gray 21.06.04, 10:21 7thguard.net/news.php?id=3996 a my nie. ps. już można pisać o niczym i mnie obrażać - czas start! Link Zgłoś Obserwuj wątek
eressea Re: francja oszczędza 21.06.04, 12:06 A dlaczego taki tytuł wątku? Trzeba było "głupia francja" ;-))) Link Zgłoś
gray GŁUPIA FRANCJA !!! ;DDD 21.06.04, 12:11 jasny gwint! a ja się dziwię dlaczego jeszcze mi się nie oberwało a to nie ten tytuł !!! dzięki wielkie :) Link Zgłoś
Gość: Reader Ty... IP: *.mci.co.uk 21.06.04, 12:17 jestes @#@%!~#%$^$%!##$@!!! Mam Cie #$@#$$^#%^*)^%%^*%^ Twoi krewni i znajomi to $#%#@@$@!%&%($#$%$!$#&&)% Jak mozna Linux'a takie %@#%$@^%$*&)($$@#^#!!#@!@!$#$@=-==+ Ale tak na serio to ciekawe na ile w tym ekonomii a ile polityki ;-) Link Zgłoś
gray Re: Ty... 21.06.04, 12:22 Gość portalu: Reader napisał(a): > jestes @#@%!~#%$^$%!##$@!!! > Mam Cie #$@#$$^#%^*)^%%^*%^ > Twoi krewni i znajomi to $#%#@@$@!%&%($#$%$!$#&&)% > Jak mozna Linux'a takie %@#%$@^%$*&)($$@#^#!!#@!@!$#$@=-==+ już mi lepiej - dzięki. > Ale tak na serio to ciekawe na ile w tym ekonomii a ile polityki ;-) ciężko stwierdzić ale trudno zaprzeczyć, że to ekonomia ostatnio kieruje polityką. Link Zgłoś