gray Re: IBM krytykuje service packa 2 09.08.04, 17:02 jakieś poważne źródła czy tylko mały palec? ;> Link Zgłoś
da.killa Re: IBM krytykuje service packa 2 09.08.04, 17:08 gray napisał: > jakieś poważne źródła czy tylko mały palec? ;> newsroom.chip.pl/news_110272.html da.killa Link Zgłoś
gray Re: IBM krytykuje service packa 2 09.08.04, 17:13 dzięki killa :) yes2ktos na pewno rozumie, że mam tu na forum inne zajęcia niż szukanie sobie potwierdzeń jego 'newsów', np. spisywanie adresów IP forumowiczów i donoszenie na nich do ich zakładów pracy itp. ;-DDD Link Zgłoś
yes2ktos Re: IBM krytykuje service packa 2 09.08.04, 18:27 gray napisał: > > dzięki killa :) yes2ktos na pewno rozumie, że mam tu na forum inne zajęcia niż > szukanie sobie potwierdzeń jego 'newsów', np. spisywanie adresów IP forumowiczó > w > i donoszenie na nich do ich zakładów pracy itp. ;-DDD 1) jesteś od sprzątania a nie od wątpliwej jakości dowcipów 2) oczywiście kłamiesz 4) twój wolny czas minął, szuru-buru wymarsz do miotły ps. uważaj bo admini patrzą a jak im się znudzisz, to dostaniesz kopa tak jak szacik, wtedy cały portal uzna cię za odpad. Link Zgłoś
gray Re: IBM krytykuje service packa 2 10.08.04, 00:11 yes2ktos napisał: > 1) jesteś od sprzątania a nie od wątpliwej jakości dowcipów jednocześnie pisuję i moderuję na tym forum w tym pierwsze od dosyć dawna także pozwól, że będę decydował o tym czy wyrażam się w tonie oficjalnym czy nie. btw - bardzo łatwo to rozpoznać próbując odróżnić kolor czarny od czerwonego ;) > 2) oczywiście kłamiesz w którym momencie? > 4) twój wolny czas minął, szuru-buru wymarsz do miotły mam wakacje do 1 października. > ps. uważaj bo admini patrzą a jak im się znudzisz, to dostaniesz kopa tak jak > szacik, wtedy cały portal uzna cię za odpad. tak jak w punkcie pierwszym - to, że tu sprzątam to jedynie mały dodatek do mojego udziału w tym forum. jeżeli chodzi o twoją wojnę z 'widzeniem IP' to potwierdzam to co napisał piecyk.gazowy - forum.gazeta.pl/forum/72%2c2.html?f=22437&w=14745328 - administratorzy społeczni nie widzą pełnego adresu IP. w razie jakiejkolwiek niepewności co do możliwości uzykania pełnego adresu śmiało pytaj - jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej na kierunku informatyka specjalizacja sieci komputerowe, akademia cisco. kororowych snów życzę. Link Zgłoś
yes2ktos Re: IBM krytykuje service packa 2 10.08.04, 22:34 gray napisał: > > jednocześnie pisuję i moderuję na tym forum w tym pierwsze od dosyć dawna Może zbyt długo i odnosisz całkowicie błędne wrażenie że to forum to twój prywatny folwark. Orwell już dawno przewidział że są zwierzątka które chcą być równiejsze. także > pozwól, że będę decydował o tym czy wyrażam się w tonie oficjalnym czy nie. > btw - bardzo łatwo to rozpoznać próbując odróżnić kolor czarny od czerwonego ;) tkwisz w błędzie user gray to nie to samo co aes gray Mam na myśli twoją odpowiedzialność prawną. > 2) oczywiście kłamiesz > > w którym momencie? Wszedłem na to forum z postem o prywatności i bezpieczeństwie w internecie. jest to temat którego nie lekceważą nawet laicy. Post ten został wyciety, ponieważ jakkoby reklamował moje forum. Więc stawiam konkretne pytanie, Link Zgłoś
Gość: postronny Re: IBM krytykuje service packa 2 IP: 216.11.71.* 11.08.04, 01:41 > (...) W każdym społeczeństwie istnieje grupa ludzików żyjących z kompleksami > małej wartości i małego znaczenia.Wystarczy w stosownym momencie dać im opaskę > na ramię i pałkę do ręki, by z gorliwością wypełnili swoje zadanie "stania na > straży porządku publicznego " (...) jakzesz to pasuje do graya. Link Zgłoś