Dodaj do ulubionych

Skąd śsiągnąć open office?

IP: *.bronet.pl / 62.233.218.* 15.04.04, 16:12
Skąd śsiągnąć open office? Pytam, bo już kilkakrotnie bez powodzenia
ściągałam - trwało to ze 4 godziny, a po ściągnięciu nie można było w ogóle
otworzyć. Dlaczego? Wy ściągnęliście bez problemu?
Obserwuj wątek
    • eressea Re: Skąd śsiągnąć open office? 15.04.04, 16:40
      www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=6&id=8&g=3
      link na górze, ja nie sciągałam z niego (źródła z którego sciągałam juz nie
      pamiętam), ale wszystko powinno pójść dobrze

> a po ściągnięciu nie można było w ogóle
      > otworzyć. Dlaczego? Wy ściągnęliście bez problemu?

Moze był zapakowany Winzipem? Wtedy otwierasz tym programem (agree), i potem po
      wyświetleniu sie stosownego komunikatu, jesli dobrze pamiętam, Action > Check
      out. Potem folder "normal" a w nim "seput" i instalujesz. (to wszystko jeśli
      masz Windowsa)
      • Gość: Anka Op Re: Skąd śsiągnąć open office? IP: *.bronet.pl / 62.233.218.* 15.04.04, 19:57
        Sciągnęłam stąd, w licencji pisze ,że to jest odpłatne... czy jednak darmowe?
    • Gość: piecyk gazowy Re: Skąd śsiągnąć open office? IP: *.visp.energis.pl 15.04.04, 18:13
      ux.pl
    • Gość: west Re: Skąd śsiągnąć open office? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 18:34
      idg.pl
      bez najmniejszego problemu...
      • Gość: west Re: Skąd śsiągnąć open office? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 18:40
        www.idg.pl/ftp/pc_3206/OpenOffice.1.1.1.html
        dokladniej to tu :)
        • anaila Re: Skąd śsiągnąć open office? 15.04.04, 22:19
          a musisz ściągać?
          nie łatwiej kupić Niezbędnik za niecałe 8zł - i masz go na zawsze (wgrywając
          tylko te funkcje, które potrzebujesz! - nie zajmujesz tak dużo miejsca na dysku)
    • Gość: AnkaOpole Re: Skąd śsiągnąć open office? IP: *.bronet.pl / 62.233.218.* 16.04.04, 22:37
      A w jakim niezbędniku jest Open Office, bo w ostatnim nie ma?
      • Gość: bokaj Re: Skąd ściągnąć open office? IP: *.rtk.net.pl 16.04.04, 22:50
        jest z całą pewnością w ostatnim numerze - mam go przed sobą:
        nr 1/04(15) luty-maj 2004
        to ten nr z "Autoatlasem Europy" - kupiłem jeszcze w tym tygodniu w mpiku.
        choć może juz byc trudno osiągalny (w końcu wydany w lutym) - ale radzę pochodź
        po kioskach. ja trochę też szukałem, bo za późno dowiedziałem się o tym atlasie.
        są i droższe opcje, bo np. jest Chip Special "Biuro" (najdroższy - ok 30 zł),
        jest Enter Extra Biuro - to co pamiętam z lady w mpiku (bodaj przedwczoraj tam
        byłem za tym Niezbędnikiem).
        może w nowym PCFormat - oni dość często dawali kolejne wersje?
        myślę że na pewno gdzieś znajdziesz - choć Niezbędnik jest najtańszy.
        Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka