tygrysio_misio Re: odkrylam cos 04.03.05, 23:46 puderek w formie cieklej ktorego nie widac na skorze i kory robi ze skory pupcie niemowlaka..........taka jest gladka i delikatna ze sie macac nie moglam przestac......no i jeszce nie bylo go prawie wogole na mnie widac poza tym ze nie bylo widac plam itp na skorze...........super no nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: odkrylam cos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 23:51 Jak sie to cudo nazywa? I jaka firma je produkuje? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: odkrylam cos 05.03.05, 00:10 ps. on taki nawilzajacy jest wiec pewnie temu skora byla taka fajna w dotyku no i nie byl matujacy i pewnie temu nadal skorze swierzy wyglad nie robiac z siebie tapety przyznam ze taki jeszce jeden Rimela tez byl dobry i tez byla "pupcia" tyle ze on juz byl srednio matujacy wiec trovhe bylo jakby widac ze cos tam jest na twarzy nie wiem ktory kupic bo choc staram sie byc naturalna to czasem troche zmatowienia by sie przydalo a moze kupie dwa bo i tam chcialam kupic sobie Vichy za 60 zl a tu za ta sama cene bede mial dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicarica Re: odkrylam cos IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 05.03.05, 07:50 Cudoooownie, Tygrysio. Teraz możesz sobie nadać tytuł Krzysztofa Kolumba 2. Proponuję jednak takie odkrycia anonsować na forum Uroda. [Jezu, dziewczyno, powalasz intelektem.] Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: odkrylam cos 05.03.05, 09:09 tygrysio_misio napisała: > no i nie byl matujacy i pewnie temu nadal skorze swierzy wyglad nie robiac z > siebie tapety Dobrze by było, zebys odkryła jeszcze słownik ortograficzny. A poza tym przyłączam się do tego, co napisała chicarica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicarica Re: odkrylam cos IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 05.03.05, 10:06 Oraz powtórzyła zasady składni i związki między wyrazami w zdaniu oraz zdania złożone. Było w podstawówce, może ktoś w rodzinie ma podręczniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Kalesony Re: odkrylam cos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 10:20 Ty zaś Charcico, możesz powtórzyć zasady stylizacji wypowiedzi, by dowiedzieć się, że język mówiony dopuszcza niedbałość i odmienny od literackiego szyk zdania. A wypowiedź Tygrysicy właśnie na język potoczny była stylizowana. Polecam "Zarys poetyki" E. Miodońskiej-Brookes. No i proszę! Kobitka, naukowiec i wcale nie feministka. Nie samolotem ani rowerem Wiosna przybędzie Rock'N'Rollem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicarica Re: odkrylam cos IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 05.03.05, 11:21 Mnie się wydaje, że wypowiedź tygrysia nie była na nic stylizowana, tygrysio po prostu ot tak wymiotuje słowami. Stąd mój komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbinator Re: odkrylam cos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.05, 11:22 > a moze kupie dwa bo i tam chcialam kupic sobie Vichy za 60 zl a tu za ta sama > cene bede mial dwa Nie radzę. Tanie kosmetyki używane często to zabójstwo dla skóry, dziewczyny które ich używają już pod 30-stkę mają skórę biologicznie 10 lat starszą. Radziłabym ci jednak kupić to Vichy - przyzwoita firma i całkiem niedrogo przy przyzwoitej jakości. Jeśli jednak masz więcej niz 26-27, to lepiej wejść na wyższy pułap cenowy niż Vichy. Albo w ogóle dać sobie spokój z podkładem... Pozdr. B. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: odkrylam cos 05.03.05, 11:47 Rimell tez ponoc za kiepska firme nie uchodzi... ja nie chce matujacego pudru ktory robi na cerze widoczna tapete. Chodzi mi o cos co przykrylo by mi wory pod oczami w czasie sesji:) no i zeby mi troche niedoskonalosci miesiaczkowe zretuszowalo i nic pozatym wlasnie temu wydaje mi sie ze taki lekki i mocno nawilzajacy puderek bylby idealny szczagolnie na cere sklonna do szybkiej utraty wilgoci pod wplywem niektorych czynnikow zew. i suchych kosmetykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicarica Re: odkrylam cos IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 05.03.05, 11:50 Tygrysio, weź no mi zdradź inny sekret: jaki krem tak doskonale wygładza fałdy kory mózgowej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: odkrylam cos 05.03.05, 12:02 mozesz sobie pisac co chcesz ale pamietaj ze to ty robisz z siebie typowa "babe" zawistna i sztywna kobiete ktorej najwieksza przyjemnosc sprawia ublizanie innym nie odpowiem ci w ten sam sposob jak ty mi wiec na klotnie nie licz(bo wiem ze takie jak ty to lubicie) Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: odkrylam cos 05.03.05, 12:11 Matko, tygrysio, jesteś tak żałosna że aż szkoda prądu na dyskutowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: odkrylam cos IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.03.05, 10:40 tygrysio_misio napisała: > puderek w formie cieklej ktorego nie widac na skorze i kory robi ze skory > pupcie niemowlaka..........taka jest gladka i delikatna ze sie macac nie > moglam przestac O, wa! Ja bym Ci pomacał po pupci nawet bez puderku. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbinator Re: odkrylam cos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.05, 11:17 Misiu... rzucasz się w bój tak bez rozpoznania? A jeśli ona ma tyłek chudy i kościsty z pryszczami albo bez pryszczy lecz za to w rozmiarze armaty... Ryzykant z ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbinator Re: odkrylam cos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.05, 11:57 To to całe szczęście, bo już się o Misia martwiłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: odkrylam cos IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.03.05, 12:14 Gość portalu: barbinator napisał(a): > Misiu... rzucasz się w bój tak bez rozpoznania? > A jeśli ona ma tyłek chudy i kościsty z pryszczami albo bez pryszczy lecz za to > w rozmiarze armaty... > Ryzykant z ciebie :))) W necie każda ma pupcię jak z obrazka, a w realu i tak się nie umawiam (oszczędzając obu stronom rozczarowania), więc mi wszystko jedno. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: odkrylam cos IP: *.range81-129.btcentralplus.com 05.03.05, 09:21 hue hue hue esencja jeszcze dodac ta panienke z sieci co do brata wczoraj dzwonila jak bardzo jest jej zimno Odpowiedz Link Zgłoś