Dodaj do ulubionych

odkrylam cos

04.03.05, 23:43

Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio Re: odkrylam cos 04.03.05, 23:46
      puderek w formie cieklej ktorego nie widac na skorze i kory robi ze skory
      pupcie niemowlaka..........taka jest gladka i delikatna ze sie macac nie moglam
      przestac......no i jeszce nie bylo go prawie wogole na mnie widac poza tym ze
      nie bylo widac plam itp na skorze...........super no nie
      • Gość: dziewczynka Re: odkrylam cos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 23:51
        Jak sie to cudo nazywa? I jaka firma je produkuje?
        • tygrysio_misio Re: odkrylam cos 05.03.05, 00:06
          Rimel.............hydra cos tam
          • tygrysio_misio Re: odkrylam cos 05.03.05, 00:10
            ps. on taki nawilzajacy jest wiec pewnie temu skora byla taka fajna w dotyku

no i nie byl matujacy i pewnie temu nadal skorze swierzy wyglad nie robiac z
            siebie tapety

przyznam ze taki jeszce jeden Rimela tez byl dobry i tez byla "pupcia" tyle ze
            on juz byl srednio matujacy wiec trovhe bylo jakby widac ze cos tam jest na
            twarzy

nie wiem ktory kupic bo choc staram sie byc naturalna to czasem troche
            zmatowienia by sie przydalo

a moze kupie dwa bo i tam chcialam kupic sobie Vichy za 60 zl a tu za ta sama
            cene bede mial dwa
            • Gość: chicarica Re: odkrylam cos IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 05.03.05, 07:50
              Cudoooownie, Tygrysio. Teraz możesz sobie nadać tytuł Krzysztofa Kolumba 2.
              Proponuję jednak takie odkrycia anonsować na forum Uroda.

[Jezu, dziewczyno, powalasz intelektem.]
            • ardzuna Re: odkrylam cos 05.03.05, 09:09
              tygrysio_misio napisała:

> no i nie byl matujacy i pewnie temu nadal skorze swierzy wyglad nie robiac z
              > siebie tapety

Dobrze by było, zebys odkryła jeszcze słownik ortograficzny. A poza tym
              przyłączam się do tego, co napisała chicarica.
              • Gość: chicarica Re: odkrylam cos IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 05.03.05, 10:06
                Oraz powtórzyła zasady składni i związki między wyrazami w zdaniu oraz zdania
                złożone. Było w podstawówce, może ktoś w rodzinie ma podręczniki...
                • Gość: Johnny Kalesony Re: odkrylam cos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 10:20
                  Ty zaś Charcico, możesz powtórzyć zasady stylizacji wypowiedzi, by dowiedzieć
                  się, że język mówiony dopuszcza niedbałość i odmienny od literackiego szyk
                  zdania. A wypowiedź Tygrysicy właśnie na język potoczny była stylizowana.
                  Polecam "Zarys poetyki" E. Miodońskiej-Brookes. No i proszę! Kobitka, naukowiec
                  i wcale nie feministka.

Nie samolotem ani rowerem
                  Wiosna przybędzie Rock'N'Rollem!!!
                  • Gość: chicarica Re: odkrylam cos IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 05.03.05, 11:21
                    Mnie się wydaje, że wypowiedź tygrysia nie była na nic stylizowana, tygrysio po
                    prostu ot tak wymiotuje słowami. Stąd mój komentarz.
            • Gość: barbinator Re: odkrylam cos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.05, 11:22
              > a moze kupie dwa bo i tam chcialam kupic sobie Vichy za 60 zl a tu za ta sama
              > cene bede mial dwa

Nie radzę. Tanie kosmetyki używane często to zabójstwo dla skóry, dziewczyny
              które ich używają już pod 30-stkę mają skórę biologicznie 10 lat starszą.
              Radziłabym ci jednak kupić to Vichy - przyzwoita firma i całkiem niedrogo przy
              przyzwoitej jakości. Jeśli jednak masz więcej niz 26-27, to lepiej wejść na
              wyższy pułap cenowy niż Vichy. Albo w ogóle dać sobie spokój z podkładem...

Pozdr. B.
              • tygrysio_misio Re: odkrylam cos 05.03.05, 11:47
                Rimell tez ponoc za kiepska firme nie uchodzi...

ja nie chce matujacego pudru ktory robi na cerze widoczna tapete. Chodzi mi o
                cos co przykrylo by mi wory pod oczami w czasie sesji:) no i zeby mi troche
                niedoskonalosci miesiaczkowe zretuszowalo i nic pozatym

wlasnie temu wydaje mi sie ze taki lekki i mocno nawilzajacy puderek bylby
                idealny szczagolnie na cere sklonna do szybkiej utraty wilgoci pod wplywem
                niektorych czynnikow zew. i suchych kosmetykow
                • Gość: chicarica Re: odkrylam cos IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 05.03.05, 11:50
                  Tygrysio, weź no mi zdradź inny sekret: jaki krem tak doskonale wygładza fałdy
                  kory mózgowej? ;)
                  • tygrysio_misio Re: odkrylam cos 05.03.05, 12:02
                    mozesz sobie pisac co chcesz ale pamietaj ze to ty robisz z siebie typowa "babe"

zawistna i sztywna kobiete ktorej najwieksza przyjemnosc sprawia ublizanie innym

nie odpowiem ci w ten sam sposob jak ty mi wiec na klotnie nie licz(bo wiem ze
                    takie jak ty to lubicie)
                    • chicarica Re: odkrylam cos 05.03.05, 12:11
                      Matko, tygrysio, jesteś tak żałosna że aż szkoda prądu na dyskutowanie...
      • Gość: misiu Re: odkrylam cos IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.03.05, 10:40
        tygrysio_misio napisała:

> puderek w formie cieklej ktorego nie widac na skorze i kory robi ze skory
        > pupcie niemowlaka..........taka jest gladka i delikatna ze sie macac nie
        > moglam przestac

O, wa! Ja bym Ci pomacał po pupci nawet bez puderku. :-D
        • Gość: barbinator Re: odkrylam cos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.05, 11:17
          Misiu... rzucasz się w bój tak bez rozpoznania?
          A jeśli ona ma tyłek chudy i kościsty z pryszczami albo bez pryszczy lecz za to
          w rozmiarze armaty...
          Ryzykant z ciebie :)))
          • tygrysio_misio Re: odkrylam cos 05.03.05, 11:41
            tylek mam wzglednie normalny:))
            • Gość: barbinator Re: odkrylam cos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.05, 11:57
              To to całe szczęście, bo już się o Misia martwiłam :))
          • Gość: misiu Re: odkrylam cos IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.03.05, 12:14
            Gość portalu: barbinator napisał(a):

> Misiu... rzucasz się w bój tak bez rozpoznania?
            > A jeśli ona ma tyłek chudy i kościsty z pryszczami albo bez pryszczy lecz za to
            > w rozmiarze armaty...
            > Ryzykant z ciebie :)))

W necie każda ma pupcię jak z obrazka, a w realu i tak się nie umawiam
            (oszczędzając obu stronom rozczarowania), więc mi wszystko jedno. :))

• Gość: sdf Re: odkrylam cos IP: *.range81-129.btcentralplus.com 05.03.05, 09:21
      hue hue hue
      esencja
      jeszcze dodac ta panienke z sieci co do brata wczoraj dzwonila
      jak bardzo jest jej zimno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka