Gość: Irmina IP: *.telpol.net.pl 24.08.10, 13:09 Witam czy jest taki komunikator, w ktorym da sie uzywac jednoczesnie dwa rozne, calkowicie odrebne numery GG? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: !@! Re: 2 w 1 ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.10, 14:55 coś na zasadzie: jak chcę porozmawiać z kimś inteligentnym, to rozmawiam sam ze sobą? to pachnie rozdwojeniem jaźni, SCHIZOFRENIĄ :)) a poważniej - nie słyszałem prościej chyba zainstalować drugi komunikator typu Tlen, AQQ itp. różność platform programowych bardziej cię uwiarygodni... we własnych oczach :D:D:D Link Zgłoś
Gość: Irmina Re: 2 w 1 ? IP: *.telpol.net.pl 24.08.10, 15:19 och....och.... jeden numer- służbowy, drugi- prywatny... może tak być? może! jeśli ktoś ma taką fanaberię :) Sądziłam, że po to jest forum aby szukać tu pomocy a nie być diagnozowanym przez domorosłych .... hmmm Link Zgłoś
Gość: tom Re: 2 w 1 ? IP: 91.207.203.* 24.08.10, 16:33 a co stoi na przeszkodzie uruchomić dwa razy gg... Link Zgłoś
Gość: Irmina Re: 2 w 1 ? IP: *.telpol.net.pl 29.08.10, 15:33 Chcę mieć wszystko w jednym miejscu... ot, zachcianka białogłowy... widzę, że to już nie jest to samo forum co przed laty... Link Zgłoś
Gość: tele Re: 2 w 1 ? IP: *.chello.pl 29.08.10, 22:30 Gość portalu: Irmina napisał(a): > Chcę mieć wszystko w jednym miejscu... ot, zachcianka białogłowy... > widzę, że to już nie jest to samo forum co przed laty... ehhhhhhh...... bo białogłowy straciły na atrakcyjności :)))))) Link Zgłoś