kasiunia.3 31.12.09, 14:42 Witam mój kolega chce sprzedać laptop Lenovo G 550 prosze doradzccie mi czy to jest dobra firma, bo ja sie kompletnie nie znam. Mi potrzebny laptop do internetu przede wszystkim.\Dziękuję za pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Romek Re: Prosze o opinie IP: *.warszawa.mm.pl 31.12.09, 16:04 Witam, firma raczej ma dobre opinie, nie korzystałem z niej więc mądrzyć się nie będę. Jednak jak przymierzałem się do zakupu, szukałem sprzętu z matową matrycą. Błyszczące mi osobiście się nie podobają i jak miałem okazję u znajomych poużywać ich sprzętów, drażniło mnie odbicie tylnego światła. Mam zdanie takie, że nie ja mam się dopasowywać z pozycją czy miejscem pracy na laptopie, ale laptop ma być taki by mi nie przeszkadzało to, że mam okno za plecami. Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Prosze o opinie IP: *.multimo.pl 31.12.09, 16:29 Lenovo to raczej topowa firma, a jeśli chodzi o sam laptop, to sam symbol (G550) to trochę za mało, by coś o nim powiedzieć. Są różne modele o różnej konfiguracji z takim oznaczeniem: www.skapiec.pl/szukaj/w_calym_serwisie/lenovo+g550 Oczywiście do Internetu taki laptop (jaki by nie był) na pewno Ci wystarczy. Link Zgłoś
reklamowka_na_209 [...] 05.01.10, 23:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś