aga-ant 25.09.08, 14:31 potrzebuję adresów hurtowni w województwie mazowieckim najlepiej sortowanej mój sklep bankrutuje pomocy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
java-hurt Re: pomocy 25.09.08, 19:54 Proszę skontaktować się z nami.U nas Pani może obejrzeć towar i jeśli ok. to kupuje Pani.Towar jest dostępny. W czwartek powinna być następna dostawa.Dane kontaktowe na naszej stronie www.java-hurt.eu Odpowiedz Link
bazarekgd01 Re: pomocy 25.09.08, 19:56 aga-ant w mazowieckim to Ci nie pomogę, znam hurtownie w pomorskim, wiem że dowożą towar do klienta, a od października ruszą z dostawą wysyłkową. Ja to mam to szczęście że mam ich po sąsiedzku i sama mogę sobie towar obejrzeć i zakupić, ale myślę że by Ci dowieźli na pierwszy raz w razie czego. To nowa hurtownia więc się starają ;) Odpowiedz Link
aga-ant Re: pomocy 01.10.08, 11:42 Dziękuję za pomoc jak możesz to podaj mi namiary na ta hurtownie w pomorskim pozdrawiam aga Odpowiedz Link
aga-ant Re: pomocy 01.10.08, 11:48 bazarekgd01 jeszcze raz bardzo dziękuje za pomoc,ciesze się ze sa takie osoby jak ty moj adres luiza.ant@wp.pl to preslij mi ten adres pozdrawim Odpowiedz Link
java-hurt Re: pomocy 25.09.08, 20:44 zapomniałem dodać że hurtownia nasza znajduje się w Łomiankach 10 km od Warszawy oraz że jest to odzież angielska jakości cream młodzieżowa-damska.Zapraszam Odpowiedz Link
andrzejwoz1 Re: pomocy 01.10.08, 11:12 Witam pomożemy Ci wyjść z kryzysu, zobacz www.trezor.pl.tl Odpowiedz Link
pt-010 Re: pomocy 28.11.08, 12:58 Jest taka hurtownia. Sort angielski. Sprzedaje na konkretne zamówienie. Wysyła lub dowozi. Szczegóły: www.hurt.manpolinvest.waw.pl Odpowiedz Link
kisax Re: pomocy 02.12.08, 01:00 pt-010 napisała: > Jest taka hurtownia. Sort angielski. Sprzedaje na konkretne zamówienie. Wysyła > lub dowozi. Szczegóły: www.hurt.manpolinvest.waw.pl OMIJAJCIE MANPOL!!!!!! Mi taki syf przyslali, ze sie w glowie nie miescipl Odpowiedz Link
hurt-mix.warszawa Re: pomocy 02.12.08, 12:38 zapraszam do Hurt-Mixu na Trakt Brzeski 142 (tel. 22 7831666, 664 545 554). Jesteśmy importerem między innymi irlandzkiego niesortu, zbieranego door to door w bogatych dzielnicach dużych miast. jako jedynie w Polsce prowadizmy kontrolę załadunków naszych tirów - i tak na przykąd z 18 - tonowego tira w momencie załadunku odrzucamy ok. 3 ton kołder, pościeli etc. Sprowadzamy oczywiście również odzież sortowaną - z Anglii - nie mamy swoich sklepów ani sortowni w Polsce - wobec czego odbiorca jest pierwszą osobą, która ma kontakt z kupowanym towarem. zapraszam na naszą www.hurt-mix.pl Odpowiedz Link