Dodaj do ulubionych

Dźwięk Creative Titanium HD

IP: *.tktelekom.pl 08.02.11, 21:55
Długo się zastanawiałem nad nową 'dźwiękówką', brałem po uwagę również Xonara, na przeróżnych forach dużo się naczytałem na temat problemów ze sterownikami, etc. Trochę obaw miałem, jednak zaryzykowałem i ..... TO JEST TO! Wszystko działa tak jak trzeba, zero problemów ! Jestem naprawdę mega zadowolony. Jakość muzyki jest super.
A system mam Windows 7 x64.
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek_R Re: Dźwięk Creative Titanium HD IP: *.verax-pl.net 08.04.11, 15:20
      No tak, ja również zastanawiałem się nad zakupem tej karty, jedak niedługo przed zakupem trafiłem Na firmę Sound Import i sprzedazca zaproponował mi taką kartę dźwiękową na PCIe o nazwie Hometheater HD firmy Auzentech. Wcześniej nie słyszałem o tej firmie i przyznam, że ciężko mi było się na nią zdecydować. Wszedłem na stronę producenta i czytałem o jej właściwościach i parametrach. To, co sprzedawca mi o niej powiedział, ze ma bardzo wysoką jakość, że potrafi kodować dźwięk do HDMI, czyli dodawać dźięk przestrzenny do samego obrazu, okazało się prawdą. Bardzo przydatna dla mnie była ta funkcja - bo teraz, kiedy mam już tę kartę, mogę sobie oglądać filmy blu-ray z dźwiękiem na plaźmie. Instalacja przebiegła mi bez komplikacji, a nawet firma Sound Import dała od siebie instrukcję po Polsku. W sumie to polecam tą kartę wszystkim, którzy szukają czegoś więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka