Gość: assan IP: *.icpnet.pl 26.06.04, 18:09 Czesc. Chciałem zainstalować sobie Fallout'a , jednak XP nie jest przez niego obsługiwany1 Co z tym zrobić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kosmos_b Re: FALLOUT pod XP 26.06.04, 18:20 A masz Fallouta w wersji DOSowej czy windowsowej? Ta windowsowa powinna działać, ale głowy nie dam. Sprawdzić też nie mogę, bo mojego Fallouta pożyczył 2 lata temu kumpel. Kumplu, jeśli to czytasz, to przyminam ci, że masz mojego Fallouta. Link Zgłoś
Gość: assan Re: FALLOUT pod XP IP: *.icpnet.pl 26.06.04, 18:53 I po kłopocie. Po włożeniu płytki włącza się autorun i mówi , że XP nie obsługuje XP . Zamknąłem go , eksplorowałem CD i odpaliłem setup. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: tomek Re: FALLOUT pod XP IP: *.mtm-info.pl 26.06.04, 19:25 Heheh, Windows Xp nie obsługuje Windows Xp :p Nie wiedzialem Link Zgłoś
Gość: hmm.... Re: FALLOUT pod XP IP: *.smrw.lodz.pl 26.06.04, 23:27 najlepiej jest go odpalać w trybie zgodności z Windows 98/ME lub wcześniejszym... pozdrawiam :) Link Zgłoś