Dodaj do ulubionych

Nokia PC Suite, czy Nokia Ovi Suite

IP: 78.142.140.* 13.06.10, 17:47
Pod telefon Nokia 2760 mam w kompie program Nokia PC Suite. Niedawno pod wpływem sugestii wyswietlanej po wlaczeniu kompa w postaci dymka wypływającego z paska zainstalowałem Nokia Ovi Suite sądząc, że jest to aktualizacja programu Nokia PC Suite, która usunie ten pierwszy, ale tak się nie stało. Teraz mam do synchronizacji Nokii dwa programy o podobnych funkcjach tyle, że o różnych interfejsach. Czy ktoś spotkał się już z tym fantem?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Nokia PC Suite, czy Nokia Ovi Suite IP: *.ostrog.net.pl 13.06.10, 19:01
      na www.dobreprogramy.pl wyczytalem ze poki co nie polecaja ovi...
      Sam mam nokie 6303c i pozostaje przy pc suite.
      • lemari Re: Nokia PC Suite, czy Nokia Ovi Suite 13.06.10, 20:53
        PC Suite nie jest już rozwijany.
        Osobiście odinstalowałem go i używam Ovi.
        • Gość: xyz Re: Nokia PC Suite, czy Nokia Ovi Suite IP: *.ostrog.net.pl 13.06.10, 21:59
          ba, sek w tym ze jest rozwijany (niedawno pojawila sie nowa wersja) ale Nokia z
          jakichs powodow sama zacheca do przejscia no Ovi (ktore wszakze na razie spisuje
          sie gorzej).
          • Gość: qwerty Re: Nokia PC Suite, czy Nokia Ovi Suite IP: *.tkk.net.pl 14.06.10, 08:24
            Nie dziw się. Ovi obsługuje jednocześnie ichni sklep.
            • norwich_city Re: Nokia PC Suite, czy Nokia Ovi Suite 15.06.10, 20:53
              mam problem z połaczeniem tel i kompa (nokia E51). Program nokia pc suit,
              windows 7. może brak mi jakiś sterowników? Sam nie wiem co jest nie tak, program
              ani komputer nie widzą telefonu.
              • lemari Re: Nokia PC Suite, czy Nokia Ovi Suite 15.06.10, 22:34
                europe.nokia.com/support/download-software/pc-suites/how-to/user-guides?lang=Polish
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka