Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 19.04.04, 01:29 A kogo uda sie zmusic do ogladanie tego teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MACIEJ Re: Sensacyjne znalezisko NIEME KINO? IP: *.ny325.east.verizon.net 19.04.04, 01:38 To chyba nie bylo juz nieme kino? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puba Re: Sensacyjne znalezisko NIEME KINO? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 19.04.04, 08:45 tak moj drogi. nieme kino. na ekranie rudolf valentino a w zacisznej loży.... btw. niedawno w wawie odbyło sie świeto niemego kina w Iluzjonie Filmoteki Narodowej (www.fn.org.pl) - do obrazu przygrywaly fajne kapele a efekt... piorunujacy! wiec nie wiem jak kogo ale mnie na nieme kino ciagnac silą nie musza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afa Re: Sensacyjne znalezisko IP: 80.232.28.* 19.04.04, 08:22 Zdziwisz sie ale tysiace ludzi !!!! Na swiecie jest bardzo wielu entuzjastow starego kina i dla nich to rodzynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdl Re: Sensacyjne znalezisko IP: 81.15.135.* 19.04.04, 11:15 a co ignorancie myslisz ze wszyscy ogladaja tylko ta beznadziejna papke ktora teraz nas karmia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ TO JEST KINO ! IP: *.ny325.east.verizon.net 19.04.04, 19:53 A MOJA DYCHA NIGDY NIE ZDYCHA-NAJLEPSZE FILMY Autor: Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net Data: 15.12.2003 21:55 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- 1-Pearl Harbor 2-A.I.-Artificial Intelligemce 3-Life as a House 4-Swing Kids 5-The Emperor's Club 6-Saving Private Ryan 7-The Curve 8-Swordfish 9-Cousins 10-Witness Protection 11-Training Day Musze przyznac,ze nie moglem sie oprzec pokusie zeby obejrzec kazdy z tych filmow wiecej niz raz. Widze,ze kwieto wypowiada sie ze spora fachowoscia na temat filmow i ciekaw jestem jego opinii o moim wyborze. A moze ktos chce poprzestawiac kolejnosc,lub wstawic te filmy ktore pominalem w pospiechu lub roztargnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
michal25arizona Re: TO JEST KINO ! 20.04.04, 14:56 No no... Skoro Pearl Harbor jest u Ciebie na 1 miejscu to gratuluje, ale mysle, ze o prawdziwym kinie nie powinienes sie wypowiadac. Cieszy mnie, ze chociaz Saving Private Ryan znalazlo sie na tej liscie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: TO JEST KINO ! 20.04.04, 20:23 michal25arizona napisał: > No no... > Skoro Pearl Harbor jest u Ciebie na 1 miejscu to gratuluje, ale mysle, ze o > prawdziwym kinie nie powinienes sie wypowiadac. > Cieszy mnie, ze chociaz Saving Private Ryan znalazlo sie na tej liscie. > Pozdrawiam -------------------------------------------------------------------------------- -Data: 15.12.2003 21:55 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- 1-Pearl Harbor 2-A.I.-Artificial Intelligemce 3-Life as a House 3a-Orange County 4-Swing Kids 5-The Emperor's Club 6-Saving Private Ryan 7-The Curve 8-Swordfish 9-Cousins 10-Witness Protection 11-Training Day -------------------------------------------------------------------------------- -Po wstawieniu "Orange County", "Saving Private Ryan" obsuwa sie o jedna pozycje ale w dziesiatce sie miesci. Odpowiedz Link Zgłoś