Dodaj do ulubionych

Nowa strona Wirtualnej Polski!!!

01.02.04, 20:43
tinyurl.com/25s2v
Obserwuj wątek
    • kubajek Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! 01.02.04, 20:48
      prawie jak nowe forum
      :)))
      • piecyk.gazowy Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! 01.02.04, 20:55
        A Nasz Dziennik widziałeś? :-DDD tinyurl.com/29vga
        • Gość: Hubert Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.04, 21:12
          Z tym nowym dziennikiem to jednak przesada.... Ogólnie jednak na niektórych działach w wp się uśmiałem:)) Czy można tak sobie przerobić każdą stronę,czy jest jedynie jakis spis?????
          • piecyk.gazowy Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! 01.02.04, 21:17
            Taki skrypt. Wstawiasz dwa adresy:

www.topfx.com/cgi-bin/mixmaster.cgi?layouturl=[PIERWSZY_ADRES]&contenturl=http%
            3A%2F%2F[DRUGI_ADRES]
            • Gość: Hubert Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.04, 21:46
              dzięki..teraz trzeba tylko pomyśleć nad ciekawą kombinacją:) Zastanawiam sie tylko,czy do wykonania kombinacji nie jest niezbędne załadowanie obu stron na komp.,czy kombinacja odbywa sie na jakims serwerze...nie chciałbym sobie przy okazji ściagnąć jakiegos dialera:(
              • Gość: piecyk gazowy Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 07:50
                Skrypt wykonywany jest na serwerze.
                • Gość: Erwin Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 08:55
                  Ja widzialem cos takiego www.o.net.pl/
                  • Gość: hubert Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.04, 20:48
                    dzięki
                    • Gość: prudencja Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.04, 01:10
                      Czy zmiana profilu WP jest wynikiem ostatnich problemów finansowych portalu? ;)
    • kicia7 Wpis testowy 03.02.04, 19:25
      Kto to jest kicia7???
      • kicia7 Bezpieczeństwo na FORUM 03.02.04, 19:42
        powyższe pytanie jest nieco dziwne ale jak wszedłem na forum to byłem
        automatycznie zalogowany jako kicia7 a nią nie jestem, z danych w skrzynce
        mailowej wynika że jest to osoba mieszkająca na moim osiedlu ale napewno nie
        logowała się z mojego komputera...
      • orissa Re: Wpis testowy 03.02.04, 20:21
        kicia7 napisała:

> Kto to jest kicia7???

Kicia7 pisuje na forum Cafe Trójmiasto...
        Co za burdel z tym forum :(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka