agaduch 12.01.09, 19:48 Mogę liczyć na kilka rad od czego zacząć, skąd wyposażenie, bo o hurtowniach poczytałam. Jak zorganizować wszystko. Z góry dziękuję za wszystkie rady. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniaodziez.com.pl Re: Jak zacząć 12.01.09, 20:48 witam, Jak otworzyc sklep: taniaodziez.com.pl/?p=77 MEBLE: allegro.pl/item526303043_wyposazenie_boutique_pieknie_zdobione.html Towar: www.taniaodziez.com.pl Odpowiedz Link
wlodarczykmurat Re: Jak zacząć 13.01.09, 09:33 ...nie wiem czy tu nie trzeba kończyć!!! a nie zaczynać:(...coraz gorzej się to sprzedaje Odpowiedz Link
eliza_12 Re: Jak zacząć 13.01.09, 19:05 Witam Ja również zamierzam otworzyć sklep z odzieżą używaną i nie rozumie tu wszystkich na forum którzy tylko narzekają. Że to już koniec że trzeba się zwijać że nie warto zaczynać itd. A jak patrzę na te sklepy w moim mieście gdzie się sprzedaje totalny syf i tłumy ludzi jak rzucą towar w pierwszy dzień za 45 zł za kilogram to słabo się robi że to ludzie kupują. Znalazłam fajną hurtownię. W każdy worek można zaglądnąć czyli widzą gały co biorą , ceny są i wyższe ( ciuchy z metkami ) i tańsze ale też bardzo ładne. Dlatego bardzo Was proszę o odpowiedź dlaczego tak zniechęcacie ludzi aby otworzyli taki sklep ? Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link
agaduch Re: Jak zacząć 13.01.09, 19:55 Pochwalisz się gdzie ta hurtownia?? Pewnie nie będziemy konkurencją ;) Odpowiedz Link