piecyk.gazowy Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! 01.02.04, 20:55 A Nasz Dziennik widziałeś? :-DDD tinyurl.com/29vga Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.04, 21:12 Z tym nowym dziennikiem to jednak przesada.... Ogólnie jednak na niektórych działach w wp się uśmiałem:)) Czy można tak sobie przerobić każdą stronę,czy jest jedynie jakis spis????? Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! 01.02.04, 21:17 Taki skrypt. Wstawiasz dwa adresy: www.topfx.com/cgi-bin/mixmaster.cgi?layouturl=[PIERWSZY_ADRES]&contenturl=http% 3A%2F%2F[DRUGI_ADRES] Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.04, 21:46 dzięki..teraz trzeba tylko pomyśleć nad ciekawą kombinacją:) Zastanawiam sie tylko,czy do wykonania kombinacji nie jest niezbędne załadowanie obu stron na komp.,czy kombinacja odbywa sie na jakims serwerze...nie chciałbym sobie przy okazji ściagnąć jakiegos dialera:( Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 07:50 Skrypt wykonywany jest na serwerze. Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 08:55 Ja widzialem cos takiego www.o.net.pl/ Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.04, 20:48 dzięki Link Zgłoś
Gość: prudencja Re: Nowa strona Wirtualnej Polski!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.04, 01:10 Czy zmiana profilu WP jest wynikiem ostatnich problemów finansowych portalu? ;) Link Zgłoś
kicia7 Bezpieczeństwo na FORUM 03.02.04, 19:42 powyższe pytanie jest nieco dziwne ale jak wszedłem na forum to byłem automatycznie zalogowany jako kicia7 a nią nie jestem, z danych w skrzynce mailowej wynika że jest to osoba mieszkająca na moim osiedlu ale napewno nie logowała się z mojego komputera... Link Zgłoś
orissa Re: Wpis testowy 03.02.04, 20:21 kicia7 napisała: > Kto to jest kicia7??? Kicia7 pisuje na forum Cafe Trójmiasto... Co za burdel z tym forum :((( Link Zgłoś