zubeldia2 28.01.10, 12:12 czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakie są wymiary pudełek procesorów? Na zdjęciach wyglądają na bardzo duże. Na zagranicznej stronie znalazłem wymiary procesora AMD phenom x2 550 i było to 6x6x4 - ale to chyba w calach? Link Zgłoś Obserwuj wątek
serenita123 Re: Wymiary pudełka procesora 28.01.10, 12:39 hihihi... chcesz dobierać procki na wymiar??? Link Zgłoś
zubeldia2 Re: Wymiary pudełka procesora 28.01.10, 12:50 Ja nie pytam o dobór procesora pod plytę główną tylko o wymiar PUDEŁKA procesora. Pytanie jest bardzo jasno sformułowane i tylko ćwierćinteligent go nie zrozumie :) Mógłby się jakiś nie-troll wypowiedzieć? Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Wymiary pudełka procesora 28.01.10, 13:23 rozne widzialem ... male, duze, srednie, kwadratowe, prostokatne. jakei sie producentowi zrobilo. Link Zgłoś
soulshunter Re: Wymiary pudełka procesora 28.01.10, 13:54 zalezy gdzie ta strona, jesli w USA to na bank w calach, jesli w Europie to w cm. Link Zgłoś
Gość: petroll Re: Wymiary pudełka procesora IP: *.acanac.net 28.01.10, 16:23 zubeldia - pytanie rzeczywiscie moze pochodzic od cwierc inteligenta ( to 1/4" ) no moze od 3/8 " inteligenta. Podales wymiary w pierwszym wpisie wiec czego jeszcze chcesz. Tam skad wziales te wymiary bylo napisane (inch) co po "polskiemu" znaczy cal albo 6" x 6" x 4". Link Zgłoś