Gość: Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 11:00 Witam, potrzebuję sterowniki do Gigabyte GA-K8N51G MF F4 skąd je moge pobrać, Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: cdn Re: Sterowniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 11:35 ze strony producenta? albo ogólnie - z internetu? ehhhhh..... lenistwo niektórych PORAŻ(k)A Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Sterowniki IP: *.zask.pl 18.02.11, 11:43 Nie mozna wymagac za duzo, w koncu wpisanie w google: GA-K8N51G lub GA-K8N51GMF i wejscie na pierwsza znaleziona strone to nie takie proste jak napisanie na forum gazety ;-) Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Sterowniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 12:03 Witam. Dzięki za odpowiedź. Szukałem na Google około półtora godziny wpisywałem cały symbol i pokazywały mi sie dużo tylko nie to co potrzeba. Nie do końca jestem dobry w te sprawy. Teraz wiem, że wystarczy wpisać symbol, jaki podal Kolobos. Mam nadzieję, że teraz juz sobię poradzę. Jeszcze raz dziękuję za informację. Link Zgłoś
Gość: cdn Re: Sterowniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 14:34 no dooobra ;) masz: www.gigabyte.com/support-downloads/technical-support.aspx dalej powinieneś sobie poradzić Link Zgłoś