Gość: marco IP: *.senet.pl 16.02.04, 07:51 Czy używa może ktoś automatycznego lektora do czytania napisów w filmie? Czy zdaje to egzamin? Jaki według was jest najlepszy do tego program? Link Zgłoś Obserwuj wątek
maciejpoczta Re: Lektor 16.02.04, 10:13 Gość portalu: marco napisał(a): > Czy używa może ktoś automatycznego lektora do czytania napisów w filmie? Czy > zdaje to egzamin? Jaki według was jest najlepszy do tego program? Pierwszy raz słyszę o czymś takim. Jeżeli taki program wogóle istnieje, to nie sądzę, że ktokolwiek chciałby oglądać filmy z jego użyciem. Proste przeczytanie napisu to przecież nie to samo co lektor. A jak aplikacje radzą sobie z właściwościami różnych języków, widać na przykładzie wszelkiej maści translatorów. Link Zgłoś
Gość: bies Re: Lektor IP: *.lublin.mm.pl 16.02.04, 10:51 na osiołku widziałem realspeak po polsku, u kumpla słuchałem, nawet dobrze działa, tylko beznamiętnie. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: bies Re: Lektor, p.s. IP: *.lublin.mm.pl 16.02.04, 10:54 ściągnij allplayera najnowszego, jest tam funkcja lektor i pisze nazwa programu z którym współpracuje. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: marco Re: Lektor, p.s. IP: *.senet.pl 17.02.04, 07:55 Znalazłem realspeakera na stronie producenta. Głos czytający (kobiety), który można przetestować na tej stronie jest całkiem niezły. Ale gdy ściągnąłem demo programu Unispiker i podłączyłem do Allplayera to było już dużo gorzej. Może w pełnej wersji (która podobno zajmuje ponad 100MB) można też głos ustawić lepiej. Czy wie ktoś skąd można ściągnąć pełną wersję ? Link Zgłoś