onlychandu 05.02.07, 21:36 Zapraszam otwieram od piątku 9.02 hurtownie w Warszawie na ulicy Modlińskiej róg obrazkowej czynna codziennie pon-pt 8-16 sob 9-13 przed zakupem towar będzie można obejżeć -ZAPRASZAMY- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boni-blue Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 05.02.07, 22:34 Onlychandu widziałam ze wystawiasz niesort na allegro, chciałabym kupic na próbę ze 30 kg, czy mogę liczyc na dobry towar z małą iloscią odpadów??? Odpowiedz Link
onlychandu Re: boni-blue 05.02.07, 22:40 powołuje się na opinie kupujących ok 10% max 20% Odpowiedz Link
boni-blue Re: boni-blue 05.02.07, 22:45 A kiedy będzie wystawiona nowa aukcja, zebym mogła zalicytowac? Odpowiedz Link
boni-blue Re: boni-blue 05.02.07, 23:45 Dziękuję,będę więc czekała na aukcję i zgłoszę się po najładniejszy towar:))) pozdrawiam Odpowiedz Link
xxx75 Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 06.02.07, 07:55 Jaki mają Państwo nick na allegro?Chętnie skorzystałabym z oferty. Odpowiedz Link
filc2 Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 06.02.07, 18:29 nie mam pojecia w czym mogla bym pomoc.ty jestes importerem a ja wlascicielka sklepiku.a wystarczy czytac dokladnie watki i kojarzyc. iwonka Odpowiedz Link
benek136 Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 06.02.07, 19:59 nie bardzo wiem jak mozna sie zorientować o jakosci towaru zwlaszcza niesortu biorac 30 kg. Czy pan wybiera jakos specjalnie te worki czy pakuje jak leci,czy towar jest w bagach ,czy w reklamówkach . bardzo mnie to ciekawi. Odpowiedz Link
onlychandu Re: benek 06.02.07, 21:31 moim zdaniem też nikt nie jest w stanie z worka 30 kg ocenić jakości mojego towaru,towar jest w reklamówkach więc też nie widać co w nich jest.Jezeli chodzi o wybieranie to jak ktos sobie przyjedzie to niech sobie wybiera ja wystarczająco sie nich naprzewalam(ja pakuje jak leci) Odpowiedz Link
onlychandu Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 08.02.07, 21:37 Towar przywieziony ZAPRASZAMY NA ZAKUPY !!!!!! Odpowiedz Link
ilonka1978 Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 09.02.07, 22:50 Witam czy macie też sort Odpowiedz Link
tomitex Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 10.02.07, 10:16 konkurencja tez moze popatrzec co w trawie piszczy ?.. :) pzdr Odpowiedz Link
filc2 Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 10.02.07, 23:43 na forum www.lumpeksy.waw.pl piszesz- - zapraszam towar jest spoko mało jest towaru etnicznego który teraz nagminie trafia sie w typowym angliku . a mozesz podac skad wiesz?chyba nie zagladasz do workow.bo jesli tak to nie uwierze ze nie wybierasz perelek. Odpowiedz Link
onlychandu Re:filc 11.02.07, 11:56 Pewnie że nie zaglądam ale mam stały kontakt z odbiorcami a oni chyba najlepiej wiedzą co jest w środku Odpowiedz Link
filc2 Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 11.02.07, 20:23 rowniez na forum lumpeksy piszesz ze towar jest ze szkocji i malo w nim towaru etnicznego.jeszcze do niedawna bralam niesort rowniez ze szkocji.za kazdym razem bylo duzo wyrobow robionych na drutach,duzo butow,no duzo zaslon i kotar ale bardzo krotkich.i to byl powod dla ktorego zrezygnowalam ze szkocji. iwonka Odpowiedz Link
onlychandu Re:filc2 11.02.07, 22:02 Iwonko buty i u mnie się trafiają zasłonki również jak w niesorcie ale ogólnie jest to mały procent raczej są to ciuszki a najlepiej zapraszam do mnie i sie przekonasz Odpowiedz Link
andrew165 Re:filc2 12.02.07, 11:05 onlychandu, Ty się jej nie tłumacz. Przeczytaj wszystkie jej wątki - chyba nie ma hurtowni o której filc2 nie napisalaby paru negatywnych słów. Nasuwają się dwa wnioski: albo filc2 jest jakąś straszną malkontentką, a to co robi tu na forum jest sposobem na poprawienie sobie nastroju, może ma bardzo ubogie życie towarzyskie i to jest sposob na spedzanie wolnego czasu? A moze filc2 jest poprostu konkurencją?! Mnie np. zastanowilo to namawianie do niekorzystania z ogłaszających się tu hurtowni....Czyzbys sie czegos filc2 obawiala?! Jesli nie, to czemu nie zajmiesz sie swoim sklepem (jeśli takowy w ogóle isnieje) i przestaniesz zasmiecac forum swoimi drętwymi uwagami? Przecież jak pisałaś masz już doskonałych dostawców - czego więc szukasz na tym forum?! A może zaczniesz odwiedzać jakieś fora matrymonialne? Może tobie czego innego poprostu brakuje... ?! Odpowiedz Link
adalkoo Re:PYTANIE DO ONLYCHANDU 12.02.07, 12:33 Mam pytanie odnośnie Twojej kariery zawodowej.Czy Ty możesz jesteś Panem Tomkiem,który jeszcze niedawno pracował w Britexusie? Odpowiedz Link
andrew165 Re:PYTANIE DO ONLYCHANDU 12.02.07, 12:45 :))) Rozumiem, że to do mnie pytanie? Nie jestem Panem Tomkiem. Jestem Panem Andrzejem:) A odnośnie mojej kariery zawodowej - chciałbyś obejrzeć moje cv, czy o co cho? Odpowiedz Link
andrew165 Re:PYTANIE DO ONLYCHANDU 12.02.07, 12:48 O, to jednak nie było pytanie do mnie...:( Sorry adalkoo, nie przeczytałem tytułu postu. Odpowiedz Link
onlychandu Re:adalkoo 12.02.07, 15:30 Witam jestem facetem !!!!!!!! moze mylic nick ale 100% facet a odnosnie pana tomka z brituxa to nie ja !!!!!! mam na imie marcin pozdrawiam p.s. i nic mi nie brakuje oprcy kasz hehe Odpowiedz Link
andrew165 Re:adalkoo 12.02.07, 16:08 onlychandu napisał: (...)i nic mi > nie brakuje (...) Ale to Twoja subiektywna ocena, czy tych pozostających w stałym z Tobą kontakcie klientów?;) Odpowiedz Link
filc2 Re:do andrew165 12.02.07, 15:23 jest i to nie jedna hurtownia o ktorej nie pisalam.ja w swoim czteroletnim kontakcie z hurtowniami kilka razy nabralam sie na takie piekne reklamy typu odziez z bialych dzielnic,brak odziezy regionalnej,nie posiadamy wlasnych sklepow,nieprzegladany niesort.widac ze jeszcze nie umoczyles kasy,jak umoczysz to bedziesz tez ostrzegal chyba ze poprawi ci humor to ze inny tez stracil.jesli bedziesz wierzyl w to co napisane to niedlugo zapewne umoczusz,czego nie zycze.a jesli chodzi o oglaszajace sie tu hurtownie to jak widac wiekszosc z nich poprostu oszukuje.a jesli chodzi o pana Tomka z britexusa to rowniez wsadzil mnie na mine,ale to bylo dawno . iwona Odpowiedz Link
andrew165 Re:do filc2 12.02.07, 15:41 A nie uważasz, że jesteś w tym swoim gorliwym ostrzeganiu z deka nieuczciwa?! Skorzystałaś ze wszystkich ogłaszających się hurtowni, że tak generalizujesz?! Ja właśnie znalazłem na tym forum kontakt do bdb towaru (i nie powiem który to konakt, żeby mi ktoś nie podkupował towaru. Ha, ha ha;)))). Może tak najpierw przekonasz się na własnej skórze, a dopiero potem będziesz pod kimś kopać dołki? Nienawidzę niesprawiedliwości, dlatego tak mnie te Twoje posty wkurzają. A, i nie powiesz mi, że nie jesteś malkontentką! No i jeszcze coś muszę Ci powiedzieć, Pani wszystko wiedząca - jak już się kreujesz na taką lotną, to pisz proszę po polsku. Zdania rozpoczynamy wielką literą. Jak kończysz zdanie stawiasz kropkę, a po kropce zaczyna się nowe zdanie i wiesz co się wtedy robi?! Również używa wielkiejlitery. To bardzo proste. Spróbuj. A może nie wiesz jak się pisze wielkie litery?! Podpowiem Ci. Wciskasz na klawiaturze klawisz shift i wybraną literkę. Szybko się nauczysz, nie martw się. Odpowiedz Link
filc2 Re:do andrew165 12.02.07, 16:40 jesli juz jestes taki litosciwy to podaj adres zeby inni mogli tez kupic dobry towar.to forum zostalo miedzy innymi w tym celu zalozone oraz zeby ostrzegac przed pulapkami.a jesli chodzi o pisownie to pisze po polsku i duza czy mala litera nie maja nic wspolnego ze znajomoscia jezyka polskiego,i mysle ze andrew165 to nick ktory powstal w celu obrony znajomej osoby lub... a na marginesie,kogos uczysz pisac a sam popelniasz bledy tej samej kategorii. proponuje ci zacznij uzywac srodki uspokajajace nie bedziesz sie tak wkurzal.to grozi zawalem Panie Andrzeju Odpowiedz Link
