czdar 25.04.04, 11:20 A co sądzicie o stacjonarnych odtwarzaczach DVD? Chdzi mi o te tańsze dostępne na rynku np. odtwarzacz DVD Basic z Manty lub podobne.Czy nie są to aby nic nie warte "jednorazówki"? Pozdrawiam Czesław Link Zgłoś Obserwuj wątek
mapmuh Re: DVD stacjonarny 25.04.04, 20:27 Nie pakuj się w takie historie tym bardziej, że markowe odtwarzacze można dostać w znośnych cenach. Mówi się, że biednego nie stać na tanie rzeczy i w przypadku DVD to się sprawdza. Wolny odczyt dysków, błędy odczytu, pauzy podczas odtwarzania, jakość (przede wzystkim dźwięku), drobne choć irytujące niedociągnięcie, awaryjność - to najczęstsze bolączki taniego sprzętu no-name. Link Zgłoś
stanislai 100$ - to granica przyzwoitości 26.04.04, 22:09 spokojnie za tą cenę kupisz DVD i będziesz zadowolony. jak nie masz telewizora o przekątnej większej niż 34 cale - to zasadniczo nie zobaczysz rużnicy pomiędzy żadnym z odtwarzaczy na rynku. ale za 1000zł widziałem mały zestaw całego kina domowego AIVA z głośnikami - polecam zdecydowanie Link Zgłoś
czdar Re: DVD stacjonarny 27.04.04, 13:17 Serdeczne dzięki za pomoc i porady.Pozdrawiam. Czesław :-) Link Zgłoś
geo7 Re: DVD stacjonarny 28.04.04, 22:49 polecam DVD manta za 299 zł. odtwarza wszystko i 2 lat gwarancji, a nim miną te dwa lata to wejdzie jakiś nowy format i odtwarzacze które kosztują obecnie 1000 i wiecej bedą odtwarzać tylko płytki z gazet. Sam kupiłem w 2000 roku sony za 1200 zł a obecnie ta manta go przeskakuję. Chyba że chcesz bardzo dobrej jakości zwłaszcza dzwięku. pozdrawiam Link Zgłoś