Dodaj do ulubionych

IBM krytykuje service packa 2

09.08.04, 17:01
IBM zamierza wypuścić własną wersję
Obserwuj wątek
    • gray Re: IBM krytykuje service packa 2 09.08.04, 17:02

jakieś poważne źródła czy tylko mały palec? ;>
      • da.killa Re: IBM krytykuje service packa 2 09.08.04, 17:08
        gray napisał:

> jakieś poważne źródła czy tylko mały palec? ;>

newsroom.chip.pl/news_110272.html

da.killa
        • gray Re: IBM krytykuje service packa 2 09.08.04, 17:13

dzięki killa :) yes2ktos na pewno rozumie, że mam tu na forum inne zajęcia niż
          szukanie sobie potwierdzeń jego 'newsów', np. spisywanie adresów IP forumowiczów
          i donoszenie na nich do ich zakładów pracy itp. ;-DDD
          • yes2ktos Re: IBM krytykuje service packa 2 09.08.04, 18:27
            gray napisał:

>
            > dzięki killa :) yes2ktos na pewno rozumie, że mam tu na forum inne zajęcia niż
            > szukanie sobie potwierdzeń jego 'newsów', np. spisywanie adresów IP forumowiczó
            > w
            > i donoszenie na nich do ich zakładów pracy itp. ;-DDD

1) jesteś od sprzątania a nie od wątpliwej jakości dowcipów
            2) oczywiście kłamiesz
            4) twój wolny czas minął, szuru-buru wymarsz do miotły

ps. uważaj bo admini patrzą a jak im się znudzisz, to dostaniesz kopa tak jak
            szacik, wtedy cały portal uzna cię za odpad.
            • gray Re: IBM krytykuje service packa 2 10.08.04, 00:11
              yes2ktos napisał:

> 1) jesteś od sprzątania a nie od wątpliwej jakości dowcipów

jednocześnie pisuję i moderuję na tym forum w tym pierwsze od dosyć dawna także
              pozwól, że będę decydował o tym czy wyrażam się w tonie oficjalnym czy nie.
              btw - bardzo łatwo to rozpoznać próbując odróżnić kolor czarny od czerwonego ;)

> 2) oczywiście kłamiesz

w którym momencie?

> 4) twój wolny czas minął, szuru-buru wymarsz do miotły

mam wakacje do 1 października.

> ps. uważaj bo admini patrzą a jak im się znudzisz, to dostaniesz kopa tak jak
              > szacik, wtedy cały portal uzna cię za odpad.

tak jak w punkcie pierwszym - to, że tu sprzątam to jedynie mały dodatek do
              mojego udziału w tym forum.

jeżeli chodzi o twoją wojnę z 'widzeniem IP' to potwierdzam to co napisał
              piecyk.gazowy - forum.gazeta.pl/forum/72%2c2.html?f=22437&w=14745328 -
              administratorzy społeczni nie widzą pełnego adresu IP. w razie jakiejkolwiek
              niepewności co do możliwości uzykania pełnego adresu śmiało pytaj - jestem w
              trakcie pisania pracy dyplomowej na kierunku informatyka specjalizacja sieci
              komputerowe, akademia cisco.

kororowych snów życzę.
              • yes2ktos Re: IBM krytykuje service packa 2 10.08.04, 22:34
                gray napisał:

>
                > jednocześnie pisuję i moderuję na tym forum w tym pierwsze od dosyć dawna

Może zbyt długo i odnosisz całkowicie błędne wrażenie że to forum to twój
                prywatny folwark. Orwell już dawno przewidział że są zwierzątka które chcą być
                równiejsze.

także
                > pozwól, że będę decydował o tym czy wyrażam się w tonie oficjalnym czy nie.
                > btw - bardzo łatwo to rozpoznać próbując odróżnić kolor czarny od czerwonego ;)

tkwisz w błędzie user gray to nie to samo co aes gray
                Mam na myśli twoją odpowiedzialność prawną.

> 2) oczywiście kłamiesz
                >
                > w którym momencie?

Wszedłem na to forum z postem o prywatności i bezpieczeństwie w internecie. jest
                to temat którego nie lekceważą nawet laicy. Post ten został wyciety, ponieważ
                jakkoby reklamował moje forum. Więc stawiam konkretne pytanie,
                • Gość: postronny Re: IBM krytykuje service packa 2 IP: 216.11.71.* 11.08.04, 01:41
                  > (...) W każdym społeczeństwie istnieje grupa ludzików żyjących z kompleksami
                  > małej wartości i małego znaczenia.Wystarczy w stosownym momencie dać im opaskę
                  > na ramię i pałkę do ręki, by z gorliwością wypełnili swoje zadanie "stania na
                  > straży porządku publicznego " (...)

jakzesz to pasuje do graya.
    • Gość: ja Re: IBM krytykuje service packa 2 IP: *.krak.tke.pl 09.08.04, 18:07
      rotfl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka