Gość: coffe IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.11, 15:45 Skąd wziąć - kupić czy może ściągnąć? jakiegoś dobrego antywirusa. Przepraszam za pytanie, jestem zielona ;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: : Re: antywirus IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.11, 16:00 www.dobreprogramy.pl/Avira-AntiVir-Personal-Free-Antivirus,Program,Windows,13119.html www.dobreprogramy.pl/Immunet-Protect,Program,Windows,21016.html Link Zgłoś
qqbek Re: antywirus 15.04.11, 18:13 Gość portalu: coffe napisał(a): > Skąd wziąć - kupić czy może ściągnąć? jakiegoś dobrego antywirusa. > > Przepraszam za pytanie, jestem zielona ;) Dobry do ściągnięcia- Panda... wygugluj sobie... jestem zbyt leniwy, by wklejać linki (mam w domu, na dwóch stanowiskach). Dobry do kupna i zapłacenia za coś, za co warto zapłacić- z mojego doświadczenia (mam licencję na 3+3 stanowiska, więc pewnie bredzę, a nie wiem, co mówię) Norton. (zgadnij co- wyguglaj sobie, bo zbyt leniwy jestem, by wstawiać linki:) Link Zgłoś
zalpi Re: antywirus 15.04.11, 21:31 bezpłatne antywirusy są mało skuteczne to ersatz a jeśli chcesz kupić, to albo przez internet, albo w sklepie i kupuj od razu pakiet typu Internet security! parę złotych więcej, a bezpieczeństwo dużo wyższe proponuję któryś z tych 3: Norton, Kaspersky lub NOD32 Link Zgłoś
Gość: . Re: antywirus IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.11, 21:59 Oczywiście musiał pojawić się jakiś frajer z tekstem typu: bezpłatne antywirusy są mało skuteczne Bezpłatne są tak samo "skuteczne" jak komercyjne, a Ty jesteś kolejną ofiarą reklamy. Zapłaciłeś za iluzję bezpieczeństwa, więc musisz teraz pocieszać się, że dobrze wydałeś pieniądze. Zainstaluj jakikolwiek darmowy i dodaj do tego odrobinę zdrowego rozsądku podczas korzystania z internetu, a za zaoszczędzone pieniądze kup sobie coś ładnego. Link Zgłoś
zalpi Re: antywirus 15.04.11, 22:15 albo jesteś głupi, albo ktoś, kto wykorzystuje "wiarę" w bezpłatne antywiry (haker? chyba nie... oni są inteligentni) Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: antywirus IP: *.tpnet.pl 18.04.11, 15:06 Oj, a Ty jaki mądry. Antywirus, obojętne płatny czy nie, nie zapewnia bezpieczeństwa - zapewnia jedynie poczucie bezpieczeństwa. Link Zgłoś
Gość: ewka Re: antywirus IP: *.internetia.net.pl 19.04.11, 07:25 ja uzywam Avast darmowy na dwoch komputerach i jest dobrze. To dobry antywirus. Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: antywirus IP: 80.50.135.* 18.04.11, 14:14 Eset Nod lub Kaspersky, proponuję wersję "antywirus" (jeśli między modemem a komputerem masz jakikolwiek router), jeśli łączysz się z internetem bezpośrednio przez modem który ma publiczne IP lub korzystasz z internetu na mieście przez publiczne bramki, wtedy wersja "internet security" Link Zgłoś
Gość: Igor Re: antywirus IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 20:13 Witam Z darmowego antywirusa polecam Avasta. Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Jeżeli zależy Ci na pełnej ochronie polecam kupić jakiś pakiet Internet Seciurity, np. G-Data, F-Secure. Można je znaleźć na Allegro lub na stronie producenta. --- Forum Darmowe Programy Link Zgłoś
Gość: Greg Re: antywirus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.11, 08:57 Comodo Internet Security: personalfirewall.comodo.com Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: F-Secure IP: *.zask.pl 24.04.11, 23:40 Widze, ze znowu sie zaczyna, zasmiecanie forum przez spamerow z F-Secure.. Link Zgłoś
qqbek Re: F-Secure 26.04.11, 19:26 Gość portalu: Kolobos napisał(a): > Widze, ze znowu sie zaczyna, zasmiecanie forum przez spamerow z F-Secure.. Ano... ...tak jak już wcześniej twierdziłem: Do pracy Norton. Do domu Panda. Koniec kropka. Miałem już komercyjnego Kaspersky-ego, miałem niekomercyjne edycje przynajmniej 5 antywirusów... i w d... znaczy się w głębokim poważaniu mam opinie innych. Wiem swoje. Kaspersky jest świetny... ale w biurze mam wolne komputery i za bardzo je spowalniał, czego nie można powiedzieć o Nortonie. Panda... klasa sama w sobie... za darmo, w domu i do tego z sympatyczną ikonką :) Link Zgłoś
laptopek24 Re: antywirus 26.04.11, 14:14 Z płatnych polecam Nortona 2011 oraz Gdata 2011 za 79 zł. Kaspersky i NOD32 są przereklamowane. Z bezpłatnych Comodo IS lub Avirę. Tam jednak na ten pierwszy. Link Zgłoś
Gość: obibok Re: antywirus IP: 163.244.62.* 30.06.11, 11:10 Przecież tego jest duuuużo. Nie lepiej wpisać w google darmowy antywirus niż spamować na forum? :) Np. tutaj : darmowy antywirus Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: antywirus IP: *.tpnet.pl 01.07.11, 08:41 Twoja strona na zaliczenie w gimnazjum? Link Zgłoś