andrew165 Re:do andrew165 12.02.07, 17:53 Droga Iwonko, czy też Drogi filc2 - zacznę od języka polskiego, bo muszę przyznać, że mnie rozczarowałaś swoją wypowiedzią - pisanie wielką czy małą literą nie mają nic wspólnego ze znajomością językiem polskim?! Dziewczyno! Cóż Ty robiłaś w szkole podstawowej? Oj...masz sporo zaległości. Podrzucę Ci coś do poczytania: tutaj masz pierwszy link: www.websufler.info/sufler121.html -przejrzyj sobie. Może dzięki temu poprawisz czytelność swoich tekstów. Poza tym, że zdanie rozpoczynamy wielką literą dowiesz się tu także, że po kropce robimy spację - dzięki temu tekst jest bardziej przejrzysty. Możesz sobie też zerknąć tutaj: eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/2995/idc/11/. Zakładka "ortografia" wyjaśni Ci kiedy używa się wielkiej litery, bo (!) może Cię to teraz zdziwi! Ale używa sie też jej w paru innych przypadkach! No i żeby się już nie rozpisywać, powiem Ci, że warto zerknąć też tutaj: sjp.pwn.pl/ - Słownik języka polskiego. Może jego lekturę zostaw sobie na koniec.... No widzisz, jestem litościwy i dla Ciebie. Poświęciłem swój czas na znalezienie pożytecznej dla Ciebie lektury... Ja nie mam nic przeciwko ostrzeganiu - ale ostrzegaj przed hurtowniami z którymi miałaś do czynienia, a nie przed wszystkimi które tylko "wydają" Ci się podejrzane. Myślisz, że masz aż takiego "nosa", bo od 4 lata handlujesz ubraniami?! Swoja drogą kiepski to nos, skoro jak pisałaś aż tyle razy się nacięłaś... Przecież dobrze wiadomo co by się działo, gdybym tu napisał od kogo biorę towar....Dlatego nie napiszę nawet pół słowa więcej o moim źródle. filc2, czyżbym zrobił w którymś miejscu błąd?! Zaraz przeczytam jeszcze raz moje posty, bo wierzyć mi się nie chce. Szanuję mój język i świadomie na pewno go nie kaleczę. Serduszko mam zdrowe. Nie musi się Pani o nie martwić. Tym bardziej, że to troska zapewne fałszywa;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
britexusj Re:do filc2 27.02.07, 21:16 Uprzejmie informuje, że wspominany przez ciebie p.Tomasz K. od 30.11.2006 nie pracuje w Britexusie i nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za to, co robi i opowiada swoim klientom, a swego czasu był na temat post na tym forum. Jednocześnie zapewniam ze Brietxus nie prowadził i nie prowadzi żadnych sklepów ani sortowni, wiec sumienie mamy czyste i sypiamy spokojnie. Pozdrawiam. www.britexus.pl Odpowiedz Link
kolorowa.szafa Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 12.02.07, 20:40 jaka cena za kg? Odpowiedz Link
onlychandu Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 17.02.07, 14:58 Zapraszamy 22.02.2007 nowa dostawa !!!!!! Odpowiedz Link
andrew165 Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 17.02.07, 18:37 onlychandu, a uprzedziłeś już swoich klientów, że sprowadzasz ten towar nielegalnie? Ja tam bym się jako klient obawiał, że będę miał z tego tytułu jakieś problemy.... Albo jak Cię po drodze drapną, to dostawy nie będzie:( Odpowiedz Link
onlychandu Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 17.02.07, 19:00 Andrzejku a skąd ty wiesz że sprowadzam nielegalnie jedyny dokument który mam miec dla swoich odbiorców jest jest o odkażaniu i taki mam i fakture tez wystawiam więc nie wiem czemu twierdzesz że robie to nielegalnie Odpowiedz Link
andrew165 Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 17.02.07, 19:18 Marcinku, a no stad wiem, że sam o tym napisałeś tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33793&w=57304050&v=2&s=0 Odpowiedz Link
onlychandu Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 17.02.07, 19:24 Fakt o zezwoleniu poprostu nie wiedziałem ale towar sprowadzam legalnie i zezwolenie też juz jest pozdrawiam p.s. nie musisz sie martwić towar będzie dla moich klientów Odpowiedz Link
andrew165 Re: z uczciwością Pan chyba na bakier... 17.02.07, 19:37 Zezwolenia wczoraj nie było, a dzisiaj już jest....Dobre... Iwonko! Wybacz mi...miałaś rację zadając parę podchwytliwych pytań temu Panu... Oj coś Pan kombinujesz Panie Marcinie.... Odpowiedz Link
benek136 Re: z uczciwością Pan chyba na bakier... 17.02.07, 23:14 a co kogo interesuje zezwolenie .jak jadę do hurtowni po towar to najważniejsza dla mnie jest jakośc ,cena i faktura na której mam zaznaczone ,ze towar ma opinię sanitarną . a to czy mają zezwolenia czy nie to jest ich problem ,a nie nas klientów. MYśLę ,że szukasz dziury w całym i dlatego masz problem. Ljak nie chcesz brać towaru ,to nie bierz i nie czepiaj się wiecznie faceta. Najważniejsze ,żeby dostarczał towar dobrej jakości ,a skąd go bierze to najmniej mnie obchodzi i myślę ,że innych klientów tak samo. Odpowiedz Link
andrew165 Re: z uczciwością Pan chyba na bakier... 18.02.07, 10:36 No pewnie, że nie wezmę od niego towaru. Ale wiesz co mnie benku w Twojej wypowiedzi najbardziej ubodło? Gdzie ja się wiecznie tego człowieka czepiam? Ostatnio stanąłem w jego obronie. Nie potrzebnie zresztą:( A mnie generalnie z zasady interesuje gdy coś kupuję - czy jest to legalnie sprowadzony towar, czy nie. Odpowiedz Link
filc2 Re: do andrew165 18.02.07, 17:56 Niestety nie bede juz informowala o swoich spostrzezeniach dotyczacych niektorych hurtowni.Przewaznie nie sa to domysły lecz fakty stwierdzone.Zawsze znajdzie sie ktos komu nie bedzie sie to podobalo i uwazam w dalszym ciagu ze raczej dostawcy lepiej poszukac gdzie indziej oraz ze nie warto ostrzegac przed nieuczciwoscia.Panie Andrzeju uzywanie duzych liter sprawia mi ogromne trudnosci i nie sa one spowodowane nieznajomoscia ortografi. iwonka Odpowiedz Link
filc2 Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 21.02.07, 15:46 jest to niemozliwe aby zalatwic z dnia na dzien zgode glownego inspektoratu ochrony srodowiska na sprowadzanie niesortu.zadzwon i sprawdz, a swoja droga kupujac towar nie interesuje mnie czy zezwolenie jest czy nie bo poprostu nie musi. iwonka Odpowiedz Link
demara Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 24.04.07, 13:24 Witam... Kiedy teraz będzie dokładnie nowa dostawa??? Odpowiedz Link
kris_2004 Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 05.03.07, 12:48 Prosze o dokladny adres i ofertę na adrs: kris_2004@o2.pl. PZD, kris_2004 Odpowiedz Link
onlychandu Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 07.03.07, 22:31 każda tylko prośba o wcześniejszy kontakt telefoniczny i napewno ktoś będzie pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link
aprze Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 08.03.07, 23:31 Prosze o dokladny adres i ofertę na adrs:aprzesmycka@op.pl Czy można samemu wybierać towar czy tylko w zapakowanych workach? pozdrawiam Odpowiedz Link
krzy.weg Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 09.03.07, 14:22 proszę o telefon-pilne Odpowiedz Link
onlychandu Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 10.03.07, 10:44 kont. 607-349-800 , 606-108-449 Odpowiedz Link
leelu81 Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 20.03.07, 17:19 proszę o ofertę i dokładny adres na maila leelu@interia.pl Odpowiedz Link
pinkbuul Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 29.03.07, 21:47 witam kiedy nowa dostawa tego towarku z londynu? Odpowiedz Link
onlychandu Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 31.03.07, 10:51 tak jak najbardziej bedzie 3.04 dostawa doora Odpowiedz Link
demara Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 24.04.07, 13:27 Witam.Kiedy będzie nowa dostawa??? Odpowiedz Link
onlychandu Re: NOWA HURTOWNIA NIESORTU W WARSZAWIE 25.04.07, 23:00 Witam nowa dostawa doora w piatek 27.04 zapraszam Odpowiedz Link