Dodaj do ulubionych

Prośba ogromna

22.02.11, 20:58
Nie umiem sobie poradzić z usunięciem zdania z tekstu.
Mam kilka stron napisanego tekstu i na każdej stronie na górze wpadło mi zdanie, nie wiem jak to zrobiłam, i co nacisnęłam, ale teraz usunąć tego zdania nie mogę. A ono nie jest mi wcale w tekście potrzebne. Naciskam delete, ale nie pomaga. Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: Prośba ogromna IP: *.zask.pl 22.02.11, 21:03
      Mamy zgadywac? Chodzi Ci o word'a? Wpisalas cos w naglowku strony? Moze daj chociaz jakis screen skoro nie chce Ci sie podac podstawowych informacji..
      • alikate Re: Prośba ogromna 22.02.11, 21:21
        Przepraszam za chaos, ale jestem zła na siebie, że nie umiem tego usunąć.
        Tak, pisałam w Wordzie i nagle zdanie, które chciałam usunąć z tekstu, wskoczyło na górę strony i tam siedzi, teraz na każdej stronie, przy numeracji strony. Nie mogę skopiować, najeżdżam kursorem, aby usunąć, ale to ani drgnie.
        • Gość: Kolobos Re: Prośba ogromna IP: *.zask.pl 22.02.11, 21:25
          Kliknij dwa razy lewym przyciskiem myszy na naglowku strony (tam gdzie masz to zdanie), wtedy wlaczy sie edycja, usun zdanie i po problemie.
        • Gość: 802.11n Re: Prośba ogromna IP: *.multimo.pl 22.02.11, 21:25
          Dwuklik na tekście.
        • Gość: lajosz Re: Prośba ogromna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 21:27
          Kolobos słusznie prawi.
          • alikate Re: Prośba ogromna 22.02.11, 21:31
            Dzięki ogromne. Jesteście wspaniali. Usunęłam.
            • alikate Re: Prośba ogromna 25.02.11, 11:14
              Znowu coś ponaciskałam i zgubiłam opcję zaznaczania błędów podczas pisania w Wordzie.
              Poza tym, ku mojej rozpaczy, muszę napisać tekst z dialogami, i nie wiem jak ustawić automatyczne wcięcia, zaczynające dialogi.
              Ulituje się ktoś nade mną? Proszę...
              • yula Re: Prośba ogromna 25.02.11, 12:50
                www.komputerswiat.pl/poradniki/programy/word/2008/11/kurs-microsoft-word-2007.aspx albo coś podobnego, można też zajrzeć do pomocy.
                • alikate Re: Prośba ogromna 22.03.11, 21:10
                  Nie mogę dokończyć tekstu, piszę w Wordzie, bo gdy naciskam jakąkolwiek literę na klawiaturze, nagle na ekranie wyskakuje komunikat: "wyślij raport o błędach", a gdy naciskam "nie wysyłaj", pojawia się okienko o odzyskiwaniu dokumentów i zapisywaniu plików i tak w kółko.
                  Bardzo poszę o wyjaśnienie, jak się tego pozbyć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka