real_mayer 13.12.10, 23:15 jak załadować utwór, żeby zamiast teledysku miał w tle okładkę płyty ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jan_hus_na_stosie Re: pytanie youtube 13.12.10, 23:20 Musisz zrobić filmik używając np. Windows Movie Makera :) Link Zgłoś
real_mayer Re: pytanie youtube 13.12.10, 23:23 o fak czyli zabrałam się od dupy strony :/ Dzięki. Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: pytanie youtube 13.12.10, 23:28 Windows Movie Maker jest darmowym programem i bardzo prostym w obsłudze :) Możesz sobie go pobrać np. tutaj www.dobreprogramy.pl/Windows-Movie-Maker,Program,Windows,11546.html Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: pytanie youtube 13.12.10, 23:31 A czy to to nie jest czasem z każdym Windowsem? :D Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: pytanie youtube 13.12.10, 23:33 Windows Movie Maker (WMM) - edytor filmów, który po raz pierwszy został dołączony do systemu operacyjnego Windows ME. Ostatni raz dołączono go do systemu Windows Vista. W systemie Windows 7 można pobrać go za pomocą usługi Windows Live, ponieważ nie jest on dostarczany wraz z programami zawartymi w pakiecie systemowym. pl.wikipedia.org/wiki/Windows_Movie_Maker Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: pytanie youtube 13.12.10, 23:33 Aaaa bo ja mam Vistę to miałam od razu,a le na XP tez był. :) Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: pytanie youtube 13.12.10, 23:38 jeden z "filmików" jakie zrobiłem swego czasu w tym programie :) www.youtube.com/watch?v=WItpiryfbHE Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: pytanie youtube 13.12.10, 23:42 I ja z niego korzystam, ale tylko do wycinania klatek. i to oddalanie tez w tym programie? Gdzie jest tam tak opcja? Jesteś na fot.? Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: pytanie youtube 13.12.10, 23:49 rzeka.chaosu napisała: > I ja z niego korzystam, ale tylko do wycinania klatek. i to oddalanie tez w tym > programie? Gdzie jest tam tak opcja? a poszukaj dobrze, gdzieś na pewno jest :) > Jesteś na fot.? może i jestem :) Link Zgłoś
real_mayer Re: pytanie youtube 13.12.10, 23:42 no dobrze jak się uda zamiennik pojawi się w sygnaturce, na razie mam jakąś kiepską wersję koncertową :/ Link Zgłoś
0ion Re: pytanie youtube 13.12.10, 23:28 Chodzi Ci o różnicę między czymś takim www.youtube.com/watch?v=S4hPii_RVHE&feature=channel a takim? www.youtube.com/watch?v=ipc1DWfJhg4&feature=related Link Zgłoś
real_mayer Re: pytanie youtube 13.12.10, 23:32 dokładnie o to mi chodzi, mam dobre nagranie demo fajnej grupy, ale z nagrania koncertowego nie za wiele słychać. Jan mi u góry podpowiada :) Link Zgłoś
real_mayer Re: pytanie youtube 14.12.10, 00:03 swoją drogą fajnie się słucha tego przykładu Link Zgłoś