Gość: Norman IP: *.devs.futuro.pl 11.03.02, 15:39 Jak odinstalować Windows media playera 6.4 bo mimo tego , że odinstalowałem go ręcznie i niestety w dalszym ciągu otwiera klipy z poczty . Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jacek84 Re: Jak odinstalować IP: 212.160.238.* 12.03.02, 17:59 Jeżeli użyłeś opcji "dodaj/usuń programy" bez rezultatu tzn. że wczesniej ktoś usunął ten program przez delete. W takim wypadku system nie zawsze potrafi usunąć dane w rejestrze.Musisz manualnie to zrobić. Jest b.łatwo, pod warunkiem, że nie bedziesz "kręcił jak małpa w samolocie". A więc: 1. nac. "Start" i "uruchom" 2.wpisz: regedit i nac. enter 3. przy: "HKEY LOCAL MACHINE" nac. ten mały plus (+) 4. nac. SOFTWARE, nac. WINDOWS, nac. CURRENT/VERSION, nac. UNISTALL 5. tutaj zaznaczdany program do zmazania (tylko ten) 6. daj "delete" i enter. koniec ---------------------------- W ten sposób możesz usunąć każdy program, który właściwie już nie istnieje i został odinstalowany poprzez "dodaj/usuń" i bez rezultatu. Link Zgłoś
Gość: @ Re: Jak odinstalować IP: *.Ninth.biz 13.03.02, 21:24 Drugi sposób. Zainstaluj go ponownie. I usuń poprzez panel sterowania. Link Zgłoś
Gość: Norman Re: Jak odinstalować IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.03.02, 13:13 Serdecze dzięki za pomoc , dziś wieczorem spróbuję i dam znać jakie są rezultaty pozdrawiam Norman . Link Zgłoś
Gość: Norman Re: Jak odinstalować IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.03.02, 14:47 Udało się odinstalować , ale problem z którym sie borykam nie znikł , a mianowicie po uruchomieniu (bestplayera , Vplayera ) pojawia zie niebieski ekran z napisem o błędzie systemowym . Myslałem że to jest błąd z windows media playerem , ale wygląda na to że bedę musiał wgrać system od nowa . Jeżeli ktoś zna przyczyne która powoduje ten stan rzeczy to prosze o radę . Serdecznie dziękuje za już , ale niestety muszę prosic o jeszcze ;o))) Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Jak odinstalować IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 17:31 bestplayer i vplayer to jedynie nakładki na WM player,jeżeli go usuniesz to nie można korzystać z bestpleyera i vplayera jest taki program który działa samodzielnie ale jest gorszy jeżeli oglądasz filmy divx i słuchasz mp3 to WM wysyła raporty do Microsoftu co oglądasz i czego słuchasz,trzeba go zablokować w firewallu Link Zgłoś
Gość: Norman Re: Jak odinstalować IP: *.wave.net.pl 21.03.02, 22:18 To teraz po odinstalowaniu muszę spowrotem zainstalować WMP tylko poradż mi którą wersię i jak zablokować ten freewell ? Serdeczne dzięki ? ;o)) Link Zgłoś
Gość: Norman Re: Jak odinstalować IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.03.02, 07:30 Dla ułatwienia dodam , że na ekranie wyskakuje ; Krytyczny wyjątek OE w 017F:BFF7FF12 prosze pomóżcie ;o))) Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Jak odinstalować IP: 2.2.STABLE* / 10.0.2.* 23.03.02, 19:42 oj Norman ale z ciebie lama do goscia ktory radzil grzebac w rejestrze : ales mu doradzil , ta operacja ktora mu poleciles spowoduje wyalenie jedynie programu z listy dodaj/usun a nie samego programu bo tu sprawa jest bardziej skomplikowana i trzeba siegnac glebiej do rejestru/systemu do goscia ktory pisal o wysylaniu przez WMP komunikatow do microsoftu : tak , notepad wysyla komunikaty co piszesz , saper - w co grasz a jak masz webcama to juz wogole jestes sledzony nonstop czy nieslyszysz przypadkiem jakichs dziwnych glosow w glowie ? nieczujesz ze ktos cie obserwuje ...? :)) pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Norman Re: Jak odinstalować IP: *.wave.net.pl 23.03.02, 20:24 Może i jestem lama ale zamiast gadać o mnie jakieś epitety lepiej byś zrobił pisząc parę słów jak to naprawić . Pozdrawiam Norman ;o)) Link Zgłoś