Gość: adam Re: mdac_runonce w start up ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.06.04, 16:44 Przepraszam nasisnął mi się "enter"..Czy mdac_runonce musi być w start up ? Mam win98se+sp1.5,ale po raz pierwszy to widzę,-do czego to służy? Link Zgłoś
dziuunia Re: mdac_runonce w start up ? 21.06.04, 16:52 www.2-spyware.com/entry-mdac_runonce.html Link Zgłoś
Gość: Adam Re: mdac_runonce w start up ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.06.04, 18:05 Ten program spyhunter jest do niczego,nic nie wykrył,bardzo długo skanuje ok.40min,jest to wersja płatna i tak by nic nie usunął.Przy okazji otwierania tej strony pobrałem dużo "śmieci".Nie radzę jej otwierać./Miałem komunikat od spybota,-żeby nie otwierać,ale otworzyłem./Przeskanowałem Adaware i dopiero usunąłem 14 pozycji,które pochodziły z tej strony.Tego mdaca już nie mam ... Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: mdac_runonce w start up ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 21:08 Pani Dziuunia podała Ci tylko link dot. mdac_runonce, który jest elementem MS Data Access Components. Nie kazała Ci nic usuwać. Link Zgłoś