21.05.13, 04:31
Bede wdzieczna za rade.
Kupilam IPad w USA .wszystko ustawione perfect ,niestety sa problemy z kartami sim.
Uzywam firmly Orange I po wykupieniu karty z 1 mega bite,nie ma'am polaczenia z siecia.
Niby wszystko ok w ustawieniach,ale specjalisci w sklepie Ispot w Arkadi nie chca czy nie
Umieja wytlumaczyc .
Moje pytanie do komputerowcow na tym forum.
Gdzie mozna udac sie po pomoc w tej sprawie?
Jestem tez ciekawa gdzie mozna w Warszawie zalatwic jakies lekcje komputerowe.
Mam na mysli IPad .
Z gory dziekuje za wskazowki
Obserwuj wątek
    • etom Re: IPad 21.05.13, 05:03
      Cos w tym jest :-)

www.pcworld.pl/news/381764/Nowy.tablet.Apple.iPad.i.kolejne.problemy.tym.razem.z.lacznoscia.3G.html
      tu porada od Apple : support.apple.com/kb/TS3304
    • licencjobiorca Re: IPad 21.05.13, 15:50
      Witam,
      Zapraszam do nas - iMad na Nowy Świat 4 - pomożemy Pani skonfigurować urządzenie (jako autoryzowany serwis gwarantujemy pełną obsługę techniczną) i jeżeli będzie Pani zainteresowana mamy w ofercie szkolenia.
      Gwarantuje że będzie Pani zadowolona. Pozdrawiam serdecznie.
      • foxie777 Re: IPad 23.05.13, 06:13
        Dzieki za odpowiedz.
        Czy jest tam numer telefonu ,oraz chciala bym sie dowiedziec wiecej
        szczegolow np godziny przyjec.

Pozdr
        • licencjobiorca Re: IPad 23.05.13, 14:00
          Numer telefonu: 22 625 20 15

godziny tak jak na stornie www.imad.pl / 10-19 pon.-piatek / 10-15 sobota

pozdrawiam
          • foxie777 Re: IPad 03.06.13, 06:11
            Dziekuje za odpowiedz ,niestety cena 120 zlotych za lekcje wydaje mi sie za wysoka.
            Ciezko uwierzyc ze nie ma w Warszawie bardziej dostepnych informacji dla ludzi ktorzy nie maja
            Komputerow w malym palcu i potrzebuja pomocy.
            Pozdr

• Gość: 802.11n Re: IPad IP: *.tpnet.pl 03.06.13, 08:23
              Skoro używasz Orange, idź do salonu Orange. Możesz też popytać w Media Markt, może znajdzie się jakiś życzliwy i kompetentny sprzedawca.
              • foxie777 Re: IPad 04.06.13, 00:22
                Sprawa ta dotyczy nie mnie osobiscie ale mojego brata/
                Wierzyc sie nie chce jak marnie lub wcale nie chca czy nie potrafia mu troszke pomoc.
                Byl kilka razy w Orange ale bardzo marnie to wyglada.
                Mamy nadzieje,ze jednak znajdzie sie ktos zyczliwy i pomoze w sumie w prostych sprawach,ale jak ktos dopiero zaczyna sie bawic komputerem nawet najprostsze sprawy sa skomplikowane.
                pozdr
    • foxie777 Re: IPad 04.06.13, 21:37
      Czy mam rozumiec ze same problemy w Polsce?Ja mieszkam w USA i moj IPad dziala fantastycznie,ze juz nie wspomne ze mam swietna pomoc w sklepach Apple.
      Wiem ze w Warszawie ich jeszcze nie ma.Teraz sie instaluja w Moskwie,ale nie przypuszczalam
      ze moga byc az takie problemy.
      pozdr
      • Gość: mcsa Re: IPad IP: *.helinet.de 05.06.13, 22:54
        hej

wydaje mi sie ze musisz skonfigurowac apn,podac username i password i sprawdzic czy nie masz na stale wpisane konfiguracji sieciowej (dnsy,maska,adres)

• foxie777 Re: IPad 06.06.13, 03:31
          Tu chodzi o to ze ciezko jest znalezc pomoc czy w Orange,czy w sklepach komputerowych.
          Co maja robic osoby, ktore dopiero teraz zaczynaja zajmowac sie w tym przypadku IPadem?
          Pozdr

• Gość: ? Re: IPad IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 06:11
            Foxie, osoba która nie umie pisać po polsku ortograficznie,
            MUSI mieć problem z dużo bardziej skomplikowanym zadaniem
            czyli ustawieniami połączenia sieciowego ?
            • foxie777 Re: IPad 07.06.13, 11:34
              Czyli nawet na wątku komputerowym nie można się obyć bez złośliwości .
              Szkoda,ze zawsze znajdzie się ktoś niezyczliwy ,i mający pojęcie o wszystkim .
              Pozdr
    • monrougemerise Re: IPad 10.06.13, 13:04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka