mega18 01.10.06, 19:02 WITAM, MAMY DO ZAOFEROWANIA ODZIEż UżYWANą Z ANGLII ZBIERANą TYLKO Z BIAłYCH I DOBRYCH DZIELNIC"DOOR TO DOOR-ORGINAł" KONT. 0605553650,607048758 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz.szymkowiak Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 01.10.06, 21:05 Jesteśmy zainteresowani. Posimy o więcej informacji na e-maila: odziez.uzywana@gmail.com Odpowiedz Link
agapromyk Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 01.10.06, 21:07 moge prosic o wiecej informacji co do miejsca i ceny agapromyk@tlen.pl pozdrawiam AGA Odpowiedz Link
hefalumpy1 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 02.10.06, 08:54 Czy cena i adres jest tajemnica? Odpowiedz Link
pelna_szafa Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 03.10.06, 03:22 proszę o podanie szczegółów na maila biuro@globnet.com.pl Agnieszka Odpowiedz Link
guga24 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 03.10.06, 09:28 Proszę o szczeguły na guga24@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link
ciuchos Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 04.10.06, 15:58 Witam, Jeżeli oferta jest nadal aktualna to proszę o więcej szczegółów. Mój mail postnet@op.pl Odpowiedz Link
anulka3331 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 22.12.06, 15:14 poprosze o pełną oferte na wradlak@wp.pl Odpowiedz Link
dor_gaw1 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 04.10.06, 20:52 proszę o przesłanie oferty na maila: dor_gaw@wp.pl Odpowiedz Link
emmanuel_legnica Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 06.10.06, 22:43 proszę o blizsze informacje, ceny, adres, warunki transportu na maila gazetowego Odpowiedz Link
erkal Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 07.10.06, 13:12 proszę o bliższe informacje tj.lokalizacja,cena na maila erkal@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
trendy75 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 13.10.06, 16:45 Prosze o info i cene na -minitrendy@o2.pl Odpowiedz Link
gd301 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 22.10.06, 12:59 prosze o dokładniejsze dane: lokalizacja, cennik na mail: sklephurt@op.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link
madalina Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 25.10.06, 00:19 madalina@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
kam1942 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 25.10.06, 08:36 Szukam dobrego niesortu angielskiego,przyślijcie ofertę na meila gazetowego Pozdrawiam kam1942 Odpowiedz Link
modnyciuszek1 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 29.10.06, 17:37 Jesteśmy zainteresowani. Posimy o więcej informacji na e-maila: modnyciuszek@op.pl Prosze również o adres hurtowni Odpowiedz Link
delissa11 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 30.10.06, 23:11 Proszę o ofertę na adres didilatino@op.pl Odpowiedz Link
anka_bond Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 04.11.06, 13:53 jestem zainteresowana anka_bond@gazeta.pl Odpowiedz Link
mega18 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 14.11.06, 10:04 Witam nowa dostawa odzieży 14.11.06 kontakt tylko telefoniczny,z powodu braku czasu na meil-e nie odpowiadamy.tel-0605-553-650,0607-048-758. Odpowiedz Link
gonia200 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 14.11.06, 14:04 adres i cennik porpszę gonia200@gazeta.pl Odpowiedz Link
ilona1979 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 16.11.06, 09:36 witam, mam pytanko do odbiorców tego towaru. czy jesteście zadowoleni z jakości? Bo ja tak średnio, wskali o 0 do 10 oceniam na 6. Proszę o wasze opinie. Może coś się u nich zmieniło. jedyną zaletą ich jest że dowożą za miejsce, ale to akurat najmniejszy problem. Musi liczyc się przecież jakość towaru a nie jakość usługi transportowej. Odpowiedz Link
darex01 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 17.11.06, 17:36 podzielam słuzna uwage ( ilony1979) bo towar ostatnio droższy i z Pakistanu!!! Odpowiedz Link
ilona1979 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 21.11.06, 11:03 Dzięki darex01 mam nadzieję, że ty znalazleś lepszego dostawcę. Dobrze, że istnieje to forum, można się powymieniać poglądami i wyeliminować nieuczciwych, niesłownych dostawców. Odpowiedz Link
gagapaw1 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 16.11.06, 10:17 Jestem zainteresowan, prosze o e-mail: audytor_um@jeleniagora.pl Odpowiedz Link
filc2 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 16.11.06, 20:08 Co znaczy z białych i dobrych dzielnic? Odpowiedz Link
filc2 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 18.11.06, 09:23 teraz co napisal darex 01 jest wszystko jasne.z bialych dzielnic to znaczy z miesc w pakistanie zamieszkiwanych przez bialyh.a powaznie jest to w takim razie odziez z sortowni angielskih ktore po odsortowaniu najlepszego gatunku pozostalosc wysylaja do indi, pakistanu,rpa Odpowiedz Link
ilona1979 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 21.11.06, 11:00 Ja już od nich nie biorę. Połowa to były poprosty tuniki ale cyrk albo pakistański chór. Szkoda gadać. Wydaje mi się, że na początki dawali ładny towar vo chcieli zyskac na klienteli, a jak juz koś więcej zarzął brac do wrzucali odzież z domu mody mohamed& mohamed z Pakistanu. A nawet jeśli z Anglii to z biednych dzielnic. Jeśli ktoś zna naprawdę dobrego dostawcę z tego rejonu to proszę o opinię. Odpowiedz Link
ilona1979 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 29.11.06, 12:21 Czy coś się zmieniło ostatnio w Medze w Tucholi? Proszę o opinie klientów tego dostawcy. Odpowiedz Link
noa77 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 26.11.06, 13:11 witam prosze o adres i cennik z oferta na noa7@wp.pl pozdr Pola Odpowiedz Link
ilona1979 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 30.11.06, 10:36 Mam nadzieję, że Twój list danieroo nauczy tego hurtownika, że nie jest sukcesem znaleść odbiorcę ale sukcesem jest go utrzymać. Jednego odbiorcę w mojej osobie juz na pewno stracili. Myślałam ,że pop przeczytani postów na swój temat Mega podwyższy jakość towaru, bo będzie zależało im na klientach, ale cóż pomyliłam się. Życzę tylko wszystkim, żeby przejżeli na oczy i nie wpakowali ciężko zarobionych pieniędzy w nieuczciwego dostawę jakim jest Mega z Tucholi. Pozdrawiam z życzeniami Bożonarodzeniowymi. Odpowiedz Link
danieroo Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 29.11.06, 20:47 WITAM.BRAŁEM W TYM TYGODNIU OD NICH TOWAR .TAKIEGO SYFU TO JESZCZE NIE WIDZIAŁEM.SAM MUZUŁMAN I POLIESTRY NA STARSZE BABCIE.OGÓLNIE TOWAR NADAJE SIE W PIEC. Odpowiedz Link
han111 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 05.12.06, 12:32 Nieprawdopodobne ale identyczny towar jak opisałeś "danieroo"jest unich już od września-właśnie wkładam go do pieca!!! Gratuluje im szyldu "NIESORT Z ANGLII ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN" czy coś się zmieniło??? Odpowiedz Link
ilona1979 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 05.12.06, 12:58 Z tego co sie orientuję, to nic się nie zmieniło, więc poprostu trezba odbuścić sobie tego dostawcę i nie łudzic się, że to nie nam zły towar się trafi, bo tak na pewno nie będzie. Jeśli nają cyfowaty towar od wrześnie, to tylko znaczy, że nie jadą po nowy dopuki tego nie sprzedają. A nawet jeśli nowy przywiozą to znowu taki syf jak teraźniejszy. Nakciekawsze jest to, że twardo trzymają się cen. Jak kiedyś od nich zamówilam towar, to powiedzieli mi, że jest to właściwie cream, naszczęście wziełam małą ilość na próbę. A poza tym Pan "młodszy" z dwójki panów z Megi sam mi się kiedys przyznał, że oryginaki , tóre miał na sobie są z jednej z dostaw. Myśłał , że mnie to zachęci. Niestety świadcze to tylko tym , że należą do tych co grzebią w towarez i dobre wybierają. A w ogłoszeniach piszą, że towar "niekombinowany". Generalnie zdecydowanie odracam ich. Odpowiedz Link
beti1981 Re: NIESORT Z ANGLI I ZBIERANY Z BIAłYCH DZIELN 05.12.06, 15:54 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW.POPIERAM ZDANIA WCZESNIEJSZYCH FORUMOWICZÓW.TOWAR Z TEJ HURTOWNI TO POPROSTU SAME ŚMIECI I TO ZA GRUBE PIENIĄDZE.CO Z TEGO ,ZE CI PANOWIE SA MILI JAK SA OSZUSTAMI.W TYM ICH TOWARZE MÓWILI ,ŻE NIE MA MUZUŁMANA A TAM SAME MUZUŁMAŃSKIE ŚMIECI-JAKIE TO BIAŁE DZIELNICE.!!!!!!!.ABSOLUTNIE NIE POLECAM TEJ HURTOWNI... Odpowiedz Link
mega18 Re: MEGA TUCHOLA 05.12.06, 21:46 wita serdecznie wszystkich''MEGA'dziwne sprawy o nas pewne osoby opisują,sądzimy że konkurencja powinna zajać się swoim towarem a nie śmieszne opinie na nasz temat pisać, nie będe przytaczał bo to co niektórzy piszą z tego co wiem od nas nigdy nie brali,niektórzy pewnie nie wiedzą gdzie jest nasza hurtownia.Dziwne ten towar we wrześniu akurat niebył u nas w sprzedaży a niektórzy już go kupili.Ktoś napisał,że jesteśmy uczciwi-chociaż jedno prawdziwe,oczywiśscie muzułman w jednej dostawie minimalnie się trafił, nie zaprzeczamy! ale po za tym towar był ok!.Tak więc niech piszą o nas klijeńci a nie konkurencja. .Od stycznia sprowadzamy,również Szkocje zbieraną z Glasgow i okolic, zbiórki od dzwi do dzwi.Pozdrawiam Odpowiedz Link
han111 Re: MEGA TUCHOLA 07.12.06, 00:23 Panowie miło nam,ze sie przyznaliście "muzułman w jednej dostawie minimalnie się trafił"ale jeżeli macie go do tej pory to znaczy,że nie było go mało i popsuł wam renome.Dlatego na tym forum wymieniamy się jako kupujący a nie jako konkuręcja wasza i niema się naco obrazać.My znowu nie chcemy utopić piniędzy za wasze błdy,bo jezeli jesteście Mega Hurtownią to patrzcie co kupujecie aby potem nie sprzedawać nam kota w worku.Ten towar miał być zbierany od dzwi do dzwi z białych dzielnic tak osobiście zpewnialiscie,leprzy od poprzednich dostaw i dlatego podnieśliście cene i nie wpierajcie nam ,że towar był OK!!! Odpowiedz Link