Dodaj do ulubionych

sciaganie!!!!!!!!!!

16.06.04, 18:27
ale jaki programik iMESH,Kazaa,DirectConnect czy cos innego, ktory jest
najwiecej wydajny???????
Obserwuj wątek
    • Gość: prezes Re: sciaganie!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 19:39
      Raczej nie interesuje sie programami p2p, ale mam przed soba Komputer Swiat
      Ekspert nr 2/2003 - glowny temat programy p2p. Polecany jest program eMule
      emule.sourceforge.net, odradzany natomiast Freenet. Jest tez wykres z
      jakich programow korzystaja inni:
      1. 67,9% KAZAA
      2. 11,3% IMESH
      3. 6,0 DIRECT CONNECT
      4. 5,2 INNE PROGRAMY
      5. 3,7 WINMX
      6. 2,3 EMULE
      7. 1,6 BEAR SHARE
      8. 1,1 EDONKEY
      9. 0,5 OVERNET
      10. 0,4 FREENET
      • daber2004 Re: sciaganie!!!!!!!!!! 16.06.04, 20:23
        Polecam BearShare. Uzywam go do sciagania muzyki i nie narzekam. Z filmami jest
        troche gorzej.
    • lukesky1 Re: sciaganie!!!!!!!!!! 16.06.04, 20:57
      DC jest super jesli trafisz na kogos z dobrym laczem.
      Bez problemu wycisniesz ᡾kB/s.

A eMule jest dobry ale musi sie rozkrecic. Generalnie im dluzej dziala tym
      szybciej ciagnie.
      • Gość: stary wiarus Re: sciaganie!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 16.06.04, 21:31
        Według listy Prezesa, tylko nie Kazaa, a Kazaa Lite.
        Miejsce na liście popularności jest istotne, a to z tego powodu, że im więcej
        użytkowników, tym większa ilość plików udostępniona do pobrania. Kto uważa, że
        jest inaczej, raczej nie pojmuje , na czym polega zasada wymiany plików w sieci p2p.

A dlatego Kazaa Lite, a nie Kazaa, bo ta pierwsza nie zawiera szkodliwych dodatków.
        Można pobrać stąd:
        www.kazaalite.pl/start.html
        • lukesky1 Re: sciaganie!!!!!!!!!! 16.06.04, 22:50
          Ja tam wole dobra jakosc niz kupe szmelcu, ktorego na Kazaa pelno.
          I dlatego obstawiam DC.
          • Gość: totalizta Re: sciaganie!!!!!!!!!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 23:17
            Oczywiście, Direct Connect (szczególnie dc++) to program oferujący o niebo
            większą jakość niż Kazaa ponieważ mamy dużo większą pewność co ściągamy.
          • Gość: stary wiarus Re: sciaganie!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 16.06.04, 23:23
            Oczywiście, można instalować nawet bardzo egzotyczne programy, pragnienie
            indywidualizacji jest bardzo silne. Powstaje jednak pytanie: czy faktycznie
            istnieją niepodwazalnie pewne metody weryfikacji poprawności czegoś, czego
            namacalnie jeszcze nie mamy, czy posługujemy się czymś podobnym do wiary,
            przekazywanej z ust do ust? Wiele już na ten temat mówiono, również na tym
            forum. Wszyscy też zgodzą się, że prawdopodobieństwo istnienia błędu jest w
            większej masie, to nie podlega dyskusji. Przyznam, że próbowałem kilku
            programów, ostatnim był emule, ale ciągłe czekanie w kolejkach tak mnie
            wkurzyło, że wróciłem do kazy (lite) i znów mam ruch. Dodam, że dobrze
            skonfigurowana kazaa, wraz z monitorującym na bieżąco antywirusem (robi to
            avast) to dobry "ściągacz" i bezpieczny. A pliki muzyczne można sprawdzać
            przecież na bieżąco.
            A co do poprzedniego postu: czy użytkownicy DC(poprzez ową super jakość) to
            jakiś niewielki ekskluzywny klub?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka