Dodaj do ulubionych

Google Chrome - brak przycisku "przejdź" i ...

IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 00:12
Witam.
Zainstalowałem Google Chrome i po prawej stronie paska adresu mam tylko przycisk "Ustawienia". Nie ma pozostałych dwóch podstawowych przycisków, czyli rozwijania paska adresu i "przejdź" . Przeszukałem opcje i nic tam nie znalazłem. Jak je włączyć?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: Google Chrome - brak przycisku "przejdź" i .. IP: *.zask.pl 29.01.11, 00:40
      Mozesz wyjasnic po co Ci bezuzyteczny przycisk przejdz? Wystarczy nacisnac enter lub wybrac strone z listy, ktora rozwija sie po wpisaniu kawalka adresu. W oknie nowej zakladki masz tez ostatnio zamkniete i najczesciej odwiedzane + historie w menu ustawien.
      • Gość: Jan Re: Google Chrome - brak przycisku "przejdź" i .. IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 11:50
        Dobra, ale da się je jakoś to włączyć? Bo mi potrzebne. Po prostu nie chcę używać klawiatury i wklepywać bez przerwy coś. Jest to dla mnie totalnie niewygodne. Dziękuję za dobre rady, ale szukam konkretnej odpowiedzi na konkretne pytanie.
        Czy ktoś wie jak włączyć te przyciski, czy po prostu ich nie ma i w tej nowej wersji.
        • Gość: a Re: Google Chrome - brak przycisku "przejdź" i .. IP: *.home.aster.pl 29.01.11, 12:12
          chrome.google.com/extensions/detail/koinaeomacgddcepgblmbelbejidpmbn?hl=en
          • Gość: a Re: Google Chrome - brak przycisku "przejdź" i .. IP: *.home.aster.pl 29.01.11, 12:19
            Nie działa :) Poszukaj w rozszerzeniach, pewnie coś znajdziesz
            • Gość: Jan Re: Google Chrome - brak przycisku "przejdź" i .. IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 12:34
              Dzięki wielkie. A ten drugi button od rozwijania paska adresu? Nie mogę coś znaleźć.
              • Gość: Kolobos Re: Google Chrome - brak przycisku "przejdź" i .. IP: *.zask.pl 29.01.11, 13:05
                Za co dziekujesz? Przeciez ten dodatek nie dziala tak jak chcesz:
                -Cannot read the omnibox to navigate to newly typed URLs (use Enter).

Tutaj za to masz doadtek dodajacy przycisk z lista ostatnio otwieranych stron:
                chrome.google.com/extensions/detail/fbmkfdfomhhlonpbnpiibloacemdhjjm
        • Gość: Kolobos Re: Google Chrome - brak przycisku "przejdź" i .. IP: *.zask.pl 29.01.11, 12:21
          Nie da sie wlaczyc, zostalo to usuniete. Rob tak jak napisalem albo zmien przegladarke na FF, Opere itp.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka