Dodaj do ulubionych

Przywracanie systemu

08.01.12, 13:10
Muszę sprawdzić pewne rzeczy na komputerze i muszę to ukryć.Nie jestem jakimś komputerowym geniuszem i nie znam się tak dobrze.Komp jest mój własny domowy.
1.Muszę przejrzeć historię czata na faceboku na koncie mojego męża(jak ktoś jest domyślny to zrozumie dla czego)
2.Jak mam to zrobić żeby on niczego się nie domyślił.
Mam czas do końca miesiąca.Jak ktoś nie chce pisać tu to proszę na pocztę gazetową.
Obserwuj wątek
    • Gość: lajosz Re: Przywracanie systemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 13:40
      Mam nadzieję, że nikt C nie pomoże.
      • Gość: jur Re: Przywracanie systemu IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 14:56
        tym konczy sie uzywanie komputera przez kilka osób. Przecież to maszyna PC - osobisty komputer, wiec kazdy powinien mieć swój. Załóż jakiś keyloger i bedziesz miała wszystko na dłoni, bez wchodzenia do Face...cośtam
    • Gość: . Re: Przywracanie systemu IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 14:54
      natkakoperku napisała:
      > 1.Muszę przejrzeć historię czata na faceboku na koncie mojego męża(jak ktoś jes
      > t domyślny to zrozumie dla czego)
      >
      • natkakoperku Re: Przywracanie systemu 08.01.12, 16:13
        Nie dziecka nie mam się zamiaru pozbyć:)Ma ktoś może jakiś pomysł?
        • Gość: znany Re: Przywracanie systemu IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 09:38
          Daj sobie spokój. Z doświadczenia powiem ci, ze o wiele lepiej żyje sie w nieświadomości. Uwierz mi, bo kiedy sprawdzisz bedzie po wszystkim...mleko sie rozleje
    • Gość: Globo Re: Przywracanie systemu IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.12, 12:35
      > 1.Muszę przejrzeć historię czata na faceboku na koncie mojego męża(jak ktoś
      > jest domyślny to zrozumie dla czego)
      Ja nie jestem domyślny, dlaczego chcesz to zrobić?
      • Gość: . Re: Przywracanie systemu IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 13:18
        Gość portalu: Globo napisał(a):

> > 1.Muszę przejrzeć historię czata na faceboku na koncie mojego męża(jak kt
        > oś
        > > jest domyślny to zrozumie dla czego)
        > Ja nie jestem domyślny, dlaczego chcesz to zrobić?

A może pozostań nieświadomy i nie podbijaj tego tematu?
        Co innym też od tej pory radzę:
        nie karmić!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka