Dodaj do ulubionych

Problem z komputerem...

21.08.11, 08:48
zacznijmy od tego, że moja siostra wchodziła na jakieś str z wirusami. kiedy mnie zawołała obraz migał to weszłam w pomoc techniczną. Zrobiłam tak jak tam kazali(przesunęłam przyspieszenie sprzętowe w lewo), ale nie działają gry
Obserwuj wątek
    • Gość: Rmk Re: Problem z komputerem... IP: *.warszawa.mm.pl 21.08.11, 09:10
      Ja bym się publicznie nie przyznawał, że "wszedłem w pomoc techniczną"... mógłbym być posądzony o pedałowanie.
      Z rozrzuconych fusów właśnie wypitej porannej kawy odczytałem, że gry mają prawo Ci nie chodzić bo masz coś popsute w komputerze. Niestety nic nie wyszło w temacie systemu i sprzętu.
      • Gość: Rmk Re: Problem z komputerem... IP: *.warszawa.mm.pl 21.08.11, 09:12
        Oczywiście jakiś skan antywirusowy robiony był? zakładam że system to nie Linux.
    • Gość: . Re: Problem z komputerem... IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.11, 10:32
      Przyśpieszenie sprzętowe w lewo czyli wyłączone, więc normalne że są problemy z grami.
      Przeskanuj darmowym skanerem Malwarebytes:
      www.dobreprogramy.pl/Malwarebytes-AntiMalware,Program,Windows,13117.html
      Później pokaż logi z OTL na forum o wirusach:
      forum.gazeta.pl/forum/w,430,102884243,102884243,Przeczytaj_zanim_napiszesz_Zasady_dzialu_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka