Dodaj do ulubionych

HELP ME HELP ME

IP: *.chello.pl 14.01.04, 09:05
Witam. Mam dwa problemy zwiazane z Windowsem 2003 server. Po pierwsze nie
moge ustawic paska ze zwyklego na taki jaki jest w Windows XP, a po drugie
nie moge sobie poradzic ze sciaganiem plikow. Kiedy klikam na link pojawia mi
sie okienko, ze strona nie jest jedna z bezpiecznych stron i nie moge
sciagnac. Pomocy
Obserwuj wątek
    • Gość: poczatkujacy Re: HELP ME HELP ME IP: *.chello.pl 14.01.04, 09:06
      Nie moge rowniez uruchomic GTA VC. POMOCY
    • Gość: maciejka104 Re: HELP ME HELP ME IP: 194.200.70.* 14.01.04, 09:38
      Czy moglbys napisac cos wiecej nt. paska? Chodzi Ci o to ze w XP jest
      niebieski i 'zbajerowany' a w 2003 server jest szary?
      Jesli chodzi o sciaganie plikow to musisz troche pogrzebac w ustawieniach gdyz
      domyslnie ma ustawione security jako high. Poszukaj w polices.
      Czego nie mozesz urtuchomic????

ps Pamietaj ze masz do czynienia z serverem a nie ze stacja robocza.
      • Gość: poczatkujacy Re: HELP ME HELP ME IP: *.chello.pl 14.01.04, 10:00
        Sluchaj co do paska to jakos sie pobawilem i udalo mi sie to osiagnac. Teraz
        kombinuje a propo sciagania a co tego czego nie moge uruchomic to gry GTA Vice
        City.
        • Gość: ace Re: HELP ME HELP ME IP: 194.146.200.* 14.01.04, 10:25
          Skoro jesteś początkujący po jakiego grzyba brałeś się za win2003 server? Jak sama nazwa wskazuje serwer jest do pracy a nie do zabawy, więc tej gry nie przewidziano pewnie na ten system. Jeśli już chcesz "ucywilnić" ten system to poszukaj na stronach chipa (www.chip.pl), tam był artykuł jak z 2003server zrobić zwykłe xp.
          • Gość: poczatkujacy Re: HELP ME HELP ME IP: *.chello.pl 14.01.04, 10:32
            Po pierwsze poprosze bez takich komentarzy glupku. Po drugie wzialem Windowsa
            bo zaczynam sie go w szkole uczyc. Zreszta twoja wiedza tez nie jest wielka.
            Gdybys wiedzial naprawde a propo tej gry to nie pisalbys chyba wiec nie
            komentuj bo nie lubie tego typu komentarzy jak "po grzyba to".
            • Gość: ace Re: HELP ME HELP ME IP: 194.146.200.* 14.01.04, 11:50
              Nie powinienem wogóle odpowiadać na tego typu sformułowany post. Gdybyśmy byli na forum moderowanym, już byś dawno wyleciał trollu. Jesteś nie tylko początkujący, leniwy bo nie chce ci się nawet wpisać hasła w wyszukiwarkę, ale i źle wychowany...
              • Gość: poczatkujacy Re: HELP ME HELP ME IP: *.chello.pl 14.01.04, 11:54
                Forum jest po to aby sie wypowiedac i zadawac pytania kiedy sie ma problem.
                Moj post jest normalnym postem ale jesli ty jestes nienormalny to juz twoj
                problem. Lepiej spadaj zanim stracisz zeby.
                • Gość: ace Re: HELP ME HELP ME IP: 194.146.200.* 14.01.04, 12:06
                  Wiesz co? Wiem kto ci może pomóc. Napisz do Andrzeja Buse, adres: forum.abuse@gazeta.pl Tylko nie zapomnij podać adresu swojego wątku.
                • fugazzi Re: HELP ME HELP ME 14.01.04, 12:10
                  Gość portalu: poczatkujacy napisał(a):

> Moj post jest normalnym postem ale jesli ty jestes nienormalny to juz twoj
                  > problem. Lepiej spadaj zanim stracisz zeby.

Twój post nie jest normalnym postem. Powinieneś się nazywać "początkujący
                  cham". Sądzę że replika będzie "szybka" i "celna" więc dla mnie EOT (też nie
                  chcę stracić zębów).

Fugazzi
                  • bwv1004 Re: HELP ME HELP ME 14.01.04, 12:14
                    fugazzi napisał:

> Powinieneś się nazywać "początkujący
                    > cham".

Co racja to racja. Dodam jeszcze, drogi początkujący, że do dobrego tonu
                    należy również nadawanie sensownych tytułów swoim postom. HELP ME nic nie
                    znaczy...
                  • Gość: poczatkujacy Re: HELP ME HELP ME IP: *.chello.pl 14.01.04, 12:33
                    A ty sie pierdolony chuju nie wtracaj. Widac ze nie tylko on jest pojebany
                    lecz ty i twoja rodzina takze. Z takimi pojebami jak wy nie gadam. To moj
                    ostatni post do was.
                    • noname67 Re: HELP ME HELP ME 14.01.04, 12:48
                      Gość portalu: poczatkujacy napisał(a):

To moj
                      > ostatni post do was.

Jedyne rozsądne słowa które napisałeś.
                      • Gość: mich_oles Re: HELP ME HELP ME IP: *.chello.pl 14.01.04, 14:20
                        A ty co sie kurwa chuju dopierodliles. To sprawa miedzy mna a tamtym fiutem
                        tylko dlatego ze jego stary gumki nie uzyl
                        • noname67 Re: HELP ME HELP ME 14.01.04, 15:32
                          Quid leges sine moribus ?
                          • Gość: poczatkujacy Re: HELP ME HELP ME IP: *.chello.pl 14.01.04, 15:34
                            Bede musial bo tutaj nie mozna liczyc na pomoc.
    • magoi Re: HELP ME HELP ME 14.01.04, 12:51
      Jedno mnie zastanawia, skoro ty nawet do tego sie nie potrafisz doczytac, po co
      zainstalowales win2003 server?
      • Gość: poczatkujacy Re: HELP ME HELP ME IP: *.chello.pl 14.01.04, 13:19
        magoi przeczytaj to co napisaem wczesniej prosze. Jest mi on potrzebny do tego
        aby zaliczyc semestr (bo mam przedmiot Architektura systemow operacyjnych). Ja
        tylko sie zapytalem czy mozna. Jesli nie to trudno ale jesli sie uda to bedzie
        super. Mam nadzieje ze teraz zrozumiecie o co mi chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka