Dodaj do ulubionych

Notebooki GERICOM ! Proszę o opinie!!!Czy warto!!!

• Gość: ELVIZ Niezalog... Warto.. IP: *.makolab.pl / 62.233.181.* 05.07.04, 09:56
      niska cena, dobra marka. Jeśli się nie mylę jest to brytyjsa firma, ale jakość
      jest bardzo dobra. Aaa jeśli masz trochę więcej funduszy kup Siemens-Nixdorf
      lub Toshibę.
      • agaagnes Re: Warto.. 05.07.04, 10:25
        Firma jest niemiecko-austryjacka.
        I niektore modele wcale nie sa takie tanie.
        Ja bym chciala by byl:procesor co najmniej PIV 2,6 MHz, dysk twardy 60GB, 512
        KB RAM-u, matryca co najmniej 15",DVD-RW i karta graficzna niezintegrowana, co
        najmniej 64MB. Taki tam kosztuje jakies 6.800zl.Jak dla mnie to nie malo.
        • Gość: Janek Re: Warto.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 11:55
          Ja bym nie kupił, jak mam takiego ACERA za mniej niż 6200...
          <a href='http://sklep.x11.pl/product_info/cPath/185/products_id/659/acer_travelmate_2501lc.html'>Acer TravelMate 2501LC</a>
          • Gość: Janek Re: Warto.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 11:56
            Sorry, źle wkleiłem linka:

sklep.x11.pl/product_info/cPath/185/products_id/659/acer_travelmate_2501lc.html
    • billyb Re: Notebooki GERICOM ! Proszę o opinie!!!Czy war 05.07.04, 14:57
      Gericom ma jeden z najwyższych współczynników zawodności. Kompletne dno.
      Do tego fatalny servis.
      Ze względu na specyfikę laptopów i związane z ewentualną awarią koszty, zdecydowanie odradzam.
      Tak nawiasem mówiąc, Gericom jest firmą szwajcarsko-austracką.
      Jeżeli szukasz czegoś dobrego i niezbyt drogiego, popatrz na Acer albo Asus.
      Acer jest trzecim na świecie producentem komputerów i dzięki przelicznikowi walutowemu jego towary są w Europie tanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka