Gość: RR IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.05.04, 14:50 Mam Kerio 2.14 , ale log jest pusty dlaczego? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jap Re: Kerio - pusty log IP: 195.136.36.* 05.05.04, 16:01 A włączyłeś to logowanie? "Fabrycznie" jest wyłączone. Ja mam nowszą wersję, nie napiszę, gdzie się to włącza, ale poszukaj, a znajdziesz. Link Zgłoś
Gość: jap Re: Kerio - pusty log IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 09:04 Gość portalu: RR napisał(a): > Nie moę znaleźć. Coś marnie szukasz: File -> Admin -> zakładka Firewall -> przycisk Advanced -> zakładka Miscellaneous -> Log Into File (zaznaczasz) Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk Re: Kerio - pusty log IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 05.05.04, 22:00 Zamiast KERIO zainstaluj sobie Tiny Fire Wall. Obydwa programy sa robione przez tych samych ludzi z "Czecho - Slowacji". Kerio moze powodowac konflikty z McAfee Virus Scan. Mam McAfee i Tiny! www.tinysoftware.com/home/tiny2?la=PL www.tinysoftware.com/home/tiny2?la=EN www.tinysoftware.com/home/tiny2/tpf5_manual www.tinysoftware.com/home/tiny2?pg=tpf5_download Link Zgłoś