety w ofercie dostępe są w każdej ilości, w stałej sprzedaży.
istnieje możliwość stałej współpracy i bezpłatne dostawy.
więcej info na mail:
eurooutlet@wp.pl
Obserwuj wątek
    • arborsc Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 21.09.06, 14:31
      Witam, proszę o szczegóły wraz z cenami na e-maila: arborsc@wp.pl
      Pozdrawiam
      Gosia Ch.
      • l-nika Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 22.09.06, 00:11
        ja tez prosze o meila gazetowego szczegoly ceny ilosci jestem powaznie
        zainteresowana wspolpraca no jeszce gdzie sie miescicie? pozdrawiam
    • babymartyna Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 22.09.06, 23:52
      Proszę o szczegóły .
      • pirog3 Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 15.12.06, 01:48
        Witam!
        Zajmuje sie sprowadzaniem nowej, oryginalnie zapakowanej odziezy z Wielkiej
        Brytanii.
        Zapraszam do wspolpracy wlascicieli sklepow, sprzedawcow w kazdym regionie Polski.
        Odziez jest po bardzo konkurencyjnych cenach!
        Jezeli jestes zainteresowany prosze o kontakt:
        Tel.:507638140
        Mail: pirog3@wp.pl
        GG: 9054419
        Pozdrawiam i zapraszam do wspolpracy.
    • babymartyna Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 22.09.06, 23:52
      Prosze o szczegóły.
    • jula1971 Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 23.09.06, 18:43
      chetnbie zapoznam sie ze szczgółowa oferta np czy trzeba zakupic calą palete
      ,ile kosztuje kg itd mpbox@op.pl
      • thorrjar Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 23.09.06, 19:03
        Proszę o szczegóły, thorrjar@autograf.pl
        • stefan556 Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 23.09.06, 19:16
          proszę o konkrety na stefan556@gazeta.pl
    • jacek-zg Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 25.09.06, 22:01
      witam.jestem z zielonej góry.zainteresowany jestem współpraca.kontakt na emaila
      lub tel 605 675 634
    • majdzia1 Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 22.10.06, 22:06
      proszę o więcej info majdzia1@o2.pl
    • topeb Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 23.10.06, 21:24
      Witam.
      Proszę o więcej informacji na maila, jaka jest minimalna ilość zakupu, czy
      odzież mozna przed zakupem zobaczyć,w zwiazku z tym, gdzie znajduje się siedziba
      firmy.
      Pozdrawiam.
      Beata
      • monia1w Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 08.11.06, 22:47
        poproszę o szczegóły na maila gazetowego
    • hainer Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 12.11.06, 22:35
      Witam

Poszukuję towaru do nowo otwartego sklepu. Proszę o bliższe informacje na
      hainer@tlen.pl lub hainer@gazeta.pl
    • adgamka1 Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 14.11.06, 14:48
      prosze o szczegóły pcclub@o2.pl
    • siekla1500 Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 20.11.06, 14:52
      Poproszę o szczegóły dotyczące cen i informacje gdzie się znajdujecie na e-mail
      maria.sieklucka@aster.pl
    • yolix Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 22.11.06, 09:50
      Witam. Proszę o więcej szczegółów. Czy posiadają Państwo odzież dziecięcą ,
      jaki jest cennik. Pozdrawiam. J. Przybysławska
    • yolix Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 22.11.06, 10:00
      Niestety zapomniałam podać do mnie maila yolix@wp.pl
      • costakiego0 Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 23.11.06, 21:27
        poprosze o szegóły oferty na meila tele-akcesoria@handelgsm.pl pozdrawiam
    • john75 Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 29.11.06, 23:31
      prosze o szczegoly mika73@vp.pl
    • yoleczka Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 01.12.06, 13:13
      proszę również o szczegóły i adres dzie trzeba przyjechać po towar
      mail: jolantaczajkowska@wp.pl
    • sylwciaa1 Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 12.12.06, 17:51
      witam,prosze o szczegołowa oferte na Nexta. breku@wzorek.com.pl.Pozdrawiam
    • ila-konwalia Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 17.12.06, 21:42
      proszę o więcej szczegółów tzn ile kosztuje taka paleta ila-konwalia@wp.pl
    • ulibra Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 18.12.06, 20:30
    • ulibra Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 18.12.06, 20:31
      Dzień dobry
      Proszę o szczegóły z cenami na adres ulibra@gazeta.pl
      pozdrawiam
      • agmar.hurt Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 04.01.07, 19:44
        prosze o przesłanie cennika i namiarów. Chce otworzyć nowy sklep Pozdrawiam
    • smucica Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 29.12.06, 01:30
      prosze o wiecej szczegolow smutny.wilk@onet.eu
    • wieczorekania Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 29.12.06, 21:27
      proszę o szczegóły na maila wieczorekania@gazeta.pl
      • wittka2 Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 02.01.07, 22:27
        Informuję, że Pan ktory obsługuję i sprzedaje towar z firmy eurooutlet udziela
        nierzetelnych informacji. Nie mam zastrzezen do jakosci ciuchow, ktore sa bez
        zarzutu, natomiast ilość sztuk absolutnie nie zgadza się z ilością o której
        mówi się przed sprzedażą przy zakladanej wadze,która też budzi zastrzeżenia.
        Róznica wynosi więcej niż 30% - mowię tu o ilości sztuk. Po sprzedaży nie ma
        też mowy o jakimolwiek powazym potraktowaniu klienta, którego mówiąc krótko
        zbywa się.
        • aj37 eurooutlet 19.04.07, 07:35
          Bardzo proszę o informację czy ktoś wpółpracuje z firmą eurooutlet, czy ubrania
          przez nich oferowane są godne swojej ceny chodzi mi przede wszystkim o wysyłkę
          kurierem, czy ktoś kupował pakiet Vila mix extra czy faktyczne znajduje się tam
          50 sztuk ubrań , Dziękuję za informację :)
          • edi1978 Re: eurooutlet 20.04.07, 21:27
            ja własnie chce zamówic ubranka ale cos nam nie idzie za dobrze
            kontakt.wysłałam juz zamówienie i od 2 dni czekam na numer konta zeby wpłacic
            pieniązki :-).na razie sie nie zraziłam i mam nadzieje ze bedę zadowolona z
            ciuszków.jak w koncu zobacze je to dam znac co i jak.pozdrawiam
          • l-nika Re: eurooutlet 20.04.07, 22:55
            da aj37
            ile kosztuje taki pakiet vila?/50szt/ i czy wiesz co to jest za towaar wiosna-
            lato czy tez i zima?damski czy mix?
    • mokrski Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 10.01.07, 23:52
      proszę o przesłanie oferty wraz z cennikiem na krzysiek.mokrski@interia.pl
      pozdrawiam
    • winco Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 11.01.07, 14:13
      czekam na wiecej informacji na maila winco@o2.pl jestem zainteresowana dzieki
      za odpowiedz czy dziecinna tez
      • paulette Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 14.01.07, 17:59
        witam,

poproszę również o szczególowe informacje, mile widziane zdjęcia. Czy ubrania
        dziecięce również?

paulette@gazeta.pl
    • anna-fita Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 15.01.07, 00:58
      Witam,
      ja również poproszę o szczegóły...
    • outletforfree Re: NEXT OUTLET oferta dla sieci sklepów i hurtow 15.01.07, 16:39
      Prosze o blizsze szczegoly oferty na outletforfree@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka