Dodaj do ulubionych

Britexus - dostawy !!!

23.10.06, 17:12
Informuję, że 31.X.2006 - wtorek - będzie nowa dostawa Door to Door.
Mając na uwadze że jest to przed świętem postaram się żeby kierowca
przyjechał dzień wcześniej. O ewent. zmianach będę informował na bieżąco.
Obserwuj wątek
    • l-nika Re: Britexus - dostawy !!! 26.10.06, 18:48
      britexus napisał:

> Informuję, że 31.X.2006 - wtorek - będzie nowa dostawa Door to Door.
      > Mając na uwadze że jest to przed świętem postaram się żeby kierowca
      > przyjechał dzień wcześniej. O ewent. zmianach będę informował na bieżąco.
      czy moge wiecej informacji? tzn interesuje mnie roznorodnosc waszego towaru
      oraz oczywiscie ceny prosze o e'meila gazetowego, dziękuje
      • benek136 Re: Britexus - dostawy !!! 21.11.06, 22:54
        Ale to jest normalne zachowanie każdego importera . jak będzie rozkręcał
        interes to będzie reklamował się wszędzie , dzwonił do potencjalnych klientów
        namawiał na przyjazd ,zachęcał i robił wszystko aby tylko kupili jego towar.
        jak już dobrze czuje grunt pod nogami bo towaru mniej niż chętnych to się
        zaczyna. książę - nos do góry . Teraz wy
      • benek136 Re: Britexus - dostawy !!! 21.11.06, 23:11
        ALE to jest normalne zachowanie każdego importera.Dopóki dobrze nie rozkręci
        swojego biznesu to my jesteśmy górą to on nas się prosi o kupno ,to on
        zawiadamia o dostawie to on szanuje wszystkich potencjalnych klientów , ale
        kiedy dobrze poczuje grunt pod nogami ,bo towaru mniej niż klientów to
        już inna mowa. TERAZ ja jestem Panem i ja dyktuję warunki i ja sprzedaję komu
        chcę i ile chcę. I tak będzie do momentu kiedy będzie więcej chętnych niż
        towaru i dlatego nie warto zachwalać żadnej hurtowni bo to my robimy darmową
        reklamę importerom i hurtowniom. Dopóki nikt nie rozpływał się na towarem tej
        hurtowni była ona jedną z wielu ,ale po takiej reklamie na forum to nic
        dziwnego ,że wszyscy ciągną do niej , a następny etap to przeważnie pogorszenie
        jakośći towaru bo będzie szło już nie na jakość ,ale na ilość żeby jak najwięcej
        wyciągnąć i wykorzystać nadarzającą się hossę.Tak niestety było z wieloma
        hurtowniami.
    • luci47 Re: Britexus - dostawy !!! 27.10.06, 10:29
      Witam,
      czy ja również mogę prosić o przesłanie oferty na maila gazetowego
      luci47@gazeta.pl.Z góry dziękuję i pozdrawiam.
    • kam1942 Re: Britexus - dostawy !!! 27.10.06, 21:12
      Prosze o inf.na meila gazetowego(cena itp).
      Pozdrawiam
    • lanza2 Re: Britexus - dostawy !!! 27.10.06, 21:41
      prosze o info na maila lanza2@gazeta.pl

Lanza
    • britexus Re: Britexus - dostawy !!! 29.10.06, 14:14
      Informuję że dostawa będzie o jeden dzień wcześniej niż byłw zaplanowana.
      Sprzedaż z TIRa zaczynamy w poniedziałek 30.10.06 od 12.oo
      Proszę przed przyjazdem potwierdzić przybycie od nr. 603 99 56 22 w razie gdyby
      był jakiś poślizg.
      Tomek
    • britexus Britexus - dostawy !!! 04.11.06, 11:07
      Informuję, że 07.XI.2006 - wtorek - będzie nowa dostawa Door to Door.
      Tomek
      603 99 56 22
      • erkal Re: Britexus - dostawy !!! 04.11.06, 11:33
        Witam:)
        a czy będzie nowa dostawa door to door 14.11?
        Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu
        Roksana

P.S.ostatni towar rewelacja,jestem baaardzo zadowolona.
        • britexus Re: Britexus - dostawy !!! 04.11.06, 16:10
          Będzie .

• erkal Re: Britexus - dostawy !!! 04.11.06, 19:40
            zaimponował mi Pan zwięzłością wypowiedzi...nic dodać nic ująć.
      • britexus Britexus - dostawy !!! 10.11.06, 18:02
        Zapraszam na dostawę 14.11.06 - tym razem charity.
        Tomek
        603 99 56 22
        602 302 198
        • erkal Re: Britexus - dostawy !!! 10.11.06, 20:12
          Witam,
          Panie Tomku a kiedy będzie door to door?Bardzo proszę o odpowiedź.
          Pozdrawiam serdecznie i zyczę miłego weekendu
          Roksana
          • erkal Re: Britexus - dostawy !!! 11.11.06, 10:09
            już wszystko wiem.
        • britexus Re: Britexus - dostawy !!! 13.11.06, 15:00
          Przepraszam ale TIR ma 1 dzień poóźnienia. Zapraszam na 15.11.06
    • niki107 Re: Britexus - dostawy !!! 07.11.06, 10:26
      Witam! Prosze o info gdzie znajduje się firma, cennik i datę następnej dostawy
      na maila maciek33-76@o2.pl
      Pozdrawiam
    • britexus Re: Britexus - dostawy !!! 18.11.06, 22:09
      Jak co wtorek zapraszam na dostawę DTD.
      Godziny przyjazdu jeszcze nie znam - zainteresowanych zapraszam na telefon.

602 302 198
      603 99 56 22
      Tomek
      • komar341 Re: Britexus - dostawy !!! 21.11.06, 15:06
        po co informowac o nowej dostawie,jak tam nic nie ma..proszę się nie
        ośmieszać.Zyskali Państwo wielu klientów(przypuszczenie) i nie staracie się już
        tak jak na początku.TOTALNE LEKCEWAŻENIE klienta,który bierze mniej niż tonę i
        nie jest hurtownikiem,i tak jak wcześniej uważałem,że jesteście solidną firmą
        to teraz odradzam każdemu,wpółpraca z Wami jest dobra dla ludzi kochających
        ryzyko.Proszę Państwa Panowie z Britexusa nie są w stanie tydzień wcześniej
        określić jaki towar bedą mieli w kolejnej dostawie(czyli za 5 dni),w trakcie
        rozmowy telefonicznej słyszę,że będzie door to door a potem z forum dowiaduję
        się,że charity (dostawa z 14.11.2006r)-co dla mnie osobiście ma ogromne
        znaczenie.
        Panie Tomku nie sztuką jest zdobyć klienta,sztuką jest go utrzymać.
        • britexus Re: Britexus - dostawy !!! 21.11.06, 16:29
          Panie Komarze, wiem że klienta jest łatwo stracić bo w handlu nie pracuję od
          wczoraj. Nie wiem kim pan jest więc nie wiem czy oby na pewno ze mną Pan
          rozmawiał. Skoro czyta Pan pozwole sobie zacytować mój wpis :
          "Zapraszam na dostawę 14.11.06 - tym razem charity."
          Proszę uważnie czytać.
          Zakładając że klient ma zawsze rację czuję się winny niedoinformowania Pana
          telefonicznie.
          Nie zawsze też w Anglii jest dobry towar więc stąd ta dostawa charity.
          Dzisiejsza dostawa też może niektórych nie zadowalać bo nie starczyło dla
          wszystkich. Walczyłem jak nigdy do tąd z klientami nie chcąc im sprzedawać
          więcej niż po kilka bigów bo a i tak nie wszyscy zdołali kupić.
          Cieszę się, że przyczyną Pana niezadowolenia jest logistyka a nie towar.
          Jeszcze raz biorę winę na siebie i zapraszam na nową dostawę która planowana
          jest na 28.11.06
          Tomek

• erkal Re: Britexus - dostawy !!! 21.11.06, 17:11
            Mhmh...to bardzo ciekawe co Pan pisze Panie Tomku o rodzielaniu towaru,bo
            wczoraj usłyszałam przez telefon-a rozmawiałam z Panem,że towaru nie ma,bo pół
            tira sprzedano po drodze a drugie pół kupili hurtownicy i w sumie mogę
            pocałować się w d...,a nie przepraszam zaproponował Pan charity z zeszłego
            tygodnia..po co kłamać Panie Tomku??Jeśli chodzi o dostawę z 14.11 to
            usłyszałam to samo co Pan Komar,faktem jest,że nie rozmawiałam z Panem na ten
            temat,ale chyba też z osobą kompetentną i biorąco odpowiedzialność za to co
            mówi,zresztą na forum zadałam pytanie czy 14.11 będzie DtD,przepraszam kto
            odpisał "będzie" św.Mikołaj???
            Osobiście jest mi głupio na Was naskakiwać,bo w porzednich postach pisałam
            pozytywnie,ale nie można robić z ludzi idiotów,nie wiem czy sobie zasłużyłam na
            tego typu traktowanie,bo chyba nie tym,że regularnie od maja prawie co 3
            tyg.kupuję po 250kg,chyba że to jest za mało dla Pana...napisał Pan,że w handlu
            pracuje Pan nie od wczoraj...widocznie jeszcze za krótko,aby przyswoić sobie
            pewne zasady.
            Ze swojej strony dziękuję za współpracę,życzę wielu sukcesów zawodowych
            Roksana
            Ja ze swojej stron
            • britexus Re: Britexus - dostawy !!! 21.11.06, 18:26
              > Mhmh...to bardzo ciekawe co Pan pisze Panie Tomku o rodzielaniu towaru,bo
              > wczoraj usłyszałam przez telefon-a rozmawiałam z Panem,że towaru nie ma,bo pół
              >
              > tira sprzedano po drodze a drugie pół kupili hurtownicy i w sumie mogę
              > pocałować się w d...,a nie przepraszam zaproponował Pan charity z zeszłego
              > tygodnia..po co kłamać Panie Tomku??

Tak rozmawialiśmy wczoraj i o co chodzi bo nie wiem?
              Faktycznie część dostawy została sprzedana po drodze a to co pozostało
              podzieliłem w/g klientów którzy rezerwowali. Nie widzę tu kłamstwa.
              Faktycznie proponowałem charity ale nie proponowałem nikomu całowanie się w
              cokolwiek.

> Osobiście jest mi głupio na Was naskakiwać
              A mi przykro...

>napisał Pan,że w handlu
              > pracuje Pan nie od wczoraj...widocznie jeszcze za krótko,aby przyswoić sobie
              > pewne zasady.

Na dzień dostawy przyjmuję zasadę taką : kto przyjedzie po towar zarezerwowany
              przez siebie telefonicznie to go dostaje. Pani nie rezerwowała u mnie żadnego
              towaru. Jak zadzwoniła Pani wieczorem to powiedziałem że nie mam i proponuję
              charity. Dziś nie starczyło towaru nie tylko dla Pani.

> Ze swojej strony dziękuję za współpracę,życzę wielu sukcesów zawodowych

Pozostawiam to bez odpowiedzi czekając aż emocje opadną i dziękuję za życzenia.

Tomek

• erkal Re: Britexus - dostawy !!! 21.11.06, 18:53
                Rezerwowali u Pana??????U Pana???Pan ma chyba przerost ambicji nad treścią!!Pan
                sobie żarty chyba stroi????Przepraszam,bo ja czegoś nie rozumiem i tak przy
                okazji się spytam,kim jest Pan Jurek,pchaczem wózka????Rozmowa z nim nie jest
                wiążąca???
                Żeby wszystko było jasne-NIGDY z Panem nie załatwiałam żadnego towaru,NIGDY do
                Pana nie dzwoniłam w tej sprawie,oprócz wczorajszego dnia,ale był to
                przypadek,bo akurat Pan Jurek jest zagranicą,i zawsze dostawałam towar-także
                proszę umniejszyć swoje ego i zrozumieć,że żeby dostać towar w Britexusie,nie
                trzeba go u Pana rezerwować...Wie Pan co zakończmy ten temat,dalsza rozmowa z
                Panem nie ma najmniejszego sensu,współczuję tylko Panu Jurkowi,że pracuje z
                kimś takim jak Pan.
                Acha,jeśli mówimy o emocjach,to nie ma co opadać,dla mnie jest Pan za
                malutki,aby "przeżywać" dyskusje z Panem.
                • ciuchciuch Re: Britexus - dostawy !!! 21.11.06, 19:53
                  Nie źle pan nawywijał ze kobita chce pana zagryźć.
                  Przepraszam że się wtrące bo nie moja sprawa ale jak czytam że pan kulturalnie
                  a ktoś tak jedzie to mnie trafia.
                  Panie Tomku sposób jest prosty – niech pan nie odpisuje bo ona ma chyba syndrom
                  niedopchnięcia a krzyku robi tyle że postanowiła sobie że zepsuje jednym postem
                  wszystko co z Jurkiem budowaliście. Zlej pan ją z góry i luzik.
                  A do ciebie damulko to powinnaś wyluzować z wycieczkami osobistymi bo chyba
                  dawno tobie też ktoś nie nawsadzał.
                  • erkal Re: Britexus - dostawy !!! 21.11.06, 20:05
                    proszę się nie wtrącać jeśli nie zna Pan/Pani sytuacji.Bardzo proszę.
                  • erkal Re: Britexus - dostawy !!! 21.11.06, 20:06
                    i proszę w bardziej kulturalny sposób-bo to co Pan/Pani pisze jest żenujące.
                  • dream75 Re: Britexus - dostawy !!! 21.11.06, 21:11
                    ciuchciuch ty chyba myslisz tylko o jednym,po co sie wpieprzasz tam gdzie nie
                    trzeba,Britexus Ci placi czy co?Pierwszy raz slysze o rezerwacjach w
                    hurtowniach,chyba w koncu musze sie wybrac do tego britexusa-juz spisalam
                    numer do pana Tomka.
                  • adalkoo Re: Britexus - dostawy !!!DO CIUCHCIUCHA 21.11.06, 21:32
                    Szanowny Panie ciuchciuch.Zastanawiam się nad etymologią Pańskiego
                    nicka.Ciuchciuch to super lokomotywa z wierszyka Brzechwy, czy też nowy free
                    style obowiązujący na prowincji,lans kreowany przez "branżę". Oj tak, zgoda
                    buduje, niezgoda rujnuje, jak głosi hrabia poeta (zapewne znany Panu z lektury
                    szkolnej, ze szkoły podstawowej. Domniemam,że objął Pana obowiązkowy powszechny
                    zakres edukacji szkolnej).Jednakże Pana zakres leksykalny,stosunek do kobiet
                    oraz ogólnopojęty światopogląd, mówi jasno,że bliżej jest Panu do postaw
                    destrukcujnych niż kreatorskich.
                    Zatem, aby zobaczył Pan we mnie łaskawie godnego dyskutanta, proszę przyjąć te
                    słowa. LIŻ KULE! Ach, przesadziłem odrobinę? Może po prostu turlaj dropsa?
                    Oczywiście proszę przekazać pozdrowienia dla Pan T., o ile nie jesteście jedną
                    i tą samą osobą.W tej sytacji, stosując moje zalecenia,doznacie podwójnej
                    przyjemności.
                    P.S. Skąd mój nader wysublimowany post? Miałem okazję rozmowy z Panem T.Moje
                    wrażenia? Sądzę, że oddałem je w powyższych zdaniach.
            • aja1974 Re: Britexus - dostawy !!! 21.11.06, 23:08
              Co to znaczy, że towar został sprzedany po drodze, hmm?? Wyjaśnijcie mi to
              proszę, bo baardzo mi się to źle kojarzy...
              • britexus Re: Britexus - dostawy !!! 22.11.06, 08:56
                Pani aju1974 wybrałem Pani post na moją odpowiedź bo chyba potrzeba pewnego
                wyjaśnienia sytuacji opisanej przez Panią Roksanę.
                Zapowiedziana dostawa na wczorajszy dzień składała się z około 22 t. DTD.
                Tir jadąc do Urzutu po drodze po prostu rozładował połowę towaru u naszego
                klienta w innym mieście. I nie widzę w tym nic nadzwyczajnego bo takie praktyki
                stosowane są przez importerów w całym kraju(czyt.forum)w celu zminimalizowania
                kosztów transportu,rozładunku i magazynowania. W związku z powyższym do naszego
                magazynu przyjechała połowa towaru przez co nie starczyło dla wszystkich, za co
                już wcześniej przepraszałem.
                Taka sytuacja nie zdarza się często (chyba pierwszay raz)że zabrakło towaru.
                Rozumiem irytację i problem jaki powstał dla klientów którym nie udało się
                kupić towaru - proszę mi wierzyć. Natomiast nie bardzo rozumiem czym sobie
                zasłużłem na ironiczne spostrzeżenia i obelgi. Kończąc ten post uważam że
                poinformowałem Państwa o wszystkich arkanach całej tej sytuacji.
                Pozdrawiam
                • aja1974 Re: Britexus - dostawy !!! 22.11.06, 16:43
                  Dziękuję za odpowiedź, zapytałam, ponieważ wcześniej nie było napisane gdzie
                  podziało się pół tira. Teraz już wiem :]
                  • britexus Re: Britexus - dostawy !!! 22.11.06, 16:57
                    > Dziękuję za odpowiedź, zapytałam, ponieważ wcześniej nie było napisane gdzie
                    > podziało się pół tira. Teraz już wiem :]

Nie pisałem bo nikt nie pytał.

PS. Proponuję zakończyć ten żałosny i żenujący wątek i nie psuć sobie
                    nastrojów. Rozmawiałem z P.Roxaną dziś przez telefon przez dwadzieścia kilka
                    minut wylewając swoje żale i myślę że zakończyliśmy rozmowę w sposób jaki
                    przystoi osobą dorosłym. W/g mnie sprawa zakończona i wyjaśniona między
                    dwojgiem zainteresowanych więc proszę już nie bić piany (tu nie do aja1974)
                    tylko do wszystkich przeciwników zwolenników pocieszycielek pocieszycieli i
                    doradców bo wszystko to jak bumerang kręci się wokół mojej osoby.

Pozdrawiam Tomek
                    • erkal EOT-POPIERAM... 22.11.06, 17:28
                      i w tym miejscu zgodzę się z Panem Tomkiem...o dziwo:)

Pozdrawiam wszystkich
                      Roksana
                    • ennya Re: Britexus - dostawy !!! 06.12.06, 11:35
                      dopiero teraz widzę ten wątek

musze napisac że firma Britexus zrobiła się nie słowna, nie dba o klientów, nie
                      zawiadamia o towarze a jak się do nich dzwoni to odpowiadają że towar był,
                      chociaż tydzień wcześniej zapewniali że jak bedzie to dadzą znać
                      reasumując
                      nie zalezy im juz na klientach, są nie słowni, sprzedają towar droższy i coraz
                      gorszy
              • erkal Re: Britexus - dostawy !!! 22.11.06, 09:14
                Witam,
                kiedy wczoraj dowiedziałam się,że na 100% ciuchciuch i pan Tomek to jedna
                osoba,nie wiedziałam co powiedzieć,żenada,nie wiedział pan co ma pan mi
                odpisać,zmienił nick i napisał pan takie głupoty.Jak to mówią,że prawdziwa
                natura zawsze z człowieka wyjdzie.Osobiście żywię nadzieję,że już nigdy nie
                będę miała z Panem doczynienia.
                Bogu dziękować Britexus to nie tylko Pan,(chociaż Panu się tak wydaje i tak na
                marginesie paniu powiem,że przerost ambicji jest gorszy od faszyzmu ),to
                jeszcze jest Pan Jurek,który naprawdę jest bardzo w porządku,ma bardzo dobre
                podejście do klienta,jest to człowiek o niesamowitej kulturze osobistej i
                dziwię się Panu,że mając u boku takiego nauczyciela,Pan z tego nie
                korzysta,tylko stosuje swoją prymitywną szkołę handlu:((.Jest mi naprawdę
                baardzo przykro,że zaistniała taka sytuacja,ale niestety należy ponosić
                odpowiedzialność za to co się robi i mówi.
                • majdzia1 Re: Britexus - dostawy !!! 22.11.06, 15:56
                  nie da się już czytać tych żenujących komentarzy które pisze pani Roxana!!!!
                  widać ,po tym co pisze,że reprezentuje sobą bardzo niski poziom-więc nie należy
                  się tym zupełnie przejmować ,bo hurtowni to nie zaszkodzi ,a napewno zachęci
                  nowych klientów,bo skoro towar sprzedaje się jak ciepłe bułeczki tzn.że jest
                  dobry.proponuje się przekonać,ja osobiście kupuje od nich towar i jestem
                  zadowolona,a skoro dla mnie też nie starczyło to poprostu pojadę do innej
                  hurtowni.Tomciu nie przejmuj się panią Roxaną-jesteś super sprzedawcą!!!
                  a pozatym, pani Roxana po tym co pisze uwaza Jurka za chodzący ideał-a takich
                  niestety nie ma!!!!pozdrawiam serdecznie.
                  • aja1974 Re: Britexus - dostawy !!! 22.11.06, 16:41
                    majdzia-Jak jest naprawdę wiedzą tylko zainteresowane osoby, nie było mnie przy
                    tym to się nie wypowiadam..Tylko jestem ciekawa który fragment wypowiedzi
                    Roksany świadczy o jej niskim poziomie? I co jest tam dla ciebie takiego
                    żenującego? Żenujący to jest komentarz ciuchciucha... No i nie uważasz, że
                    właśnie podobne uwagi do twoich na temat ludzi ,których nie znasz, są właśnie
                    ŻENUJĄCE?
                  • erkal Re: do majdzia1 22.11.06, 17:32
                    tak, dla mnie Jurek to ideał;D,przeszkadza to Pani,jeden lubi chleb a drugi
                    bułkę:)),chociaż dziękuję za uświadomienie o ideałach:))
                    Pozdrawiam serdecznie
                    Roksana
    • komar341 Re: Britexus - dostawy !!! 21.11.06, 20:10
      dla mnie też nie starczyło dzisiaj towaru i też załatwiałem wszystko z
      Jurkiem,jakbym wiedział,że to trzeba u Pana rezerwować to dzwoniłbym do Pana,a
      tak to...szkoda słów.Popieram Panią Pani Roksano.
      Pozdrawiam
    • bartek.ss Re: Britexus - dostawy !!! 26.11.06, 12:36
      Jeżeli chodzi o całokształt to panowie J i T zaczynają się gubić.Ta miła
      obsługa,która była na początku gdzieś umyka a przy okazji wychodzą
      te "niewinne" kłamstewka o niesorcie tylko kierowcy Tirów mówją co
      innego.Kierowców nie dopilnowali,żeby nic nie mówili.Może chłopaki się ogarną
      czego im bardzo życzę.
      • britexusj Re: Britexus - dostawy !!! 10.12.06, 21:22
        Serdecznie pana zapraszam na zakupy,.
        najbliższa dostawa 12.12
        • mimiszka Re: Britexus - dostawy !!! 10.12.06, 21:44
          ALE CZY będzie na tyle towaru ,żeby nie odjechać z kwitkiem.
          • britexusj Re: Britexus - dostawy !!! 11.12.06, 00:13
            Zapraszam, bedzie 20 ton, i sądzę że powinno wystarczyć.
            Pozdrawiam Jarek.
            • nomax10 Re: Britexus - dostawy !!! 05.01.07, 21:57
              czy u Was można kupować w dowolnym terminie ?Czy tylko celujemy w dostawy?
              • britexusj Re: Britexus - dostawy !!! 11.01.07, 19:15
                Kupić można zawsze, ale dostawa to jedynie 20 ton, i czasem po dwu, trzech
                dniach pozostaje po niej jedynie wspomnienie, co warto mieć na uwadze planując
                zakupy.
                Polecam wcześniejszy kontakt telefoniczny, 602-302-198 lub 606-144-963 to
                bardzo ułatwia planowanie i zakupy.
                Najbliższa dostawa będzie około 23.01.2007.
                Zapraszamy!
                • britexusj Re: Britexus - dostawy !!! 31.01.07, 12:15
                  Najbliższa dostawa w czwartek 1.02.2007r.
                  Zapraszamy do naszego magazynu w Kostowcu przy Warszawawa-Katowice, sprzedaż
                  rozpoczynamy około godziny 15:00.
                  Pozdrawiam Jarosław Nowakowski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka