builder 01.06.07, 18:25 www.forumromanum.de/member/forum/forum.php?action=ubb_tindex&USER=user_239103&threadid=2&page=2 - Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
builder Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 18:27 www.forumromanum.de/member/forum/forum.php?action=ubb_show&entryid=1046533719&mainid=1046533719&USER=user_239103&threadid=2 - Odpowiedz Link
builder Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 18:28 Nojlepi Ballest napewno sam zagloondou wczora i dzisiej ale sie niyodzywo a jutro noom powjy ze uoon wjeddziou ino go niy byuo! Dyploomatycznie! ... www.forumromanum.de/member/forum/forum.php? action=ubb_show&entryid=1046533719&mainid=1046533719... - 41k - Zusätzliches Ergebnis - - Odpowiedz Link
builder Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 18:31 schlesien.nwgw.de/board/viewtopic.php?t=32&sid=c3742beae9293f69b759616a94eeca02 - Odpowiedz Link
builder Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 18:35 a tukey jes dobry temat: schlesien.nwgw.de/board/viewtopic.php?t=59 - Odpowiedz Link
builder Re:to jes cios ponizey..., 01.06.07, 20:22 niy pszipuszczalech zy ballest-owi tak bardzo zalezy!, widac, inaczyj niy umie(, builder napisał: > a tukey jes dobry temat: > > schlesien.nwgw.de/board/viewtopic.php?t=59 > - > --- Odpowiedz Link
builder Re:wyglondou na tou, zy ballest 02.06.07, 01:20 "obsrywa" Polokow i coulkou Polsko pou tou by byc SLOONSKIM IDOLEM!, builder napisał: > niy pszipuszczalech zy ballest-owi tak bardzo zalezy!, > widac, inaczyj niy umie(, > > builder napisał: > > > a tukey jes dobry temat: > > > > schlesien.nwgw.de/board/viewtopic.php?t=59 > > - > > > --- > Odpowiedz Link
rita100 Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 19:56 Builder, to jest poniżej pasa, przygotuj się na zniknięcie wątku. Ja jestem za skasowaniem. Odpowiedz Link
builder Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 20:02 jou zech to chycil pszipadkiem ze (google.de), wg. mie to niy ballest powinien siy martwic a tyn co to sam naszkrifloul!, - Odpowiedz Link
rita100 Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 20:04 To tylko była moja propozycja, ja nie mam nic do tego. Ale dedektyw jest z Ciebie Odpowiedz Link
builder Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 20:05 nou=amerykanski, w kaloszach))), - Odpowiedz Link
rita100 Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 20:10 dobrze że nie jesteś sędzią ;) bo kibice by krzyczeli jak na stadionie Odpowiedz Link
builder Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 20:18 kibice to z regoly krzycza tak:"sendzia ty ch~u kaloszu", - Odpowiedz Link
rita100 Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 20:23 Dobrze, Builder juz w tym temacie nie mam nic do powiedzenia, ale dajesz popalić jakbyś pracował przy produkcji bombek ;))))) hehe Odpowiedz Link
builder Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 20:35 trocha pszesadzosz!, "bombki" to produkuje taki jyden gosciu..., a jou jes inou observator, - Odpowiedz Link
rita100 Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 20:38 chodziło o bombki na choinkę ;) To jest z takiego kabaretu z Laskowikiem "Z tyłu sklepu" Odpowiedz Link
builder Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 20:43 "kabaretu" tou jes tu dos!, aly mogemy sam powtozyc "kabaret" iy ino literki alfabetu rozszerzyc))), - Odpowiedz Link
rita100 Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 21:01 www.youtube.com/watch?v=2hmSG2vC5cM Pamiętacie ten kabaret ? To jest tajemnica państwowa i mogę tylko powiedzieć , że mam 5 zł od bombki ;) Odpowiedz Link
builder Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 21:50 rita100 napisała: > www.youtube.com/watch?v=2hmSG2vC5cM > Pamiętacie ten kabaret ? moja niy pamiento=ino z videou, jou pamientm bou zech tou widziul na zywca, a jou zech robiul na schaber-platzu i za "bombka" broulech piync dych(rok 1981), > > To jest tajemnica państwowa i mogę tylko powiedzieć , że mam 5 zł od bombki ;) > -------------- Odpowiedz Link
builder Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 21:54 pamientom do dzis:(sporty=30 zl, malboro=45 zl, dunchile=60 zl), - Odpowiedz Link
rita100 Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 21:55 Czyli czy się siedzi czy się lezy psieńć dych sie należy To były czasy I kabaret były wtenczas na czasie Odpowiedz Link
builder Re: lezom tou inou (ulomy)=sorry! 01.06.07, 22:09 a co tiy se wyobrazosz ze ty "bombki! kiere lazoly na pieknym kobiercu te se znalozly, tak sobie uod Pana Boczka?, you jusz widza jakiy tiy mosz podejscie dou biznesu=(jou widza zy iy niy mosz pojyncia uo czim ty chcysz dyskutowac)!, -samo psziygotowanie tygo piynknego kobierca ssie piyniondze!, abou jou zech jes chory abou tys je "slepou kura", PS; tak se ino zazartowalech.., rita100 napisała: > Czyli czy się siedzi czy się lezy psieńć dych sie należy > To były czasy > > I kabaret były wtenczas na czasie -- Odpowiedz Link
rita100 Re: lezom tou inou (ulomy)=sorry! 01.06.07, 22:15 builder napisał: > abou jou zech jes chory abou tys je "slepou kura", > Faktycznie, szpetnie mi się napisało, przepraszam. Nie chciałam Cię obrazić. Odpowiedz Link
builder Re: lezom tou inou (ulomy)=sorry! 01.06.07, 22:44 mie niy jestes w stanie obrazic!, ja rozumie Twoja niekompetencje, tak wyszo..., nikt niy jes Bogiem!, ps; pozdrow dzieciakiy uodemie na Dziyn Dziecka!, rita100 napisała: > builder napisał: > > > abou jou zech jes chory abou tys je "slepou kura", > > > Faktycznie, szpetnie mi się napisało, przepraszam. Nie chciałam Cię obrazić. > ------------------------- Odpowiedz Link
rita100 Re: lezom tou inou (ulomy)=sorry! 01.06.07, 22:50 builder napisał: > > ps; pozdrow dzieciakiy uodemie na Dziyn Dziecka!, pozdrowie, właśnie szlifują i angielski i niemiecki. Czasami cięzko jest mi zrozumieć wasz język śląski i zapędzę się nieodpowiedzialnie z odpowiedzią. Po prostu źle zrozumiałam tekst. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 20:32 builder napisał: > jou zech to chycil pszipadkiem ze (google.de), > > wg. mie to niy..... builder, sam mosz adresa do polskego GOOGLE bo te twje angelske=do bani images3.fotosik.pl/252/333dac283a1cf33c.jpg Odpowiedz Link
builder Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 20:40 Hanys=zes tiy mie jeszcze niy kapnoul?!, wiela jeszcze mom ci pszikladow doc???, www.google.de/ hanys_hans napisał: > builder napisał: > > > jou zech to chycil pszipadkiem ze (google.de), > > > > wg. mie to niy..... > > builder, sam mosz adresa do polskego GOOGLE bo te twje angelske=do bani > > images3.fotosik.pl/252/333dac283a1cf33c.jpg ------------ Odpowiedz Link
hanys_hans Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 20:48 builder napisał: > jou zech to chycil pszipadkiem ze (google.de), > > wg. mie to niy... builder niy googluj za mocka bo juzajs´ chycisz pszipadkiem virusa googlusa a sfalisz couko wina juzajs´ na naszo GALERJO FOTOGRAFICZNO.... Odpowiedz Link
builder Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 21:09 zabraniusz mi "surfingu" pou nacie?!= mosz nakaz...???, niy umia cie zrozumiec(, - Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: paczcie cou zech sam znod! 01.06.07, 22:15 jak widza szlus tydziyn na cia prziszou ... Odpowiedz Link
builder Re:??? 01.06.07, 22:47 niy wiym uocou ci sam uazi..., chcysz cus pedziec tou wal..., szwager_z_laband napisał: > jak widza szlus tydziyn na cia prziszou ... - Odpowiedz Link
sloneczko1 Re:??? 01.06.07, 22:48 malujesz jusz bombki na świynta?abo to som kulki na krisbaum? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re:??? 02.06.07, 12:02 jo ci to ajnfach wyklaruja. Widzisz tak oglondom tyn wontek(kerys juzas na szlustydziyn zauozou;) i widza ze je zes konsek wiyncyj napasztliwy w tym czasie - jak ze szlustydziyn je czysym fajerow, to idzie se pomyslec zes bou pod wpuywym napojow wyskokowych - szczegolnie biera/my sam pod uwaga poza skuadniom jeszcze tresc:) Odpowiedz Link
builder Re:Chcysz Szwagier?=to ci pokaza napastliwe tx-ty, 02.06.07, 22:13 wyscie som we kupie i bogate we sila!, mocie Atut!- aly cou tou za Atut?=(pieski) robiom cou do nich nalezy!, "?", "dlaczego jestech napaszkliwy=czosym?", -niy jestech "napaszkliwy", starom siy zrozumiec tye zle, ujadajonce "psy", ou kiery niy dbocie!, zwykly "pies" zawarty we budzie zezre tylko to co mu dosz, a tyn na "salonach" mo inksze prawa!, ps; mie tou loto cou Wy se tu radzicie=kozdy mo swoye prawa!, aly jak mi jeszcze roz (jakis podciep) naszkryflou zech uch je gorol===tou niy ryncza za siebie!!!, szwager_z_laband napisał: > jo ci to ajnfach wyklaruja. Widzisz tak oglondom tyn wontek(kerys juzas na > szlustydziyn zauozou;) i widza ze je zes konsek wiyncyj napasztliwy w tym > czasie - jak ze szlustydziyn je czysym fajerow, to idzie se pomyslec zes bou > pod wpuywym napojow wyskokowych - szczegolnie biera/my sam pod uwaga poza > skuadniom jeszcze tresc:) abstynent?, - Odpowiedz Link
sloneczko1 Re:Chcysz Szwagier?=to ci pokaza napastliwe tx-ty 02.06.07, 22:17 cip,cip,cip...... Odpowiedz Link
builder Re:Chcysz mie p..qvic=bezsensu! 02.06.07, 22:27 a widzisz we tym jaki syns?, jou wida zy widzisz.., jeszcze siy chamuja(((-asz mie korci wciepac slowo na; "S", sloneczko1 napisała: > cip,cip,cip...... - Odpowiedz Link
sloneczko1 Re:Chcysz mie p..qvic=bezsensu! 02.06.07, 22:32 i co to za słowo na S? Sloneczko? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re:Chcysz mie p..qvic=bezsensu! 02.06.07, 22:34 mogesz mi szeptać co chwila .....Sloneczko:) Odpowiedz Link
hanys_hans Re:Chcysz mie p..qvic=bezsensu! 02.06.07, 22:48 builder napisał: > a widzisz we tym jaki syns?, > jou wida zy widzisz.., > jeszcze siy chamuja(((-asz mie korci wciepac slowo na; "S", korupcja.ota.pl/galeria/albums/userpics/10001/normal_normal_143.gif Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re:Chcysz Szwagier?=to ci pokaza napastliwe tx-ty 02.06.07, 22:20 prawie se ida zroic drinka:) a sam cyckom piffo: schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=462&pos=20 co do napasztliwosci to niyma synsu sie licytowac Odpowiedz Link