michalbuksa 05.04.04, 14:45 czy ktos moze mi poradziec jak przerobic pliki muzyczne mp+ na zwykle mp3, mam tylko winampa z pluginem czytajacego te pliki, a inne programy nie widza tych plikow(mp+). dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ceti Re: mp+ ( mpc) na mp3 blub wave IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.04.04, 15:44 odpal winampa, zaladuj pliki, ktore chcesz przekonwertowac i wcisnic kombinacje Ctrl+K. Odnajdz na liscie Wtyczki/Wyjscie zaznacz disk writer plugin i kliknij "konfiguruj. wskaz katalog, gdzie maja zostac zrzucone przekonwertowane pliki, zaptaszkuj "convert to format" i po kliknieciu przycisku obok wybierz żądany format. ustaw parametry plikow wynikowych i potwierdx. zaptaszkuj tez "kill null samples at the biginning" i kliknij OK. teraz wystrczy wrocic do glownego okna winampa i wcisnac "play". po zakonczeniu konwersji wroc do ustawien plugina i wybierz jakis dzwiekowy. najlepiej ten sam ktory byl zaznaczony wczesniej. Link Zgłoś
flere-imsaho Re: mp+ ( mpc) na mp3 blub wave 05.04.04, 17:28 Najprościej programem mpxchange www.rarewares.org/files/mpc/MPxchange.zip Link Zgłoś
franzmaurer Re: mp+ ( mpc) na mp3 blub wave 05.04.04, 17:35 michalbuksa napisał: > czy ktos moze mi poradziec jak przerobic pliki muzyczne mp+ na zwykle mp3, > mam tylko winampa z pluginem czytajacego te pliki, a inne programy nie widza > tych plikow(mp+). dzieki Sciagnij sobie foobar2000.hydrogenaudio.org - maly rewelacyjny playerek - standardowa instalacja zawiera wszystkie wtyczki lacznie z .mpc czy .ape - zaznaczasz tracki i prawoklikiem z menu wybierasz 'run conversion' - gotowe ;) Jedna uwaga - nie ma zadnegos sensu przerabiania mpc na mp3 - tylko sie na tym traci jakość. Link Zgłoś