Dodaj do ulubionych

Chrome - SelectionLinks

21.05.13, 14:57
Jak pozbyć się tego ustrojstwa?! SelektionLinks widnieje za każdym razem w wynikach Google i mnie wnerwia. W IE10, Firefoxie itp. tego nie ma tylko w Chrome. W rozszerzeniach jest jako Select-Links 4.3 nie ma ikony kosza w okienku fajka i nie mżna tego odptaszyć i wyrzucić w diabły. Ogólnie w programach też nie. Antywiry, Malwarebytes Anti-Malware, CCleaner i kilka innych nie wykazują tego. Mam Win7 Home Premium 64. Co robić?
Obserwuj wątek
    • wariant_b Re: Chrome - SelectionLinks 21.05.13, 15:23
      a tak próbowałaś:
      productforums.google.com/forum/?fromgroups#!topic/chrome/n_KM4nOvXzI
      • xerty Re: Chrome - SelectionLinks 21.05.13, 16:30
        Ten spoób zostawię na koniec bo biegły nie jestem i pachnie mi to porażką. Może da radę prościej. Jakiś program, aplikacja co to wywali na amen. W rozszerzeniach w opisie:
        Identyfikator: egophdjolnacmmijfbifggppeenpffip
        (To rozszerzenie jest zarządzane, więc nie można go usunąć ani wyłączyć). Jak sprawdzić co nim zarządza?
    • Gość: gość portalu Re: Chrome - SelectionLinks IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.13, 16:43
      Wyłącz przeglądarkę i skasuj ten folder egophdjolnacmmijfbifggppeenpffip:
      C:\Users\Nazwa Użytkownika\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\egophdjolnacmmijfbifggppeenpffip

Poza tym możesz przeszukać rejestr i usunąć wszystko związane z egophdjolnacmmijfbifggppeenpffip

Pobierz AdwCleaner Uruchom AdwCleaner i kliknij Usuń.

• xerty Re: Chrome - SelectionLinks 21.05.13, 17:00
      SUKCES. Dziękuję za wskazówki i pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka