Gość: ixi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 17:23 Mój NIS strasznie spowalnia mi prace netu co robić?. POMOCY. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ass Re: Norton internet security- PYTANIE?? IP: *.dip.t-dialin.net 30.07.04, 17:31 To normalne w Nortonie. zainstaluj cos lepszego /mniejszego/. Jest tego bardzo duzo i darmowe. A w sumie to Norton jest malo skuteczny/znajdzie ale ma problemy ze skasowaniem/. No i jak pisales bardzo ale to bardzo spowalnia internet. Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Norton internet security- PYTANIE?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 18:42 A co polecasz?? Link Zgłoś
Gość: ass Re: Norton internet security- PYTANIE?? IP: *.dip.t-dialin.net 30.07.04, 18:51 Idz na forum wirusy tam odpowiedz znajdziesz latwo. Jest wiele programow za darmo i po Polsku. Ja osobiscie polecam AVPersonal,za darmo,maly,dziala w tle,skuteczny a to najwazniejsze. Link Zgłoś
Gość: ikaz Re: Norton internet security- PYTANIE?? IP: *.tsi.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 09:34 Też to miałem na XP, wróciłem na WinMe i jest normalni - mniej wirów pisanych pod Me:-) wszystke te plagi światowe mnie omijają! PZDR Link Zgłoś