Dodaj do ulubionych

Comodo-nie można odinstalować Internet Security

28.10.11, 08:36
Witam, zainstalowałem antywirus firmy Comodo, jakoś się gryzł z innymi programami bo strasznie 'mulił' i skanowanie trwało godzinami (inna rzecz że znalazł czego inne nie).I nie dał się odinstalować-komunikaty "nie masz wystarczających uprawnień do odinstalowania pliku, nie znajduje ścieżki dostępu.Jedyne co udało mi się zrobić to zainstalować zamiast antywirusa Comodo Firewall (zamiana w opcjach) ale Comodo Internet Security odinstalować się nie da.Próby z Revo, AppRemover, standartowym deinstalatorem bez powodzenia.Ma ktoś jakiś "pewny' sposób na odinstalowanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: * Re: Comodo-nie można odinstalować Internet Securi IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.11, 09:12
      Spróbuj w trybie awaryjnym Uninstaller Tool:
      forums.comodo.com/install-setup-configuration-help-cis/uninstaller-tool-for-comodo-products-t71897.0.html
    • speeddemon Re: Comodo-nie można odinstalować Internet Securi 28.10.11, 10:01
      Dzięki, ściągnąłem.Było tak, że lapek się wyłączył podczas skanowania antywirem (Vista), trwało potwornie długo.Na Win7 znalazł wiele, pozwolił się usunąć i.. zainstalowałem firewalla Comodo.Bo antywirus coś nie do końca najlepszy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka