Dodaj do ulubionych

Granie w NFS przez internet - mały problem -pomocy

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.03.04, 16:23
Witam. Chciałbym zagrać sobie z kimś przez internet w NFS Underground. Więc
klikam na play online i pojawia się komunikat, że potrzebny jest patch ble
ble ble. Klikam YES i pojawai się strona w internecie, na której jest ten
patch. Ściągam go i problem. Są w nim dwa pliki: foleder "fx" i plik "speed"
Plik w folderze fx wrzuciłem do katalogu z grą (bo tam jest też folder fx).
Ale nie wiem co z tym speed. Bo jak go wrzuce do katalogu z grą to nie moge
jej uruchomić, ponieważ woła o włożenie plyty. Więc musze skopiowac craka. A
crack to plik o nazwie speed więc jak go wrzuce do katalogu z grą to znów
jest tam ten niewłaściwy plik.
Co robić, prosze o pomoc.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • maciejpoczta Re: Granie w NFS przez internet - mały problem -p 12.03.04, 17:42
      Co prawda ja nie gram, ale nie słyszałem, aby ktoś z piratem zalogował się na serwer. Najlepiej kupić oryginał.
      • Gość: mr scruff Re: Granie w NFS przez internet - mały problem -p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 20:02
        Nie wiem jak z NFS ale np z piratem Kozaków logowalem sie nieraz na serwer bez
        problemow
        • Gość: potrzebujący Fajnie, ale nieco odbiegacie od tematu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.03.04, 22:21
          Nie chce wiedziec czy się zaloguje na serwer, bo najpierw musze wogle jakoś
          włączyś multiplayera, a do tego trzeba ściągnąć tego patcha. I nie wiem co
          robić, jak go zainstalować.
          • Gość: bolo Re: Fajnie, ale nieco odbiegacie od tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 22:30
            a treści żadnej na stronie z patchem nie ma? opisu jakiegoś? daj link bo aż mi się wierzyć nie chce
            • Gość: potrzebujący Jest jest treść, oto link IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.03.04, 22:40
              www.eagames.com/official/nfs/underground/us/patch.jsp
              Ja i tak tam nic nie znajde, bo niezbyt znam angielski. A jak już napisałem jak
              włączam gre i wejde w "play online" to mi mówi, żebym z tej strony pobrał
              patcha i zainstalował. A potem nie wiem. W tej łatce są pliki które znajdują
              się w katalogu z grą.
              Mam je podmienić. ALe jak podmieniałe tego "speeda" to wtedy tak jakby mam nie
              skopiwanego cracka.
              I ja nie wiem, prosze niechmi ktoś coś poradzi.

pozdro
              • Gość: bolo Re: Jest jest treść, oto link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 22:49
                To sie trzeba bylo gowniarzu angielskiego uczyc!
              • Gość: bolo Re: Jest jest treść, oto link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 22:55
                ten patch, sądząc z opisu, ma likwidować czarne ekrany przy niektórych ustawieniach grafiki zatem nie bardzo rozumiem pokiego jest to potrzebne
                domulti playera - chyba, że online "narzuca" określony tryb a twoja karta się nie sprawdza w nim.
                Tak bajdurzę bo nie znam gry, ale może popatrz w opisie, w wymaganiach sieciowych co tam chcą.
                Może najpierw trzeba się zarejestrować z zewnątrz żeby uruchomić sieć?
                • Gość: przemcio Re: Jest jest treść, oto link IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 13.03.04, 00:12
                  jeśli jest pirat, to tego patcha w ogóle nie ściąga. wywala jakiś błąd. da się
                  oczywiście to zrobić i na piracie zalogować na serwerze. tyle.
                  • Gość: Potrzebujący eh IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.03.04, 12:16
                    Tyle to sie nawet doczytałem, że tena patch likwiduje te czarne ekrany i też
                    nie wiem po co mi on. Ale jak wejde w grze w "play online" to po prostu pojawia
                    się komunikat, że to to trzeba ściągnąc i zainstalować. Pyta mnie czy che to
                    ściągnąć, klikam YES i pojawia się ta stronka.

MAm nadzieję, że ktoś mi kiedyś pomoże
                    • Gość: bolo Re: eh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 13:39
                      A spróbuj zapytać na forum pcworld.pl/forum - tam chłopaki też grają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka