chiste 27.07.06, 16:28 Ale nie znamy tego dobrodzieja, ktory to uczynił. Podejrzewam jednak, ze kilka cieplych słow zrobiło swoje i to Majkel się zreflektował. Dajcie dziubka Majkelowi, proszę Pozdrowienia! _______ Ospo czorna! Idź do Dorna! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
111majka Re: Błotwock podlinkował Was i Falenicę 27.07.06, 16:46 Wątpię, czy Majkel ma ochotę na nasze józefowskie dziubki. I vice versa Nie będę się pytala jakie "cieple slowa" masz na myśli, ale po naszym dzisiejszym dziędobrowym wątku to podlinkowanie jest podwójną niespodzianką... I pewnie nie tylko dla mnie )) Odpowiedz Link
chiste dla mnie nie jest niespodzianką 27.07.06, 17:10 Wręcz przeciwnie. Okazuje się, ze szczerość jest najwazniejsza. _______ Ospo czorna! Idź do Dorna! Odpowiedz Link
avekamil1 Niech majkel się buja ... 27.07.06, 23:32 Nie chce mi się szukac .. ale moge przytoczyć jego wypowiedz ze zadnych nowych linkó nie będzie dodawał i basta! ... widać nie miał ochoty dodać tylko mojej galerii .. no ale cóż .. wielka strata to dla mnie nie jest ... ps.. ja bym nie dziubkował z moderatorkiem .. bo jeszcze jakieś paskudztwo można złapać ... .. licho nie śpi Odpowiedz Link