Dodaj do ulubionych

Creative czy Logitech

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 11:44
Witam proszę o radę przy wyborze głośników, nie jestem fachowcem i nie mogę się zdecydować. Waham się między Creative Inspire T3130, a Logitech X-210. Zależy mi na lepszej jakości dźwięku, oba zestaw są do siebie podobne.
pl.store.creative.com/products/product.aspx?catid=4&pid=18732 - creative
www.logitech.com/pl-pl/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/236 - logitech

Z góry dziękuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: mufi Re: Creative czy Logitech IP: *.tktelekom.pl 18.12.10, 13:18
      Sprzęt bardzo podobnej jakości. Weź te, które wizualnie bardziej Ci odpowiadają.
    • Gość: lajosz Re: Creative czy Logitech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 13:42
      tiges , spam się szerzy.
      Widzisz i nie grzmisz ?
      • tiges_wiz Re: Creative czy Logitech 18.12.10, 14:51
        bo linki sa na strony producentow, a nie sklepow. to nie spam.
        • Gość: lajosz Re: Creative czy Logitech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 16:43
          Kliknąłeś na te linki, czy tylko zobaczyłeś, że na początku adresu jest nazwa producenta i uznałeś, że to na pewno nie sklep.

Ok, o ile w przypadku Logitecha można powiedzieć, że chodzi o przedstawienie produktu (czyli strona producenta) , to już w przypadku Creativa, link kieruje bezpośrednio do sklepu.
          Z resztą popatrz --> www.lajosz.neostrada.pl/Schowek02.jpg

Jednak nawet na stronie Logitecha (niby nie sklepu) jest okonka o nazwie "Koszyk", a o ile mi wiadomo, taka ikonka raczej nie występuje w innym kontekście jak tylko w odniesieniu do sklepu włąśnie.
          • m.gregor Re: Creative czy Logitech 20.12.10, 12:50
            Chyba troche przesadzasz...
    • Gość: xwro Re: Creative czy Logitech IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.10, 11:10
      Oba zestawy będą słabymi głośnikami. Mimo wszystko Logitech w dźwięku jest górą nad Creatszitem.
      Najlepszym wyborem było by coś z Genius'a lub Microlab'a. W kategoriach cena/jakość delikatnie mówiąc gniotą złom od tych dwóch "renomowanych" producentów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka