Dodaj do ulubionych

Webmajster 2 - mały problem, prosze o pomoc.

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.04, 16:39
Witam. Chciałbym stworzyć swoją pierwszą stronę www. Zainstalowałem sobie
Webmajstera 2. Coś tam mi wyszło, ale nie wiem jak zrobiś jedną rzecz. A
mianowicie jak zrobić witrynę. Jak to zrbić, żeby jak klijknie się na jakiś
napis to żeby w tym samym okinie otworzyła się jakaś stronka.
Czy tym programem to się wogle da? Prosze o pomoc

pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: hg Czy ktoś mi kiegyś pomoże? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.03.04, 12:10
      Prosze was powiedzcie mi jak to zrobić.
      • piecyk.gazowy Re: Czy ktoś mi kiegyś pomoże? 10.03.04, 12:12
        webmaster.helion.pl/kurshtml
    • Gość: gość Re: Webmajster 2 - mały problem, prosze o pomoc. IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 10.03.04, 12:24
      cześć ,moim zdaniem należy zaznaczyć napis z którego ma się otwierać nowa
      strona i następnie u góry programu jest coś takiego jak odnośnik albo łącze nie
      pamiętam dokładnie chyba dróga funkcja od prawej strony.Klikni na to i wpisz w
      tabeli adres strony która się ma otwierać.Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem ale
      może coś ci to pomoże.
      Pozdrawiam
    • Gość: mmn Re: Webmajster 2 - mały problem, prosze o pomoc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 15:26
      Jest w ogóle takie coś jak 'Samouczek Edytora Webmajster2' heh znajduje sie on
      nieopodal programu Webmajster na programy.onet.pl.....................Tam
      znajdziesz szczegółwy opis co to jest za program i jak sie w nim obracac. O
      odnosnikach tez tam jest .Wszystko jasno opisane
      • Gość: hg mmn - no co ty nie powiesz? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.03.04, 15:30
        Chyba wiem, nie jestem ślepy. Tylko pokaż mi gdzie tam jest jasno opisane to co
        ja chce zrobić.
        • Gość: mmn ja ci powiem Re: mmn - no co ty nie powiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 19:31
          programy.onet.pl/40,41,9201,programy.html
          strona 38 i powyże j jest jasno w prosty prosty prosty prosty prosty prosty
          prosty i jeszcze raz prosty i dokładny sbosób NAPISANEEEEEEEE JAK SIE ROBI
          ODNOSNIKI do stron

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka